Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениене там нямамМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАха: значи ти ме пунтираш с тия еднакви цифри, ърм?
Ти ли навремето напуска над осем оферти в Чесното игричка - всичките с еднакви цифри?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеаз бях с брефчетата, сложих толкоз да мине 1300 лева сделката колко ни е малка борсата
Ти ли навремето напуска над осем оферти в Чесното игричка - всичките с еднакви цифри?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеобещаваш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТова с парите от Атерата, а тези от МСН и Бреф пак ли в тези 3те? Между другото ти ли днес продаде 2222 Брефа?
Коментар
-
Драги Фортиссов - бръкаш ме с някого - винаги съм казвал - 98-а, защото това е така.
Процентов - никога не бих се набил с 2222 брефчета - тая акция въобще не ми е толкова секси, пак някой ме е пунтирал. От Любовното послание смятам да си зема пак на цена около 7.48 когато дивидентът бъде снесен и това безумие свърши, а жабешките облизвации още не са емитирани - скоро.
Но за моментът нямам намерение да излизам от Атерката.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАко утре направим едо сосно ликвидациика - направо ще се чудя де по-напред да си туря сухото - в жабешки облизвации ли, в Търговски Софарми ли, в Имуществени Софарми ли... е там няма да правя по 20% дивидентна доходност, ама пак - секси.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа, бе - аз - на борсата от 98-а, преживял съм какво ли не - баш сега ще кеширам - когато се печели толкова сосно.... как си го представяш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИмпе имам чувство, че накрая ще се кешираш и ще спиш спокойно Заеби тая борса, че я какъв зор ти дава )))Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Наиситна добра новина за България.
Отделно от това. За да няма изненади следете какво правят в Китай за овладяване на положението с имотите и за съживяване на растежа. А краткосрочно можете да гледате времето в Айова и Илинойс.
В БГ явон няма да вали и потенциала на царевицата спада. Слънчогледа малко по-бавно, но и той е по пътя надолу.
Поне пшеницата се стабилизира и вече търсене има, но търсят на ниски цени търговците, за да направят разлика над стандартната.
Коментар
-
Е това вече е една добра новина за АТЕРА ...
http://www.infostock.bg/infostock/co.../details/46228
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеНещичко с косвена връзка към Атерката......
"Нови пазари за българските зърнопроизводители се отвориха по море
Българските зърнопроизводители вече имат достъп до световните пазари. За първи път у нас кораби от типа „Панамакс” с газене до 14 метра се товарят с пълен капацитет и това позволява българското зърно да отплава до най-далечните точки на планетата. Страната става атрактивна дестинация, а нашите производители и износители получават възможност да намерят още една ниша в международната търговия със зърно.
.................................................. .................................................. "
:
Коментар
-
Нещичко с косвена връзка към Атерката......
"Нови пазари за българските зърнопроизводители се отвориха по море
Българските зърнопроизводители вече имат достъп до световните пазари. За първи път у нас кораби от типа „Панамакс” с газене до 14 метра се товарят с пълен капацитет и това позволява българското зърно да отплава до най-далечните точки на планетата. Страната става атрактивна дестинация, а нашите производители и износители получават възможност да намерят още една ниша в международната търговия със зърно.
.................................................. .................................................. "
:
Коментар
Коментар