If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
за 2010 година на 9 Август
за 2009 година на 27 Септември
съм ги получил аз
Мерси,
попитах че май имах някакъв проблем с БРЕФ че ги получавах на порции когато бяха с големият дивидент ..
Значи не се правят на интересни до Нова година...
За мен нещата са финансови....
Императора с 100 акции на стойност 190 лв ще вземе 23 лв дивидент . Аз съм с 2 К и 470 лв дивидент и ги блокирам до нова година равни на 250 акции на Атера.
За това става въпрос а не за портфеила....
За протокола кога дават тук дивидента обикновенно...
Толкова имал - толкова взел човека!
Не разбирам какво ви бърка мащаба - за Вас 100 000лева може да са малко, за друг 10 000лв са много!
п.с. Имам познат - старши счетоводител е , жена му без работа от 13години+ дъщеря абитурент, та и тримата живеят с неговите 550лв заплата. От единия край на Ст. Загора ходи до другия че в Лидл бил по-евтин хляба!!! За този човек и 50лв на страна са адски много! Та нека всеки си гледа в неговото канче!!!
Дай да земем майката и щерката да работят при нас.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Не разбирам какво ви бърка мащаба - за Вас 100 000лева може да са малко, за друг 10 000лв са много!
п.с. Имам познат - старши счетоводител е , жена му без работа от 13години+ дъщеря абитурент, та и тримата живеят с неговите 550лв заплата. От единия край на Ст. Загора ходи до другия че в Лидл бил по-евтин хляба!!! За този човек и 50лв на страна са адски много! Та нека всеки си гледа в неговото канче!!!
Императора предлага смислена инвестиция, Терафонд-а не е предприятие, т.е. /ърнингси/ и конюнктура нямат значение. Терафонда има 284 000 декара земя + 53 000 000 лева в брой + очакване за още над 6 000 000 рента. Всичко това разделено на акциите, 85 100 000, дава реалната цена на акция. Кредити няма, както и почти никакви задължения. Цената на активите надали ще пада, дори смятам че цената на земята ще расте, а рентите ще се качват със сигурност. Няма мажоритарен собственик, процента отдадени декари за рента е паднал нищожно. Тази инвестиция е ОК, според мен.
Еми какво да става? Нали отнякъде трябва да ви се платят дивидентите!?
Мастъре, ти сам си написал колко са нашите дивиденти /и то в случай, че си влязъл в най-лошия случай/. Можеш да сметнеш и ако човек е влязъл на 1.20, 1.40, 1,60 и т.н.Дай банка, която да дава депозит над 13%
Коментар