Първоначално изпратено от TRAPPER
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеПродават ви, защото виждат, че процеса е в балонизация.И не са никак даже простаци, щом ви дадоха картофа на макса
)))
Не е препоръка
Всичко е психика. Повечето разбраха че парите не са всичко а някой стигнаха до истината че с акции не може да си купиш нищо ако го няма фирмата или предприятието....
Така че днес си купих АДСИЦ в където се сетите . нищо че е балон. Балон ,балон ама реален и материален....
Земята е вечна и основата на всичко което е нужно на даден индивид ...Хората са гости...!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащо сривате акцията, ве простаци - земетресението не може да навреди на земеделската земя !!!
Пфуй - пак заешки работи !!!И не са никак даже простаци, щом ви дадоха картофа на макса
)))
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеПритесняват се от свръх производство на царевица в САЩ тази година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащо сривате акцията, ве простаци - земетресението не може да навреди на земеделската земя !!!
Пфуй - пак заешки работи !!!
Притесняват се от свръх производство на царевица в САЩ тази година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеТи сам написа, че ще имаш за един обяд на морето. Е колко си очаквал да си помислим, че имаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВинтилов - и аз не мисля, че е редно да публикуват така, щото в интернет секи може да прочете.
Да, имам си само 99 - имах малко свободни пари по сметката и рекох да си зема малко, есенес смятам да ги увелича значително... ми ако имах 88 888 примерно ??? Да го публикуват тия простаци в публичното пространство, та да ме думнат разбойниците ли ???
Ти сам написа, че ще имаш за един обяд на морето. Е колко си очаквал да си помислим, че имаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВинтилов - и аз не мисля, че е редно да публикуват така, щото в интернет секи може да прочете.
Да, имам си само 99 - имах малко свободни пари по сметката и рекох да си зема малко, есенес смятам да ги увелича значително... ми ако имах 88 888 примерно ??? Да го публикуват тия простаци в публичното пространство, та да ме думнат разбойниците ли ???
Коментар
Коментар