IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Ми шорти бе Геко, ШОРТИ !!! Прави профит от това като си толкова сигурен.
    Ама да сканираш и покажеш резултатите
    Иначе е ясно - каканижеш си едно и също като някоя стара мома....а пазара се те бие ли бие през кокълчетата ...артрит ще хванеш
    Пазар на БФБ няма, никога не е имало. Има само корпоративни интереси и лобита.
    Щом така след мен вървят 2-3 да ме коментират след всяко мнение - явно казвам истини
    Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
      Къде видя да плюя или псувам?

Изказвам аргументирано мнение на база факти и анализ. Фактите са ясни - всеки може да проследи тренда на Атера последните 18 месеца и оборота по позицията - това ми дава сигнал на мен, че позицията е свръхкупена, а ръста до исторически високи нива, че е рискова, при все че нищо финдаментално не се е случило (освен два рекордни еднократни дивидента). Аз мисля, че това бяха еднократни дивиденти и мисля в годините напред, че дивидентите значително ще спадат - понеже няма се продава така земя, а и дали ще има все свястна земя, която да се продава на печалба? Това за поземленото банкиране са приказки от 1001 нощ. Въобще кой измисли тази дума "поземлено банкиране" - някой някъде правил ли го е успешно? Аз мисля, на всеки е ясно, че това са глупости. Не е препоръка
      Ми шорти бе Геко, ШОРТИ !!! Прави профит от това като си толкова сигурен.
      Ама да сканираш и покажеш резултатите
      Иначе е ясно - каканижеш си едно и също като някоя стара мома....а пазара се те бие ли бие през кокълчетата ...артрит ще хванеш

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
        Абе образ, не спираш да плюеш, а? По същия начин всеки може да ти каже че хима е шит. Kакъв ти е критерия за думата "рисков"? С какво я сравняваш акцията и как? П/Б или нещо друго ???
        Къде видя да плюя или псувам?

Изказвам аргументирано мнение на база факти и анализ. Фактите са ясни - всеки може да проследи тренда на Атера последните 18 месеца и оборота по позицията - това ми дава сигнал на мен, че позицията е свръхкупена, а ръста до исторически високи нива, че е рискова, при все че нищо финдаментално не се е случило (освен два рекордни еднократни дивидента). Аз мисля, че това бяха еднократни дивиденти и мисля в годините напред, че дивидентите значително ще спадат - понеже няма се продава така земя, а и дали ще има все свястна земя, която да се продава на печалба? Това за поземленото банкиране са приказки от 1001 нощ. Въобще кой измисли тази дума "поземлено банкиране" - някой някъде правил ли го е успешно? Аз мисля, на всеки е ясно, че това са глупости. Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Чак пък спад...
          По скоро очаквам лека-полека да се охлажда ентусиазма, който беше малко прегрял напоследък и да слиза бавно и постепенно надолу до някакви нови равновесни нива.
          Само глей какво захлаждане ще настъпи след 15 Май.
          Направо айс ейдж иде

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
            Ама Нушенцето никаква не се обажда. Защо така ? Трябва да я научиш поне Яхото да казва
            това нушенце си има мъж
            ама не е импето

Коментар

Тук да не почнат да гърмят репа? Както не веднъж съм казвал - Атерата е свръхкупена - кой знае колко е ливъриджа - къси пари, репа и т.н. Една от най-рисковите акции на тези цени! Казвам на тези цени. Не е препоръка
              Абе образ, не спираш да плюеш, а? По същия начин всеки може да ти каже че хима е шит. Kакъв ти е критерия за думата "рисков"? С какво я сравняваш акцията и как? П/Б или нещо друго ???

Коментар

• Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнение
                А дано ... аз много намалих акциите си тук и само дебна спад!
                Чак пък спад...
                По скоро очаквам лека-полека да се охлажда ентусиазма, който беше малко прегрял напоследък и да слиза бавно и постепенно надолу до някакви нови равновесни нива.

Коментар

Тук да не почнат да гърмят репа? Както не веднъж съм казвал - Атерата е свръхкупена - кой знае колко е ливъриджа - къси пари, репа и т.н. Една от най-рисковите акции на тези цени! Казвам на тези цени. Не е препоръка
                  А дано ... аз много намалих акциите си тук и само дебна спад!

Коментар

• Тук да не почнат да гърмят репа? Както не веднъж съм казвал - Атерата е свръхкупена - кой знае колко е ливъриджа - къси пари, репа и т.н. Една от най-рисковите акции на тези цени! Казвам на тези цени. Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Он иска да рече, че Императорът со сухото ще иде може би на Плис-плис.
                      Ама Нушенцето никаква не се обажда. Защо така ? Трябва да я научиш поне Яхото да казва
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA
                        Все пак това е фонд за земя, защо да купуваме море? Макар, че ако е някое по-малко...
                        Он иска да рече, че Императорът со сухото ще иде може би на Плис-плис.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Рали - когато ликвидират окончателно Еларгът. Тогава - освободените кинти ще трябва някъде да се налеят - смятам аз така - да.
                          е на море няма ли да ходиш, този път ще има за пътя....
                          сигурно ще ги налеят, ама като падне земята - в земя
                          тук - малко не го виждам преди 1лв
                          дано рентата не пада, а да се държи, дано поне това

Коментар

Рали - когато ликвидират окончателно Еларгът. Тогава - освободените кинти ще трябва някъде да се налеят - смятам аз така - да.
                            Импе, лято идва, може и за моренце да отидат кинтите

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                              Остана по-малко от месец до ОСА-то пък рали НЪЦ.
                              Тая година май вече дивидента е калкулиран в моментната цена?
                              Не е препоръка!
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Остана по-малко от месец до ОСА-то пък рали НЪЦ.
                                Тая година май вече дивидента е калкулиран в моментната цена?
                                Не е препоръка!

Коментар

Working...
                                X