Аска взе да събира прах.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕ, над 2.38 няма да се качи скоро време.не с ръце
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеКак не зная бе Импе. какво е това не зная. Бенца се чуди какво става, акцията вече добави 10 стинки откакто е платен дивидента. Вече мина 2.70 с дивидента.
Абе Бенц що расте хартята ? Щото има ръстттт ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМи не зная - на тая цена ни да купувам още, ни да продавам... дръжа си ги.
Абе Бенц що расте хартята ? Щото има ръстттт ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеАбе тя като се качи след седмица-две на 2,30 няма ли да ти е гот !? Аре нема нужда да се балонираме на 5 лв
Който продал - продал. Да ходи сега в биовета и неохима
Забравих да кажа, че не е препоръка рииш лиМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕ, над 2.38 няма да се качи скоро време.
Който продал - продал. Да ходи сега в биовета и неохима
Забравих да кажа, че не е препоръка рииш ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеТя и атерата поскъпва Импе. Сега като фане по 1% на ден за 1 месец и ще видиш кон боб яде лиМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТо на мене идеята ми бе да ги превъртя през Атерата и да се върна в Трейдингът...ама много поскъпна, неговата кожа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеКолко е дивидентната доходност там? Има смисъл само ако е над 14%. Или ако възможността за капиталова печалба е по-голяма отколкото тук.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВече в моята тимберица се връти перверзната мисъл да изляза оттуканка (отчасти) и да се върна в Трейдингът, отдето излязох отчасти, за да вляза туканка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеТой и трейдинга стана скъп вече. Аз лично над 2,5-2,6 не бих дал там с цел 3 кинта макс, ама с много мъка ще е, ако ги стигне изобщо. Потенциалът е ограничен, а риска по-висок от тук.
Кой тиквеник го наду в тези смешни обеми от последните седмициМожеше да си катери доста време.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВече в моята тимберица се връти перверзната мисъл да изляза оттуканка (отчасти) и да се върна в Трейдингът, отдето излязох отчасти, за да вляза туканка...
Кой тиквеник го наду в тези смешни обеми от последните седмициМожеше да си катери доста време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениепак нов ол-тайм хай
спреда с агрофинанс се вдига
И още ще има.Поне до 2.90.
Откога съм казал, ама Равновесов не вярва. Вади научно математически разработки и модели за да го доказва - ма няма познае.
Няма да има и след дивидентно рали при Атера както през 2012, не е препоръка
Коментар
Коментар