Първоначално изпратено от orakula
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениемай се търси продажба на доста голям пакет земя
Коментар
-
Ето това вече е добро ....
http://www.investor.bg/novini-i-anal...-zemia-191366/
Явно бурята лека полека почва да отшумява .... или както се казва в една поговорка: всяко чудо за 3 дни .
Не е препоръка за каквото и да било !!
Коментар
-
Стайко Стайков: Цената на земята ще продължи да расте, но с малко
http://www.capital.bg/biznes/imoti/2...e_produlji_da/destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от panayotb Разгледай мнениеявно от теб съм си взел моите на 2.40
Днес допълних още малко на 2.58. Миналата година след обявяване на дивидента са се качили над 2.80. Кога ще стане ясно какъв дивидент ще предложат за гласуване от ОС? Има ли краен срок или когато искат могат да насрочат ОС?
Аз тогава си взех Хим, ЦКБ и ПИБ и не съжалявам, защото за тази 1 седмица ми докараха над 10% Скоро може пак да си взема тука, но не ми се дават над 2.5
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеВсеки пречупва събитията през собствената си призма. За това има и пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеПечалбата през 2014г. не е за сметка на влошаване на фундамента, което е добре. За 2015г. има завършване на проекти за обединение на земи + новата услуга по земя на лизинг + обичайната рентичка + търговийката, която си върви, макар и със спадащ марж, така че не е като да няма какво да генерира приход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеПо-интересното е какво ще генерира дивиденти догодина.
Лично мнение. Не е препоръка за търговия!Last edited by Crusible; 20.03.2015, 15:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение..А КОГАТО ИЗЛЕЗЕ ИНФОТО ЗА ДИВИДЕНТА..
Ако не са решили да затварят магазина скоро, дивидента едва ли ще е повече от 24-25 ст. Виж, ако посегнат и на други пера от капитала - само те си знаят.
По-интересното е какво ще генерира дивиденти догодина.
Лично мнение. Не е препоръка за търговия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panayotb Разгледай мнениеявно от теб съм си взел моите на 2.40
Днес допълних още малко на 2.58. Миналата година след обявяване на дивидента са се качили над 2.80. Кога ще стане ясно какъв дивидент ще предложат за гласуване от ОС? Има ли краен срок или когато искат могат да насрочат ОС?“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Днес допълних още малко на 2.58. Миналата година след обявяване на дивидента са се качили над 2.80. Кога ще стане ясно какъв дивидент ще предложат за гласуване от ОС? Има ли краен срок или когато искат могат да насрочат ОС?
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнениеТака е, дори и на 2.32 купувах, но ги продадох на 2.4
Днес допълних още малко на 2.58. Миналата година след обявяване на дивидента са се качили над 2.80. Кога ще стане ясно какъв дивидент ще предложат за гласуване от ОС? Има ли краен срок или когато искат могат да насрочат ОС?Last edited by panayotb; 20.03.2015, 14:22.
Коментар
Коментар