Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
НЕ СЪМ СИГУРЕН НА 100% , но не чух да отразят тази конференция, дори без РЕПОРТАЖ !!!
Във нито една от основните новинарски програми !
А ние тук си говорим за вливане на нови средства от депозити към инвестиционни начинания - смех ти казвам .
Бяха обещавани и програми за разясняване и популяризиране на инвестициите.....дрън дрън че ....
САМО "Bulgaria On Air" - БАСИ РЕЗИЛА са ни журналята по другите мУдии !
-http://www.investor.bg/novini-i-analizi/339/a/publichnite-drujestva-skochiha-sreshtu-novite-sankcii-za-sobstvenicite-na-nivi-189358/
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеИ в какви войски си служил?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеПодозираш го да е служил в хъхрешките С/спец/ В/войска/
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеИ в какви войски си служил?
Подозираш го да е служил в хъхрешките С/спец/ В/войска/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе умея да карам танк, ако това питаш.
Навремето нямаше значение в какви войски ни турят, щом още от 10 клас се научавахме да стреляме с шмайзер и да го разглобяваме и да го сглобяваме... дори се обзалагахме помежду съучениците на разглобяване и сглобяване на шмайзер с вързани очи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеИмпе, ти в какви войски си служил навремето?
Навремето нямаше значение в какви войски ни турят, щом още от 10 клас се научавахме да стреляме с шмайзер и да го разглобяваме и да го сглобяваме... дори се обзалагахме помежду съучениците на разглобяване и сглобяване на шмайзер с вързани очи.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПипов: а вместо да напускаме Отечеството си, не е ли по-лесно да изтребим тия, дето го съсипват? - Всеки нормален народ би сторил туй.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОткъде-накъде аз ще плащам 0.5 Б глоба, защото някакъв шебек от Бурунди си е купил пет акции, хем при положение, че АДСИЦ-ът няма как да му забрани?
Също както плащаш и за чаавето на 12 годишната чааветка
Кат не ти харесва - ей ти го на тер-л 2 - близичко е.
САМО Президента може да го върне за преразглеждане.
И що - казаха му да се скрие в миша дупка.
Тая година няма и да посмее да си го помисли, зер Боко началник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениеНещо не ми хареса пресконференцията. Особенно въпросите и отговорите. Въпросите бяха явно като от незапознати, това е ясно.
Но отговорите не бяха това което очаквах. Обясняваше се как трябвало да се продава земята и как било бавно и трудно.
Трябваше да се повтаря отново и отново за основното: ПУБЛИЧНИТЕ ДРУЖЕСТВА НЕ МОГАТ ДА ОТГОВАРЯТ И НЕ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ЗА ТОВА КОЙ ПРИТЕЖАВА АКЦИИ ОТ ТЕЗИ ДРУЖЕСТВА. Те затова са публични!
Също така къде е обжалван този закон? Разбрах само че е изпратено до президента, до народното събрание и до омбудсмана.
Народното събрание видяхме какво направиха, президента не знам дали има право на вето и дали изобщо ще го използва - до сега май той не се е изказвал то по този въпрос. Малка надежда от омбудсмана.
Но няма много време.Трябва да се повдигне въпроса и накъде навън: международната банка, казва се че нарушава и редица европейски закони - значи и там трябва да се действа. Но за сега не виждам такива опити.Не е препоръка за покупко продажба!!!
Коментар
-
Казах как да се действа - по съдебен ред - и то пред международните правни институции. Дадох и идея - животните от парламента да отговорят - КОЙ реално е собственик на земята - ако е самото дружество - няма нарушение, защото АДСИЦ са български компании, ако са акционерите - ок, да си търсят тези, които НЕ отговарят на законът и да си ги глобяват тях, съразмерно с притежаваният им дял от съответната публична компания.
Откъде-накъде аз ще плащам 0.5 Б глоба, защото някакъв шебек от Бурунди си е купил пет акции, хем при положение, че АДСИЦ-ът няма как да му забрани?Last edited by Amsterdamm; 16.02.2015, 18:15.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар