IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ще съм, кога не съм бил

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      ами пак де 8-9% ще ми е
      защо виждаш "такъв потенциал" на любимата ти хартия?
      Аз даже мисля че след дивидента ще се върти около 2-2,2 ама знае ли човек!
      е добре де нали си ми градски....защо си толкова черноглед.....адванса е премия-съдба в икононически аспект....премисли пак нещата...СИГУРНОСТ е дума за оптималност(но не в регресивния контекст на смисъла вложен тук)
      Last edited by orakula; 11.01.2015, 01:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        нали знаете офисът ми
        новото му име е "Земеделска среща" !!!!!!
        винаги може да .... едно агне..............
        +1
        винаги точен....един ден напред в бъдеще време ще ти дойда на гости и ще се черпим....дано да си на същата позиция към форумците както и сега....наздраве от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
          добре ги чакаш но според мен Адванса няма да мръдне на повече от 2.50-60 лично мнение разбира се.....
          ами пак де 8-9% ще ми е
          защо виждаш "такъв потенциал" на любимата ти хартия?
          Аз даже мисля че след дивидента ще се върти около 2-2,2 ама знае ли човек!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            че аз с нейните съм купил малко и чакам бързи 10% до края на февруари - иначе как ще си позволя да пиша тук!
            добре ги чакаш но според мен Адванса няма да мръдне на повече от 2.50-60 лично мнение разбира се.....

Коментар

• нали знаете офисът ми
              новото му име е "Земеделска среща" !!!!!!
              винаги може да .... едно агне..............

Коментар

Събрали сме се любители на земята !!!!!
                Ходите ли по нивите често???
                Не си поканил, не сме дошли.

Обичам ароматът на черноземът пролетно време.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                  бате Тони сега е момента да вкараш на жена си парите тук...ако не я мразиш и искаш да ти е благодарна за взетото инвестиционно(мъжко)решение в конкретния случай
                  че аз с нейните съм купил малко и чакам бързи 10% до края на февруари - иначе как ще си позволя да пиша тук!

Коментар

Събрали сме се любители на земята !!!!!
                    напоследък ходя само по к**ви...така се случи не че сам го искал....иначе за нивите ти ще кажеш.....разбираш ги нещата и имаш конкретен допир до реалния бизнес!!!
                    пък едно наздраве да кажа ако се черпите както аз правя

Коментар

• Събрали сме се любители на земята !!!!!

Коментар

• бате Тони сега е момента да вкараш на жена си парите тук...ако не я мразиш и искаш да ти е благодарна за взетото инвестиционно(мъжко)решение в конкретния случай

Коментар

• Атерката е убава артийка.Нагрухал съм се яко с тия.Ще ги държа докато са свестни ако почнат да шилалкавят ще ги уволня.

Коментар

• [QUOTE=fortiss;1059753248]
                            Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение

точно за теб е - за ентусиазма ти по темата !!!!!!!!!
                            наздраве !!!!!!!!
                            Наздраве и от мен

Коментар

• [QUOTE=orakula;1059753246]
                              Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                              https://www.youtube.com/watch?v=K62v4-AITqs

за всички фенове на Адванса !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              песента е за вас, и клипа също !!!!!!!!!!!

Мерси Форти...с тези трактори...с тази дейност....от тук насетне само ръст!!!
                              готино поздравче....и към теб да важи..наздраве че пийваме тук
                              точно за теб е - за ентусиазма ти по темата !!!!!!!!!
                              наздраве !!!!!!!!

Коментар

• [QUOTE=fortiss;1059753244]https://www.youtube.com/watch?v=K62v4-AITqs

за всички фенове на Адванса !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                песента е за вас, и клипа също !!!!!!!!!!!

Мерси Форти...с тези трактори...с тази дейност....от тук насетне само ръст!!!
                                готино поздравче....и към теб да важи..наздраве че пийваме тук

Коментар

Working...
                                X