IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
    Гледам миналата година на днешната дата (20.03) са пуснали Годишен отчет. Преди това пък вече бяха изкарали прогнозата за дивидента, а две седмици по-късно бе публикувана и обявата за общото събрание, където вече се видя и точната сума на дивидента. Бавят се нещо тази година, но иначе стискане му е майката
    Много е вероятно бавенето да е заради неуредиците с глупавия закон. Вече има изгледи за светло бъдеще, така че няма страшно!

Честито на хората, които решиха да рискуват и да купуват на по-ниски нива през последния месец!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      ДНЕС ЩЕ УДАРИМ 2.60..А КОГАТО ИЗЛЕЗЕ ИНФОТО ЗА ДИВИДЕНТА..
      Гледам миналата година на днешната дата (20.03) са пуснали Годишен отчет. Преди това пък вече бяха изкарали прогнозата за дивидента, а две седмици по-късно бе публикувана и обявата за общото събрание, където вече се видя и точната сума на дивидента. Бавят се нещо тази година, но иначе стискане му е майката

Коментар

• От Разпни го до Осанна за публичните
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Недалновидността на нашите политици не е изненада. Колелото обаче е завъртяно в правилната посока. Поправката е вкарана от трима депутати на реформаторите, което е добър знак, че няма да има изненади в пленарната зала. Пуснах вот за тях и съм доволен към момента.

Коментар

• На мен нещо не ми харесва начина по който се опитват да решат случая. Действа се пак типично по български: оцапваме нещата с един закон, и сега се опитваме да го замажем с друг.

Реално новата поправка е във закона за пазарите на финансови инструменти. Вчера взех новите поправки и се опитах да намеря конкретният текст. Основното в него е дейстията на инвестиционните посредници, и никъде не намерих текст за нещо подобно. Добре, да кажем не мога да чета добре поправките..

Друго основно ме смущава: текста в закона за земеделските земи още е действащ. Във новият закон се казва че може да се продават акции на дружества извън ЕС. Но във закона за земеделските земи е казано че дружествата не могат да притежават земя.

Тоест типично по български има два закона които си противоречат. И кой закон ще се прилага, отново зависи от това кой ще прилага закона....
            Last edited by dzk; 20.03.2015, 12:40.

Коментар

• Възможности винаги ще има.
              Бях решил да не ходя на ОС при тази кашора, но сега ....... може би.
              Радвам се, че на пазарът ще има още един играч, който ще поддържа напрежението и ще ускори до някъде повишението на наемите.
              интересно ще ми бъде какви са резултатите за януари и февруари, които явно няма да са показателни, защото дейността май се ограничи покрай този проблем

Коментар

• ДНЕС ЩЕ УДАРИМ 2.60..А КОГАТО ИЗЛЕЗЕ ИНФОТО ЗА ДИВИДЕНТА..

Коментар

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
                  Е предполагам си спомняш, че доста време цената се луташе между 2.32 - 2.38 и много дялове си смениха собствениците. Аз лично внимавах в картинката и една петуна замина към Атерата, което очаквано се оказа правилно решение.
                  +1
                  Само съжалявам, че не съм толкова смел като Батя например и да влезна много по сериозно тук, то не че сега не съм де !

Коментар

• Първоначално изпратено от ОПТИМИСТ Разгледай мнение
                    Абе как всички купихте на 2,35 бе , я стига сте лъгали . Ако имаше толкова купувачи тогава просто цената нямаше да падне.
                    На който му стискаше, и който имаше свободен кеш купи ! Аз лично разпродадох други акции за да купувам, на 2,345 и на 2,350 са ми сделките. То беше ясно , че тая простотия, която сътвориха трябва да се промени или отмени !

Коментар

• Дано всичко да върви нормално. На пазара да има много и различни играчи.

Коментар

• Поздравления за всички ! И ние показахме, че можем да вдигаме шум и да се променят малоумните закони, които политиците ни приемат ! Успех

Коментар

Абе как всички купихте на 2,35 бе , я стига сте лъгали . Ако имаше толкова купувачи тогава просто цената нямаше да падне.
                          Е предполагам си спомняш, че доста време цената се луташе между 2.32 - 2.38 и много дялове си смениха собствениците. Аз лично внимавах в картинката и една петуна замина към Атерата, което очаквано се оказа правилно решение.

Коментар

Така е, дори и на 2.32 купувах, но ги продадох на 2.4

Коментар

Аз бих, Оптимистов, ама нямах сухо. Просто не сторих нищо.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Абе как всички купихте на 2,35 бе , я стига сте лъгали . Ако имаше толкова купувачи тогава просто цената нямаше да падне.

Коментар

Working...
                                X