Първоначално изпратено от Mr.Profit
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.ProfitИскаш ли да пробваме един бас?
1000 лв, че ще е над 80%. Пред нотариус! Навит ли си?
"Любимото ми"!
Мен, аз съм убеден че ще я запишат на 100% - все пак има едни пари да се изсветляват!Kакто при ADVEQ...
Въпросът е, че към момента това нашето са само предположения!Затова и беше забележката ми - но тя е изцело добронамеренА!
Успехи и спокойна нощ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.ProfitКак мислите ... ще останат ли незаписани? Чувам, че за 100% се борят.
Как фарисейски изопачаваш нещата!
Манолов каза, че към момента е осигурен минимума записани акции, за да бтде успешна новата емисия!
100% - пожелавам им го! Но дали?
Коментар
-
Оран Гутан
Правата на Адванс Терафонд достигнаха 0,05 лв. в първия ден за търговия http://www.investor.bg/?id=67692
Тия пък къде ги видяха тези пет стотинки не мога да разбера, да не са загубили една нула някъде из редакцията?
Коментар
-
Първоначално изпратено от batmiroИнвестиция във фонд, който инвестира в земеделска земя има доста голям потенциал, но таксите които събора Карол не са реални за работата която вършат.
Такса за управление: 1.5% от стойността на активите към края на годината
Такса при получаване на наем или при продажба на имот: 10% от приходите от наем и от печалба при продажба
А какви им са задълженията: общо взето никакви
-проучване на статута на набелязаните имоти и дали има някакви тежести
-извършване на процедури по промяна предназначението на недвижимите имоти, собственост на “АДВАНС ТЕРАФОНД” АДСИЦ (смяна на предназначението почти не се извършва)
-извършване на подготвителни работи за сключване на договори за наем, лизинг, аренда и/или продажба на недвижимите имоти, собственост на “АДВАНС
Доколкото си спомням благодарение на една тяхна сделка комисионните за тази година са избити. Говоря за парцела дето го продадоха на Адванс екуити за спа хоел май беше.
Чудна сделка и заслугата си е изцяло тяхнаДано да има повечко такива.
Качеството струва пари но съотношението качество/цена е по-високо тук и затова съм в играта и аз
Поздрави!Keep going ...
Коментар
Коментар