IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    Импе, ти преди време беше казал, че си доста по от скоро на борсата. Сега от къде това 1998г???
    Потвърждавам!!!!!!!Импето е на борсата откакто се помня.. А ,аз се помня на борсата, още от Първата вълна.....На някои Първата вълна нищо не им говори....Това си е техен проблем....Тъкмо се бях върнал от скиторене по чужбината.......И малко по-късно,може би при Втората вълна,значи не е било при Първата....,прочетох първия коментар на Импето.....Е,може и да е било и една-две години по-късно,или по-рано...Ама на кой му пука...!На десет бири съм все пак....Ама там някъде беше.....Котировките на акциите ги обявяваха всекидневно въвъ вестник "Пари". А бе,къди изчезна тоя вестник,по всички видове дяволи.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
      не там нямам
      Разбрах. Значи ти си ме пунтирал инцидентно, а някой друг прави това постоянно.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Аха: значи ти ме пунтираш с тия еднакви цифри, ърм?

Ти ли навремето напуска над осем оферти в Чесното игричка - всичките с еднакви цифри?
        не там нямам

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
          аз бях с брефчетата, сложих толкоз да мине 1300 лева сделката колко ни е малка борсата
          Аха: значи ти ме пунтираш с тия еднакви цифри, ърм?

Ти ли навремето напуска над осем оферти в Чесното игричка - всичките с еднакви цифри?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            обещаваш ли?
            да и това започна да се вижда (last price 2.24)

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              Това с парите от Атерата, а тези от МСН и Бреф пак ли в тези 3те? Между другото ти ли днес продаде 2222 Брефа?
              аз бях с брефчетата, сложих толкоз да мине 1300 лева сделката колко ни е малка борсата

Коментар

• Драги Фортиссов - бръкаш ме с някого - винаги съм казвал - 98-а, защото това е така.

Процентов - никога не бих се набил с 2222 брефчета - тая акция въобще не ми е толкова секси, пак някой ме е пунтирал. От Любовното послание смятам да си зема пак на цена около 7.48 когато дивидентът бъде снесен и това безумие свърши, а жабешките облизвации още не са емитирани - скоро.
                Но за моментът нямам намерение да излизам от Атерката.

Коментар

Ако утре направим едо сосно ликвидациика - направо ще се чудя де по-напред да си туря сухото - в жабешки облизвации ли, в Търговски Софарми ли, в Имуществени Софарми ли... е там няма да правя по 20% дивидентна доходност, ама пак - секси.
                  Това с парите от Атерата, а тези от МСН и Бреф пак ли в тези 3те? Между другото ти ли днес продаде 2222 Брефа?
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Да, бе - аз - на борсата от 98-а, преживял съм какво ли не - баш сега ще кеширам - когато се печели толкова сосно.... как си го представяш?
                    Импе, ти преди време беше казал, че си доста по от скоро на борсата. Сега от къде това 1998г???

Коментар

• Аферим за новината. Това ще ни разшири пазарите - можем да изнасяме пшеница за Негрия - а те ще ни плащат с петрол и платина и елмази и млади нигърки.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        Импе имам чувство, че накрая ще се кешираш и ще спиш спокойно Заеби тая борса, че я какъв зор ти дава )))
                        Да, бе - аз - на борсата от 98-а, преживял съм какво ли не - баш сега ще кеширам - когато се печели толкова сосно.... как си го представяш?

Коментар

• Наиситна добра новина за България.

Отделно от това. За да няма изненади следете какво правят в Китай за овладяване на положението с имотите и за съживяване на растежа. А краткосрочно можете да гледате времето в Айова и Илинойс.
                          В БГ явон няма да вали и потенциала на царевицата спада. Слънчогледа малко по-бавно, но и той е по пътя надолу.
                          Поне пшеницата се стабилизира и вече търсене има, но търсят на ниски цени търговците, за да направят разлика над стандартната.

Коментар

• Е това вече е една добра новина за АТЕРА ...

http://www.infostock.bg/infostock/co.../details/46228

Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                              Нещичко с косвена връзка към Атерката......

"Нови пазари за българските зърнопроизводители се отвориха по море

Българските зърнопроизводители вече имат достъп до световните пазари. За първи път у нас кораби от типа „Панамакс” с газене до 14 метра се товарят с пълен капацитет и това позволява българското зърно да отплава до най-далечните точки на планетата. Страната става атрактивна дестинация, а нашите производители и износители получават възможност да намерят още една ниша в международната търговия със зърно.
                              .................................................. .................................................. "

:
                              Министъра на транспорта е специалист- логистик и точно това му е приоритет- пристанищата и логистичните бази към тях.

Коментар

• Нещичко с косвена връзка към Атерката......

"Нови пазари за българските зърнопроизводители се отвориха по море

Българските зърнопроизводители вече имат достъп до световните пазари. За първи път у нас кораби от типа „Панамакс” с газене до 14 метра се товарят с пълен капацитет и това позволява българското зърно да отплава до най-далечните точки на планетата. Страната става атрактивна дестинация, а нашите производители и износители получават възможност да намерят още една ниша в международната търговия със зърно.
                                .................................................. .................................................. "

:

Коментар

Working...
                                X