IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Купи накрая. Преди това се продаваше на пазар.
    Ами ще купи къде ще иде? Ако ги беше изсипал на пазара в онзи момент, цената щеше да иде на 1 лев. Ти ако си няма ли да купиш?

Коментар

• .up up up

Не е препоръка

Коментар

Не мисля че е систематично. Не съм казал и една отрицателна дума до 2,60. А и все пак е леко странно когато всички са на едно мнение - публично. А всъщност минават милиони продадени акции. Така че очевидно някой е и на обратното мнение.
        Ами на обратното да е. Нас това какво ни засяга. Нали за това е пазар. Тези, които продават Фарми в момента не са ли на обратното мнение и те? Или те търсят как да се прецакат сами? К'во има да му мислиш. 50 пъти вече написахме тук, че вече е на практика осигурена 10-ина % доходност за 2013. Къде е риска? Нивите ли ще фалират?

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
          Нима във Фармата акциите не ги купи чичо Оги и самата Софарма?! От това по-свързани лица има ли?
          Купи накрая. Преди това се продаваше на пазар.

Коментар

Не се караме просто се хортуваме с Равновесов. Обаче неговото систематично плюене няма как да го подмина. И на мен не ми харесват на 3 кинта акциите на фармата, ама не влизам всеки ден да плюя в темата, нали? Като не те кефи, не купуваш. На пазара се действа така.
            Не мисля че е систематично. Не съм казал и една отрицателна дума до 2,60. А и все пак е леко странно когато всички са на едно мнение - публично. А всъщност минават милиони продадени акции. Така че очевидно някой е и на обратното мнение.

Коментар

Когато обаче една трета от предлагането за първото тримесечие идва от продажби на мажоритаря си е бая притеснително. Още повече когато пък значителна част от покупките са пак от свързано лице.
              Нима във Фармата акциите не ги купи чичо Оги и самата Софарма?! От това по-свързани лица има ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                няма нужда да е карате и нападате
                няма защо

аз например нямам акции в Атера, но признавам акцията за добра
                Не се караме просто се хортуваме с Равновесов. Обаче неговото систематично плюене няма как да го подмина. И на мен не ми харесват на 3 кинта акциите на фармата, ама не влизам всеки ден да плюя в темата, нали? Като не те кефи, не купуваш. На пазара се действа така.

Коментар

Казвам, че на всеки може да му трябват пари. И на мен да ми трябват и аз ще продам тук, а не някоя от позициите ми, които са мръднали с малко. Нима това не е рационално поведение?
                  Когато обаче една трета от предлагането за първото тримесечие идва от продажби на мажоритаря си е бая притеснително. Още повече когато пък значителна част от покупките са пак от свързано лице.

Коментар

Значи и тук имат да връщат дългове, така ли?

Защото ако това е обяснението всъщност би било добър сигнал
                    Казвам, че на всеки може да му трябват пари. И на мен да ми трябват и аз ще продам тук, а не някоя от позициите ми, които са мръднали с малко. Нима това не е рационално поведение?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                      няма нужда да е карате и нападате
                      няма защо

Но си решил че не си заслужава да се купува, нали И аз съм като теб. Харесва ми, но не вярвам че си заслужава да се купува. Лично мнение разбира се.

Коментар

• няма нужда да е карате и нападате
                        няма защо

Коментар

А Л.П. що продаваше на пожар във фармата въпреки, че цената направи 50% ъп от тогава?
                          Значи и тук имат да връщат дългове, така ли?

Защото ако това е обяснението всъщност би било добър сигнал

Коментар

Аз пак да питам, като е толкова добра и евтина атера защо мажоритаря излиза.
                            А Л.П. що продаваше на пожар във фармата въпреки, че цената направи 50% ъп от тогава?

Коментар

Слез малко на юг от Долно Уйно и питай гръцките и кипърски инвеститори в ДЦК. Те със сигурност биха предпочели 1000 дка там. През 2008 имаха А+ рейтинг.
                              Аз пак да питам, като е толкова добра и евтина атера защо мажоритаря излиза.

Коментар

Да бе да със сигурност 1000 декара в землището на Долно Уйно са по-сигурни от 1000 долара в американски или дори италиански ДЦК. Я я виж волатилността дори и на италианския дълг и волатилността в цената на тази земя.

Като е толкова добра Атера защо мажоритаря излиза
                                Слез малко на юг от Долно Уйно и питай гръцките и кипърски инвеститори в ДЦК. Те със сигурност биха предпочели 1000 дка там. През 2008 имаха А+ рейтинг.

Коментар

Working...
                                X