If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мисля че 35-50% е нормално предвид застоя,който се получи-толкова негативна информация а цената не падна трайно под 2.15-сметнете само какво ще стане като започнат да излизат положителните новини
много са но наи-вече очаквам ръст от гледна точка на чужденците,които масово ще почнат да оглеждат за големи парцели на изгодни цени,а си мисля че Атера може да предложи доста от тях
някой,които ще търси рискова инвестиция,предвид че Атера се задържа известно време на нивата около 2.15-2.20.Според мен на този етап рисковите акции са поизчерпали потенциала си,а Атера тепарва ще дърпа нагоре...може да не е с много,но ще е с доста прилични % според мен
някой,които ще търси рискова инвестиция,предвид че Атера се задържа известно време на нивата около 2.15-2.20.Според мен на този етап рисковите акции са поизчерпали потенциала си,а Атера тепарва ще дърпа нагоре...може да не е с много,но ще е с доста прилични % според мен
преди няколко месеца никой не ме търсеше да ми продава земя
през последните седмици нещата коренно се промениха, за някои парцели цената даже е 500лв/декар при над 700 лв/декар лятото
нещо става на пазара
С ивеличението на парите за програмния период 2014 - 2020 за земеделие би трябвало да се ивеличат и субсидиите за бг земеделци, нали така? И от там ръст в покупките на земя, от там ръст в цената и от там ръст при атера, нали?
поне такава е моята логика......
колеги вие как мислите по въпроса?
иска да се отложи за 7 години чужденците да имат правото да купуват земеделска земя-каза че са стартирани много комасационни проекти-а тенденцията е от догодина да нараснат значително.....това което аз успях да чуя...а какво точно ще стане и защо е този значителен интерес в момента предстои да разберем
Защо слушате Петков? Той си гледа неговия интерес.
А и защо толкова много гледате кой купува и продава? Те акции ес търгуваха при Софикс 1900 и при 80 преди години.
Така, че сами си преценявйте. По-точен компас от зърнения пазар, пазара на земя и общото икономическо положение няма.
Или пък просто с парещ кеш и си мисли че тук ще е най на завет.
Може и да е прав.
А продаващия най вероятно смята да си ползва кеша по рисково, но и по профитно.
И той може да е прав.
Въпрос на стратегии и гледни точки
може би купуващия,виж какво разправя господин Петков по Bulgaria on air сигурно ще има повторение-явно нещо голямо се мъти,но де да видим де
Или пък просто с парещ кеш и си мисли че тук ще е най на завет.
Може и да е прав.
А продаващия най вероятно смята да си ползва кеша по рисково, но и по профитно.
И той може да е прав.
Въпрос на стратегии и гледни точки
Коментар