IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
    Колко процента очакваш за една година?
    мисля че 35-50% е нормално предвид застоя,който се получи-толкова негативна информация а цената не падна трайно под 2.15-сметнете само какво ще стане като започнат да излизат положителните новини

Коментар

• много са но наи-вече очаквам ръст от гледна точка на чужденците,които масово ще почнат да оглеждат за големи парцели на изгодни цени,а си мисля че Атера може да предложи доста от тях

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
        някой,които ще търси рискова инвестиция,предвид че Атера се задържа известно време на нивата около 2.15-2.20.Според мен на този етап рисковите акции са поизчерпали потенциала си,а Атера тепарва ще дърпа нагоре...може да не е с много,но ще е с доста прилични % според мен
        какви са причините според теб, за да поскъпва?

Коментар

някой,които ще търси рискова инвестиция,предвид че Атера се задържа известно време на нивата около 2.15-2.20.Според мен на този етап рисковите акции са поизчерпали потенциала си,а Атера тепарва ще дърпа нагоре...може да не е с много,но ще е с доста прилични % според мен
          Колко процента очакваш за една година?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            а кой му продава???

Коментар

някой голям използва шумотевицата,за да захлеби на ниското
              а кой му продава???

Коментар

• някой голям използва шумотевицата,за да захлеби на ниското

Коментар

• преди няколко месеца никой не ме търсеше да ми продава земя
                  през последните седмици нещата коренно се промениха, за някои парцели цената даже е 500лв/декар при над 700 лв/декар лятото
                  нещо става на пазара
                  Last edited by fortiss; 25.09.2013, 06:37.

Коментар

• А може би точно ето тази новина е довела до прехвърчането на последните кифтаци:

http://www.investor.bg/evropa/334/a/...2020-g,158296/

С ивеличението на парите за програмния период 2014 - 2020 за земеделие би трябвало да се ивеличат и субсидиите за бг земеделци, нали така? И от там ръст в покупките на земя, от там ръст в цената и от там ръст при атера, нали?
                    поне такава е моята логика......
                    колеги вие как мислите по въпроса?

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                      И какво е казал г-н Петков ?
                      иска да се отложи за 7 години чужденците да имат правото да купуват земеделска земя-каза че са стартирани много комасационни проекти-а тенденцията е от догодина да нараснат значително.....това което аз успях да чуя...а какво точно ще стане и защо е този значителен интерес в момента предстои да разберем

Коментар

може би купуващия,виж какво разправя господин Петков по Bulgaria on air сигурно ще има повторение-явно нещо голямо се мъти,но де да видим де
                        И какво е казал г-н Петков ?

Коментар

• Защо слушате Петков? Той си гледа неговия интерес.
                          А и защо толкова много гледате кой купува и продава? Те акции ес търгуваха при Софикс 1900 и при 80 преди години.
                          Така, че сами си преценявйте. По-точен компас от зърнения пазар, пазара на земя и общото икономическо положение няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Кой по информиран - купуващия или продаващия ?

Или пък просто с парещ кеш и си мисли че тук ще е най на завет.
                            Може и да е прав.
                            А продаващия най вероятно смята да си ползва кеша по рисково, но и по профитно.
                            И той може да е прав.
                            Въпрос на стратегии и гледни точки
                            може би купуващия,виж какво разправя господин Петков по Bulgaria on air сигурно ще има повторение-явно нещо голямо се мъти,но де да видим де

Коментар

някой влезна мощно тук-може би е някой информиран
                              Кой по информиран - купуващия или продаващия ?

Или пък просто с парещ кеш и си мисли че тук ще е най на завет.
                              Може и да е прав.
                              А продаващия най вероятно смята да си ползва кеша по рисково, но и по профитно.
                              И той може да е прав.
                              Въпрос на стратегии и гледни точки

Коментар

• някой влезна мощно тук-може би е някой информиран

Коментар

Working...
                                X