IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
    Предположение, зад което заставам с някой лев

Готов и съм за над 90% да се обзаложа но няма да е при 1:1. Ако се интересуваш ще се разберем

Успехи и на теб!
    Профитов, а ти ще запишеш ли?

Коментар

• koko

Коментар

• Предположение, зад което заставам с някой лев

Готов и съм за над 90% да се обзаложа но няма да е при 1:1. Ако се интересуваш ще се разберем

Успехи и на теб!
        Keep going ...

Коментар

Искаш ли да пробваме един бас?

1000 лв, че ще е над 80%. Пред нотариус! Навит ли си?
          Ухаааа! Да си ги премерим!

"Любимото ми"!

Мен, аз съм убеден че ще я запишат на 100% - все пак има едни пари да се изсветляват! Kакто при ADVEQ...

Въпросът е, че към момента това нашето са само предположения! Затова и беше забележката ми - но тя е изцело добронамеренА!

Успехи и спокойна нощ!

Коментар

• Искаш ли да пробваме един бас?

1000 лв, че ще е над 80%. Пред нотариус! Навит ли си?
            Keep going ...

Коментар

Как мислите ... ще останат ли незаписани? Чувам, че за 100% се борят.
              Ама и ти си дърт манипулатор!

Как фарисейски изопачаваш нещата!

Манолов каза, че към момента е осигурен минимума записани акции, за да бтде успешна новата емисия!

100% - пожелавам им го! Но дали?

Коментар

• Как мислите ... ще останат ли незаписани? Чувам, че за 100% се борят.
                Keep going ...

Коментар

• Дори и да не се продадат всички ще получиш пропорционален дял от тези, които са успяли да се пласират си мисля.
                  Keep going ...

Коментар

• Ако не ги продадеш и не ги запишеш отиват на служебен аукцион. Там в определения ден, който иска да си купи дава цена и количество и когато свърши времето за подаване на поръчките, незаписаните права се изсипват. Което не остане купено не се записва.

Поздрави!
                    Keep going ...

Коментар

• Ако изкупят всички права ще ти преведат парите по сметката,най вероятно нищто няма да получиш при този интерес и цена!

Коментар

• ако не си продам правата сега какво следва?

Какво представлява търга за правата?

Който предложи най-висока цена взима всички продаваеми на търга права ли? Къде мога да се информирам?

Благодаря предварително!

Коментар

• Ей затова са правата - такива обеми при търговията на акции няма как да се постигнат без да мръдне цената. Пък и едно е да продадеш акции, друго - права...

Коментар

• Благодаря за корекцията, оправено е.

Коментар

• Правата на Адванс Терафонд достигнаха 0,05 лв. в първия ден за търговия http://www.investor.bg/?id=67692

Тия пък къде ги видяха тези пет стотинки не мога да разбера, да не са загубили една нула някъде из редакцията?

Коментар

• Първоначално изпратено от batmiro
                                Инвестиция във фонд, който инвестира в земеделска земя има доста голям потенциал, но таксите които събора Карол не са реални за работата която вършат.
                                Такса за управление: 1.5% от стойността на активите към края на годината
                                Такса при получаване на наем или при продажба на имот: 10% от приходите от наем и от печалба при продажба

А какви им са задълженията: общо взето никакви
                                -проучване на статута на набелязаните имоти и дали има някакви тежести
                                -извършване на процедури по промяна предназначението на недвижимите имоти, собственост на “АДВАНС ТЕРАФОНД” АДСИЦ (смяна на предназначението почти не се извършва)
                                -извършване на подготвителни работи за сключване на договори за наем, лизинг, аренда и/или продажба на недвижимите имоти, собственост на “АДВАНС
                                Личното ми мнение е, че са ок таксите. Това беше една от причините да премина от ELARG на ATERA. Намалиха ги след предишното увеличение от 3 на 1,5% и след това пак ще има промени.

Доколкото си спомням благодарение на една тяхна сделка комисионните за тази година са избити. Говоря за парцела дето го продадоха на Адванс екуити за спа хоел май беше.

Чудна сделка и заслугата си е изцяло тяхна Дано да има повечко такива.

Качеството струва пари но съотношението качество/цена е по-високо тук и затова съм в играта и аз

Поздрави!
                                Keep going ...

Коментар

Working...
                                X