IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнение
    +/- 77 декара..... нищо не е.....

не е препоръка
    Зависи кой ги плаща!

Ако човек е купил акции за 500 лева, тогава все тая какво ще стане с тези декари. Но ситуацията е съвсем различна, когато сметнем общата сума пари за тези 77 декара. Колко инвеститора с по 500 лева са това, за да покрият разликата...

Коментар

• +/- 77 декара..... нищо не е.....

не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от D.J. Bogger Разгледай мнение
        Ако някой го интересува:

Годишен доклад за дейността, доклад на независимия одитор и годишен финансов отчет

Още не съм го чел подробно, но ми направи впечатление, че има няколко съдебни дела, които не се развиват в полза на фонда.
        Делата са за 77 декара.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
          A и одитора има забележки.

И какво следва ? - да не се купува или ...?

Коментар

• Първоначално изпратено от D.J. Bogger Разгледай мнение
            Ако някой го интересува:

Годишен доклад за дейността, доклад на независимия одитор и годишен финансов отчет

Още не съм го чел подробно, но ми направи впечатление, че има няколко съдебни дела, които не се развиват в полза на фонда.
            A и одитора има забележки.

Коментар

• Ако някой го интересува:

Коментар

• Честито на предвидливите и търпеливите.. Добре, че все пак сме в ЕС

Коментар

• "Президентът Росен Плевнелиев на 11 април 2014 г. е наложил вето върху текстовете, с които бяха въведени ограничения за купуване на земеделски земи, припомнят от прессекретариата на президента.
                  Поводът е получено от ЕК писмо, с което се изисква информация относно промени в Закона за собствеността и ползването на земеделските земи, приети от 42-то Народно събрание.
                  ....
                  Тогава 42-то НС не се е съобразило с аргументите на президента и прие повторно законовите текстове, припомнят от прессекретариата на държавния глава."

Почнаха да се изплъзват като змии, и да се оправдават. Явно скоро ще се намери някой виновен (най-вероятно някоя секретарка която е изгубила някой лист от така важния закон), и всички ще започнат да казват че те отдавна са предупреждавали и настоявали за тази промяна...

Коментар

• Предложението е за 0.27 лв. дивидент на акция...

Честито!

http://www.investor.bg/forum/attachm...1&d=1427703536
                    Attached Files
                    Last edited by Eminem; 30.03.2015, 12:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                      според мен нищо. печели от ръста в цената на земята ама той не е вечен
                      И ние - тоже
                      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

спекулант а не търговец
                        Важното е да е с печалба

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
                          Не производител, а търговец и то добър!
                          спекулант а не търговец

Коментар

аз пак да попитам това дружество какво произвежда че го хвалите толкоз
                            Не производител, а търговец и то добър!

Коментар

Съвсем правилно! Те затова сега продават повече, отколкото купуват. Хубавото е, че все още продават на аск, а купуват на бид, но количествено погледнато през последните години продадената земя е повече от купената, съответно доходността от ренти може и да пострада. Темата е дълга и широка, може да се дискутира много.

Имам акции и репоръчвам на хората да си мият зъбите редовно, само с качествени четки и още по-качествени пасти. Нищо друго не препоръчвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                                Ляб за ората

Коментар

Working...
                                X