IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
    Гледам, че в тази тема все по-малко се пише от надъхани спекуланти и дребни инвеститорчета, което означава, че играта е само за големи и пътят нагоре ще е по-лесен. Така ми се струва, имам акции.
    Акъла на спекулантьорчетата им е колкото, да се набутат на макса в атерата. Като че ли вече се оформи като най-"спекулантьорската" акция. Споделям вижданията, че друга акция е все още препнебрегвана, но може да е за добро. След раздуването на балоните в двата "горещи" адсица, ще й дойде и на нея реда
    Не е препоръка
    Last edited by iezuita; 15.05.2012, 12:44.
    http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от M-yMaker Разгледай мнение
      "който не напазари сега ще купува на 1.90 .успехи"

за мен това е вярно и към днешна дата
      Да - догодина - по време на седмицата на гората.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "който не напазари сега ще купува на 1.90 .успехи"

за мен това е вярно и към днешна дата
        Last edited by M-yMaker; 14.05.2012, 19:53.
        и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Разбойникът е отстрелян.
          Но разбойничката(инфлацията) тепърва се появява,макар и в момента да е доста сдържана .
          А и няма как другарите Хамериканци да не са я подготвили ХИПЕР-шоу...

Късмет !!!
          не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Разбойникът е отстрелян.

Коментар

• Вече и на 1.9 никой няма да му.

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk Разгледай мнение
                който не напазари сега ще купува на 1.90 .успехи
                Постнато е преди три месеца на 06.02.2012, 11:21 ч. при цена 1.4.Ако някой ме е послушал трябва да почерпи.

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                  Сега една акция Топливо е по евтиня от една на Атера!
                  Само не ми казвайте, че Топливо било зле - от отчетите се вижда че няма лев дългосрочни задължения, има само оборотни кредити, зад които винаги има по голяма сума стоки - димек такива които лесно се правят и лесно се махат - дружество в отлично финансово състояние. не е препоръка
                  Геко, аз ако си купя АТЕРА дори и на сегашните цени знам какво купувам. Купувам земеделска земя на цена около 330 лева, при положение че е супер ликвидна на двойна цена. Тоест всичко е ясно там.
                  Хайде сега ти кажи ако обичаш за Топливо.
                  НЕТЕКУЩИ АКТИВИ 105 кк - колко струват в действителност ????
                  Материални запаси 40 кк - има ли ги в действителност или не ? Проверил ли си? При положение че мажо се е изложил на няколко пъти вече и е излъгал миноритарите, аз защо трябва да му вярвам?
                  Търговски и други вземания 28 кк - тези какви са ? Събираеми ли са несъбираеми ли са ?
                  На всичкото отгоре аз трета година съм акционер в АТЕРА и всяка година ми дават дивидент и имаме печалба а в Топливо не виждам нито печалба нито дивидент
                  Не че искам да ти плюя позицията, но ако искаш да ти ги купуваме похвали ни ги с факти. Така изглежда малко смешно да ходиш по темите на "модерните" компании и да ни пробутваш Топливо. Готов съм да си платя за тази информация, въпреки че щом мажо не я публикува на страницата си явно не му пука и за цената на акцията му. Как тогава на мен да ми пука ?
                  Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Пипбелов - още не сме на фаза дивидент даже, а само на фаза сборище.
                    Днес пробвахме да пробием Разбойникът и успяхме с две сделки.... впрочем ако реша да шиткам - и Разбойник без стинка ме устройва твърде добре... А това дето ти наял - май и аз наял неотдавна.

Влаков - да - не кефят на лозе. Що не си го порежеш и да си го гледаш? Или хъхряци гепят гроздето?

Коментар

• Много се надувате тука и при Еларга, голяма навалица ей
                      Ама и голямо ръсене пада на 1.99. Сумнява ме да мине 2-та....

И Атери имам, ама истината е съвсем другаде и днес се наядох там на нива мечта като поп на заговезни.

Коментар

• Да се оплача от Адванса -

Днес отивам при тях да им предложа 25 декара лозя и какъв беше отговора -

купуваме само ниви . друго не

имам

Коментар

• А дали след като стигне нива от 2лв. и след като раздадат дивидента, е че тогава дали няма да върне назаде ? ........

Без препоръки ! Само предположения !

Коментар

Ако мислиш, че справедливата цена за Топливо е 20 лв. или 2 лв. , мога само ти се усмихна на акъла.
                            Сега, засега, ние се усмихваме на твоя!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Наистина - при топливо си беше балон Или с други думи може и след 20 години да не стигне пак тези 20 лева. Ако ги стигне изобщо някога.
                              Всяка една комапания е известно , че рано или късно си достига справедливата цена! Както лошите, така и добрите компаниии - рано или късно си намират майстора!

Ако мислиш, че справедливата цена за Топливо е 20 лв. или 2 лв. , мога само ти се усмихна на акъла.
                              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Надънаните спекуланти на БФБ , колкото са останали такива - вече за 5-7 г. на БФБ са си научили уроците. Доста мании и балони помним на БФБ.

Помните ли манията и балона Топливо, примерно когато беше по това време 2007 на около 25-30 лв., може и 22 лв., тогава същата Атера да е била 2 лв.

Сега една акция Топливо е по евтиня от една на Атера!
                                Само не ми казвайте, че Топливо било зле - от отчетите се вижда че няма лев дългосрочни задължения, има само оборотни кредити, зад които винаги има по голяма сума стоки - димек такива които лесно се правят и лесно се махат - дружество в отлично финансово състояние. не е препоръка

Сами и правете сметката и недейте чака спекуланти да ви се връзват на евтини трикове
                                Наистина - при топливо си беше балон Или с други думи може и след 20 години да не стигне пак тези 20 лева. Ако ги стигне изобщо някога.

Коментар

Working...
                                X