Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Тамън бях решил да понатоваря малко атери и да ги подържа 4-5 години, с цел диверсификация, но сега като се позамисля, по-добре да не се занимавам. Нещо ми мина романтичният порив като се сетих за доброто старо време, в което всички ядохме дървото - всеки по свой собствен виртуозен начинLast edited by Дебнем на замаушка; 12.02.2015, 16:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениетака е, нещата от лятото на 2014г се знаят, че са така
При ликвидация да дружество, не се раздава земя на инвеститорите, а се разпродава и се плащат парички.
Ако бъркам ...Не е препоръка за покупко продажба!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеако бъдем обективни това със земята за чужденци не е прието сега!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениедано, дано, дано Капитал да внесат необходимия смут за корекцията
ама нали знаете какво ще се почен сега от управляващите - да защитим българската земя, да не я даваме в ръцете на чужденци и др подобни дивотии
не е случаен този закон
Коментар
-
Първоначално изпратено от bezobraznobeden Разгледай мнениеПълнете кротко!Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Споко, бе. Ще сложат още един ангажимент на посредниците и готово. ИП ще си контролират клиентите – офшорки и няма да им изпълняват поръчките за АДСИЦ. За по-удобно, акцията може да бъде оцветена в кафяво в информационната система, което да Узначава „Внимание! Не купувай за офшорка”. Купените вече акции ще се продадат без съгласието на клиента и без негово знание. В основание за продажбата ще има специален текст: „Тъй трябва не питай, че пляскат” – пак в кафяво.
Е, може и да му дойде на някой акъл в главата и просто да промени ЗПФИ, ЗППЦК, Наръчника за оправяне в бюрокрацията и #@!__$&, като напише, че офшорка не може да купува акции на АДСИЦ и глобата си е за тяхна сметка, а не за АДСИЦ-а или за посредника. И да се даде срок от 1 година да си продадат акциите.
И нали знаете, мнението ми не предложение, съвет, подтикване и к’вото и да било за търговия с к’вото и да е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗащо плюете само по герб.. това е прието още от миналата власт, а сега се добяват глобите. Любимците от БСП и ДПС да не са гласували против!?
Пак повтарям, напълно съм сигурен че това е малоумно недоглеждане, без мисъл за последствия и ще бъде променено скоро.
Може би капиталци всяха ненужна паника...
ама нали знаете какво ще се почен сега от управляващите - да защитим българската земя, да не я даваме в ръцете на чужденци и др подобни дивотии
не е случаен този закон
Коментар
Коментар