IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
    така си е....но качествените неща си имат цена....както и това че няма ново BMW за 2-3 хил. нали
    Иначе казано - ти ми дай на мене солунската митница ... Със или без бмв - нека да цоцат ))
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Има какво да се коментира, как да няма. Например това:

за полугодието - две милионки и половина за обслужване. (отделно са премиите за сделка)
      както се казва - ухаааа
      така си е....но качествените неща си имат цена....както и това че няма ново BMW за 2-3 хил. нали

Коментар

• Има какво да се коментира, как да няма. Например това:
        Разходите за външни услуги са 3,292 млн. лв., от които 2,432 млн. лв. е възнаграждението за обслужващото дружество.
        за полугодието - две милионки и половина за обслужване. (отделно са премиите за сделка)
        както се казва - ухаааа
        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          http://www.investor.bg/novini-i-anal...odieto,176907/

не всичко през годините се повтаря 1 към 1
          поне аз така го очаквам
          старите въпроси остават без промяна и без разрешение
          +1
          то няма какво да се коментира тук-такава информация може само да радва акционерите
          Не е Препоръка!!!

Коментар

• Таванът на субсидиите още не е ясен. Но дори и да го има няма да наруши стратегията на инвеститорите имащи няколко актива като основни.
            някаква такава теория си имам

Коментар

• A малко по надоле, статията що не е цитирате
              Въвежда се таван на субсидиите за площ от 300 хил. евро
              http://www.investor.bg/bylgariia/451...l-evro,176923/

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...odieto,176907/

не всичко през годините се повтаря 1 към 1
                поне аз така го очаквам
                старите въпроси остават без промяна и без разрешение

Коментар

• 40 000 бр "продава" на 2,395 - кой от вас ги дава колеги? Дали са прицелени към 35-те хиляди "купува" на 2,35, а? Дали ще се договорят?

Коментар

• Мислите ли ,че закона за забрана на офшорки да притежават зем. земя ще раздвижи в посока надолу цената или ще стане само фиктивно прехвърляне на собствеността

Коментар

• Една добра и една лоша новина. Да започна с лошата????
                      -Пшеницата в Русия и Украйна може да излезе общо с 5-7 млн. тона повече от 2013г.
                      -Вече се усеща засушаване в Украйна, Русия и царевичния пояс на САЩ. Да видим дали ще устиска да не вали до края на август.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                        но за сметка на това от най-качествените
                        аз си казах прогнозата за движението на акцията преди време....според мен ще вървим нагоре...по-добре от миналата година.....3.10-3.20 за акция преди дивидента....според мен е напълно в рамките на очакваното.....но да видим......
                        Не е Препоръка за ПП на ЦК!!!
                        Много си як оракуле, ама качеството не го определяш ти или аз. Ще се види при едно яко торнадо кое колко е качествено, да не се окаже така, че цената е реагирала на следващия дивЕдент... ама предварително, преди да е гласуван още
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

само аз пиша тук, въпреки, че съм от най-малките акционери
                          но за сметка на това от най-качествените
                          аз си казах прогнозата за движението на акцията преди време....според мен ще вървим нагоре...по-добре от миналата година.....3.10-3.20 за акция преди дивидента....според мен е напълно в рамките на очакваното.....но да видим......
                          Не е Препоръка за ПП на ЦК!!!

Коментар

може парички, може натура, може смесено
                            някъде към 39лв за миналата година
                            Малко е 39лв. Не си ли на среден добив ще докараш повече...Но таз година е нормално и това...

Коментар

• Адванс са намалили цените на закупуваната земя с около 100 лв/декар.

Коментар

• Първоначално изпратено от panayotb Разгледай мнение
                                Аз чета внимателно анализите ти и много ти благодаря че ги споделяш!

Имам акции тук и в Агрия и като цяло се интересувам от земеделския сектор.
                                +1
                                винаги можеш да ме попиташ нещо, което съм пропуснал, ако знам - веднага ще отговоря

Коментар

Working...
                                X