IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Наемите за земеделската земя в ЕС
    Наемите за земеделската земя в ЕС - Cpeд дъpжaвитe-члeнĸи на ЕС, зa ĸoитo ca нaлични дaнни, нaeмaнeтo нa eдин xeĸтap oбpaбoтвaeмa зeмя и/или ливaди, нaй-cĸъпo e в Итaлия - cpeднo 837 eвpo гoдишнo....

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнение
      Кога се очаква ОСА.
      До края на юни е законовият срок.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
        Дребни злорадстващи цаци като Здравко и Розовия нямат идея къде се намират,като едни истински Бинго играчи,но ето я и реалността.

Фючърсите на пшеницата падат ли падат,за 18 ден вече и са на само 11.8% от нивата преди войната. САМО 11%
        Възможно е даже спускане под нива преди войната,около 800
        Не е препоръка

https://i.imgur.com/LoqkhPV.png

Мамин златен , и тук елха се е получила !

Коментар

• Кога се очаква ОСА.

Коментар

• Дребни злорадстващи цаци като Здравко и Розовия нямат идея къде се намират,като едни истински Бинго играчи,но ето я и реалността.

Фючърсите на пшеницата падат ли падат,за 18 ден вече и са на само 11.8% от нивата преди войната. САМО 11%
            Възможно е даже спускане под нива преди войната,около 800
            Не е препоръка

https://i.imgur.com/LoqkhPV.png

Last edited by petrg5s; 02.04.2022, 07:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнение
              И тук ли елха ?? Хаха, евалата
              Духът на Коледата...когато стават чудеса
              Елха е силно казано,но на мен винаги ми е било интересно защо сериозен инвеститор ще си сложи ник "Розовата пантера" .Да не харесваш розово и да си мъж?

Коментар

И тук ли елха ?? Хаха, евалата
                Духът на Коледата...когато стават чудеса

Коментар

Когато рибите злорадстват за загубите си,първо се почва с "ти не търгуваш" ,после е "не си печеливш" ,после идва "ти нямаш пари" ,следват " да се хванем на бас" и т.н.
                  Един и същ репертоар в 10 риби Еми сменете го малко ! Омръзна ми едно и също

Признавам, че си голям анимационен герой и много ги разбираш нещата ! Спирам да ти пиша, че е безсмислено !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko
                    сигурно щеше да си от най печелившите !
                    Когато рибите злорадстват за загубите си,първо се почва с "ти не търгуваш" ,после е "не си печеливш" ,после идва "ти нямаш пари" ,следват " да се хванем на бас" и т.н.
                    Един и същ репертоар в 10 риби Еми сменете го малко ! Омръзна ми едно и също

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Разбира се, ще се нормализира цената на пшеницата до следващия сезон. Въпросът е на какви нива. Аз смятам, че ще са малко по-високи от днешните. От една страна ще паднат засетите дка в световен мащаб, а от друга ще се намалят и влаганите торове. И при очаквания недостиг на зърнени култури, няма как да видим понижения на цените им в близко бъдеще.
                      Такива са очакванията, а на борсата се търгуват именно те. Та затова и за Атерката пътят е по-скоро на север...

Имам немалко акции тук, но нищо не препоръчвам !
                      За разлика от мен, хората предполагат, че цените на зърното ще са доста по-високи от днешните през следващата година.
                      А какво е нужно, за да имаш зърно - земя.
                      А кой има земя - Атера.

https://www.dtnpf.com/agriculture/we...-calculates-ag

Коментар

Палячовски са ти елхите и графиките ! А за търговия са нужни и пари и топки както вече стана ясно !
                        Майсторите рисуват елхи и после тези елхи си излизат докато балъците гледат с ококорени очи

Рибите пък мълчат през цялото време и после злорадстват за загубите си от елхите Е това е реалността

Коментар

Не си личи,щото си неадекватна риба А ако взема да отговарям на всеки идиотски въпрос от поредния палячо,няма да ми остане време
                          И питаш,пък не отговаряш каква е твоята прогноза/анализ ? Или те е страх ,че ще ти лъсне невежия рибешки г**?
                          Сега като видя моята,ще ти е много по-лесно да отговориш

Не ти знам играта, но за себе си - не бе въжможно да е по добре,-за сега!!!

Коментар

Аз съм тук от много години ! А ти не ми отговори на въпроса търгуваш ли въобще с акции или само графики рисуваш
                            Не си личи,щото си неадекватна риба А ако взема да отговарям на всеки идиотски въпрос от поредния палячо,няма да ми остане време
                            И питаш,пък не отговаряш каква е твоята прогноза/анализ ? Или те е страх ,че ще ти лъсне невежия рибешки г**?
                            Сега като видя моята,ще ти е много по-лесно да отговориш

Коментар

Никой не отрича правото на мнение ! Тук във форума всички сме лаладжии затова е и форум, друго не може Прогнозите ги давам като хвърлям боб или се обаждам на някой маг, бинго не играя А ти търгуваш ли реално с акции ?
                              Ясно,лаладжия и бинго играч.Вероятно си тук понеже си ми гледал някакъв анализ/графика под 2лв

Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                              За какви мечи сигнали говорим при 15% дивидентна доходност?
                              От август 2021 на седмична графика....или от 8 месеца. Като нива от около 2.70 .Очакванията ,а и вече яснотата около дивидента са едиственото което го държат.Кога ще рухне това е въпроса.Според мен големия тренд ,от 1.70 ,ще приключи май месец.

п.с.Да подчертая за рибите като Батя,че това е седмична графика,или големия тренд.И дневните флуктуации в една или друга посока са само ШУМ в тази голяма графика.Това е нещо елементарно,но виждам по другите теми ,че 99% от списващите не го разбират

Не е препоръка

https://tvc-invdn-com.investing.com/...cc87ca9dec.png

Last edited by petrg5s; 01.04.2022, 09:54.

Коментар

• За какви мечи сигнали говорим при 15% дивидентна доходност?

Коментар

Working...
                                X