Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе мисля че е систематично. Не съм казал и една отрицателна дума до 2,60. А и все пак е леко странно когато всички са на едно мнение - публично. А всъщност минават милиони продадени акции. Така че очевидно някой е и на обратното мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеНима във Фармата акциите не ги купи чичо Оги и самата Софарма?! От това по-свързани лица има ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеНе се караме просто се хортуваме с Равновесов. Обаче неговото систематично плюене няма как да го подмина. И на мен не ми харесват на 3 кинта акциите на фармата, ама не влизам всеки ден да плюя в темата, нали? Като не те кефи, не купуваш. На пазара се действа така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКогато обаче една трета от предлагането за първото тримесечие идва от продажби на мажоритаря си е бая притеснително. Още повече когато пък значителна част от покупките са пак от свързано лице.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеняма нужда да е карате и нападате
няма защо
аз например нямам акции в Атера, но признавам акцията за добра
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеКазвам, че на всеки може да му трябват пари. И на мен да ми трябват и аз ще продам тук, а не някоя от позициите ми, които са мръднали с малко. Нима това не е рационално поведение?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗначи и тук имат да връщат дългове, така ли?
Защото ако това е обяснението всъщност би било добър сигнал
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеняма нужда да е карате и нападате
няма защо
аз например нямам акции в Атера, но признавам акцията за добра
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеА Л.П. що продаваше на пожар във фармата въпреки, че цената направи 50% ъп от тогава?
Защото ако това е обяснението всъщност би било добър сигнал
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз пак да питам, като е толкова добра и евтина атера защо мажоритаря излиза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеСлез малко на юг от Долно Уйно и питай гръцките и кипърски инвеститори в ДЦК. Те със сигурност биха предпочели 1000 дка там. През 2008 имаха А+ рейтинг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДа бе да със сигурност 1000 декара в землището на Долно Уйно са по-сигурни от 1000 долара в американски или дори италиански ДЦК. Я я виж волатилността дори и на италианския дълг и волатилността в цената на тази земя.
Като е толкова добра Атера защо мажоритаря излиза
Коментар
Коментар