If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледам, че в тази тема все по-малко се пише от надъхани спекуланти и дребни инвеститорчета, което означава, че играта е само за големи и пътят нагоре ще е по-лесен. Така ми се струва, имам акции.
Акъла на спекулантьорчетата им е колкото, да се набутат на макса в атерата. Като че ли вече се оформи като най-"спекулантьорската" акция. Споделям вижданията, че друга акция е все още препнебрегвана, но може да е за добро. След раздуването на балоните в двата "горещи" адсица, ще й дойде и на нея реда
Не е препоръка
Но разбойничката(инфлацията) тепърва се появява,макар и в момента да е доста сдържана .
А и няма как другарите Хамериканци да не са я подготвили ХИПЕР-шоу...
Късмет !!!
не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Сега една акция Топливо е по евтиня от една на Атера!
Само не ми казвайте, че Топливо било зле - от отчетите се вижда че няма лев дългосрочни задължения, има само оборотни кредити, зад които винаги има по голяма сума стоки - димек такива които лесно се правят и лесно се махат - дружество в отлично финансово състояние. не е препоръка
Геко, аз ако си купя АТЕРА дори и на сегашните цени знам какво купувам. Купувам земеделска земя на цена около 330 лева, при положение че е супер ликвидна на двойна цена. Тоест всичко е ясно там.
Хайде сега ти кажи ако обичаш за Топливо.
НЕТЕКУЩИ АКТИВИ 105 кк - колко струват в действителност ????
Материални запаси 40 кк - има ли ги в действителност или не ? Проверил ли си? При положение че мажо се е изложил на няколко пъти вече и е излъгал миноритарите, аз защо трябва да му вярвам?
Търговски и други вземания 28 кк - тези какви са ? Събираеми ли са несъбираеми ли са ?
На всичкото отгоре аз трета година съм акционер в АТЕРА и всяка година ми дават дивидент и имаме печалба а в Топливо не виждам нито печалба нито дивидент
Не че искам да ти плюя позицията, но ако искаш да ти ги купуваме похвали ни ги с факти. Така изглежда малко смешно да ходиш по темите на "модерните" компании и да ни пробутваш Топливо. Готов съм да си платя за тази информация, въпреки че щом мажо не я публикува на страницата си явно не му пука и за цената на акцията му. Как тогава на мен да ми пука ?
Пипбелов - още не сме на фаза дивидент даже, а само на фаза сборище.
Днес пробвахме да пробием Разбойникът и успяхме с две сделки.... впрочем ако реша да шиткам - и Разбойник без стинка ме устройва твърде добре... А това дето ти наял - май и аз наял неотдавна.
Влаков - да - не кефят на лозе. Що не си го порежеш и да си го гледаш? Или хъхряци гепят гроздето?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Наистина - при топливо си беше балон Или с други думи може и след 20 години да не стигне пак тези 20 лева. Ако ги стигне изобщо някога.
Всяка една комапания е известно , че рано или късно си достига справедливата цена! Както лошите, така и добрите компаниии - рано или късно си намират майстора!
Ако мислиш, че справедливата цена за Топливо е 20 лв. или 2 лв. , мога само ти се усмихна на акъла.
There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Надънаните спекуланти на БФБ , колкото са останали такива - вече за 5-7 г. на БФБ са си научили уроците. Доста мании и балони помним на БФБ.
Помните ли манията и балона Топливо, примерно когато беше по това време 2007 на около 25-30 лв., може и 22 лв., тогава същата Атера да е била 2 лв.
Сега една акция Топливо е по евтиня от една на Атера!
Само не ми казвайте, че Топливо било зле - от отчетите се вижда че няма лев дългосрочни задължения, има само оборотни кредити, зад които винаги има по голяма сума стоки - димек такива които лесно се правят и лесно се махат - дружество в отлично финансово състояние. не е препоръка
Сами и правете сметката и недейте чака спекуланти да ви се връзват на евтини трикове
Наистина - при топливо си беше балон Или с други думи може и след 20 години да не стигне пак тези 20 лева. Ако ги стигне изобщо някога.
Коментар