Наемите за земеделската земя в ЕС
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнениеКога се очаква ОСА.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеДребни злорадстващи цаци като Здравко и Розовия нямат идея къде се намират,като едни истински Бинго играчи,но ето я и реалността.
Фючърсите на пшеницата падат ли падат,за 18 ден вече и са на само 11.8% от нивата преди войната. САМО 11%
Възможно е даже спускане под нива преди войната,около 800
Не е препоръка
https://i.imgur.com/LoqkhPV.png
- 1 like
Коментар
-
Дребни злорадстващи цаци като Здравко и Розовия нямат идея къде се намират,като едни истински Бинго играчи,но ето я и реалността.
Фючърсите на пшеницата падат ли падат,за 18 ден вече и са на само 11.8% от нивата преди войната. САМО 11%
Възможно е даже спускане под нива преди войната,около 800
Не е препоръка
https://i.imgur.com/LoqkhPV.png
Last edited by petrg5s; 02.04.2022, 07:36.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнениеИ тук ли елха ?? Хаха, евалата
Духът на Коледата...когато стават чудеса
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Духът на Коледата...когато стават чудеса
- 2 Харесвания
Коментар
-
Когато рибите злорадстват за загубите си,първо се почва с "ти не търгуваш" ,после е "не си печеливш" ,после идва "ти нямаш пари" ,следват " да се хванем на бас" и т.н.
Един и същ репертоар в 10 риби Еми сменете го малко ! Омръзна ми едно и също
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravkoсигурно щеше да си от най печелившите !
Един и същ репертоар в 10 риби Еми сменете го малко ! Омръзна ми едно и също
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Разбира се, ще се нормализира цената на пшеницата до следващия сезон. Въпросът е на какви нива. Аз смятам, че ще са малко по-високи от днешните. От една страна ще паднат засетите дка в световен мащаб, а от друга ще се намалят и влаганите торове. И при очаквания недостиг на зърнени култури, няма как да видим понижения на цените им в близко бъдеще.
Такива са очакванията, а на борсата се търгуват именно те. Та затова и за Атерката пътят е по-скоро на север...
Имам немалко акции тук, но нищо не препоръчвам !
А какво е нужно, за да имаш зърно - земя.
А кой има земя - Атера.
https://www.dtnpf.com/agriculture/we...-calculates-ag
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ZdravkoПалячовски са ти елхите и графиките ! А за търговия са нужни и пари и топки както вече стана ясно !
Рибите пък мълчат през цялото време и после злорадстват за загубите си от елхите Е това е реалността
Коментар
-
Не си личи,щото си неадекватна риба А ако взема да отговарям на всеки идиотски въпрос от поредния палячо,няма да ми остане време
И питаш,пък не отговаряш каква е твоята прогноза/анализ ? Или те е страх ,че ще ти лъсне невежия рибешки г**?
Сега като видя моята,ще ти е много по-лесно да отговориш
Не ти знам играта, но за себе си - не бе въжможно да е по добре,-за сега!!!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ZdravkoАз съм тук от много години ! А ти не ми отговори на въпроса търгуваш ли въобще с акции или само графики рисуваш
И питаш,пък не отговаряш каква е твоята прогноза/анализ ? Или те е страх ,че ще ти лъсне невежия рибешки г**?
Сега като видя моята,ще ти е много по-лесно да отговориш
Коментар
-
Първоначално изпратено от ZdravkoНикой не отрича правото на мнение ! Тук във форума всички сме лаладжии затова е и форум, друго не може Прогнозите ги давам като хвърлям боб или се обаждам на някой маг, бинго не играя А ти търгуваш ли реално с акции ?
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеЗа какви мечи сигнали говорим при 15% дивидентна доходност?
п.с.Да подчертая за рибите като Батя,че това е седмична графика,или големия тренд.И дневните флуктуации в една или друга посока са само ШУМ в тази голяма графика.Това е нещо елементарно,но виждам по другите теми ,че 99% от списващите не го разбират
Не е препоръка
https://tvc-invdn-com.investing.com/...cc87ca9dec.png
Last edited by petrg5s; 01.04.2022, 09:54.
- 1 like
Коментар
Коментар