Предполагам, че ще върне след датата без дивидент с не повече от 0,30 лв. първата седмица.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Моооже. До дивидента като на майтап може още да се пребалонира.
А После връщането може да е болезнено с два пъти дивидента. Не го пожелавам на играчите
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеpetrg5s, Сега покажи според твоята графика кои акции няма да паднат след дивидента..Къде няма мечи сигнали..:
Всичко е написано и показано ! Ако не можеш да го осъзнаеш или разбереш,подминавай нататъкLast edited by petrg5s; 31.03.2022, 21:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ZdravkoНе знам ако търгуваш само по графики до къде ще я докараш, но ти желая успех де ! Поне е весел форума, не се обиждай !Last edited by petrg5s; 31.03.2022, 20:32.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеetrg5s, Можеш ли да ни посочиш кои акции след дивидент не спадат и как ги приемаш мечите сигнали..с някакви локатори ли..Никоя акция на БФБ не е застрахована от мечи сигнали..
А как ги приемам? Ами с антената и насочвам към кораба майка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеКато нищо обаче може да продължи нагоре до май.В седмична дивергенция е от 8 месеца
А После връщането може да е болезнено с два пъти дивидента. Не го пожелавам на играчите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеМомци ,въпреки добрия дивидент, Атерата подава мeчи сигнали.Да знам,всяка риба като Батя е супер булиш в такива моменти,но само майсторите виждат обективно картината.Вероятно ще задържи до дивидента и после доста ще подаде арматурата ,а може и да е преди това.Цената иска сериозна корекция,това е.Въпроса е кога ще стане
Не е препоръка
https://i.imgur.com/tMvmopF.png
Много здрава меча дивергенция на хоризонта!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Момци ,въпреки добрия дивидент, Атерата подава мeчи сигнали.Да знам,всяка риба като Батя е супер булиш в такива моменти,но само майсторите виждат обективно картината.Вероятно ще задържи до дивидента и после доста ще подаде арматурата ,а може и да е преди това.Цената иска сериозна корекция,това е.Въпроса е кога ще стане
Не е препоръка
https://i.imgur.com/tMvmopF.png
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Здравко, нямам интерес тук. Учудих се на нездравия ръст, въпреки неяснотите в калпавото управление +-10% за вход и изход от сделка комисионн и други. Много хора си представят че конюнктурата вдига ръста на земите. Да вдига я обаче единствено инфлацията в момента и многото пари в бурканбанк, ЗАщото пиковия ръст на пшеницата ще се нормализира до следващия сезон, както вероятно и енергията. Аз дори сега в момента продавам едни 4дка земедска земя в район бургас но ги продавам като парцел. С кинтите няма да си купувам стари електрички и вършачки а ше ги вкарам ентелегентно в бфб. Нооо за неконюнктурни дружества.
По време на новина се продава, а не се купува в пик!!!
Разбира се, ще се нормализира цената на пшеницата до следващия сезон. Въпросът е на какви нива. Аз смятам, че ще са малко по-високи от днешните. От една страна ще паднат засетите дка в световен мащаб, а от друга ще се намалят и влаганите торове. И при очаквания недостиг на зърнени култури, няма как да видим понижения на цените им в близко бъдеще.
Такива са очакванията, а на борсата се търгуват именно те. Та затова и за Атерката пътят е по-скоро на север...
Имам немалко акции тук, но нищо не препоръчвам !Last edited by abc; 31.03.2022, 18:51.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
Това е идеята Кире. 3-4 категория си остават 3-4. Кярът не си залужава напрягането.
А другите стават парцели след време.
И никой не знае какви шубраци и трънаци дръжи атерката или в какви схеми на конфликт на интереси се е вкарала
- 1 like
Коментар
Коментар