If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако системата им е написана кадърно това може да се интегрира макс за една седмица от един или няколко човека ама по скоро няма да е нещо къдърно и лесно за подръжка .
Ако тъпата държава толкова иска хора извън ЕИК да не могат да притежават акции във въпосните публични компании ми да си разработи софтуер с който да следи според акаунта на човека който купува акции дали има право да купува или не толкова ли е сложно бах майка му и ако няма системата да го реже автоматично. Като толкова го искат този закон нека си направят и софтуера.
Като гледат патриотите , атака ,АБВ , БСП и част от ГЕРБ ще играят против...
РБ , ДПС и другата част на герб ще са за , дали ще имат мнозинство за цялостно отпадане ..съмнявам се..
Според мен ще го отложат влизането в сила за за есента ....
Какво в случаят разбираш под "за" и какво под "против"?
Аз казвам: който гласува против промяната на законът и за запазването му в сегашният извратен противоправен и антисвободнопазаров вид, да се разболее от нещо извънредно отвратително, мъчително и хроническо дано !!!
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Относно Вашето запитване, касаещо месечните бюлетини на Адванс Терафонд ви информирам , че действащото законодателство ни принуждава да се въздържаме от публични изяви извън темата, касаеща най-важния въпрос, а именно, бъдещето на Дружеството и сигурността на инвестициите на капиталовия пазар в България.
Успешната практика за разкриване на информация е ценна за нас и ще продължим с нея след отстраняване на законовите недоразумения.
Благодарим за активната Ви позиция!
Поздрави,
Атанас Димитров
Директор за връзка с инвеститори
From: no-reply@karoll.bg [no-reply@karoll.bg]
Sent: Friday, April 17, 2015 5:35 PM
To: adimitrov@karoll.bg
Subject: Адванс Терафонд: Запитване от контактна форма
От формата за запитване беше изпратено писмо със следното съдържание:
Лице за контакт: Тенев
Фирма:
E-mail: tenevt@mail.bg
Телефон за връзка:
Текст от запитването: Уважаеми ,колеги
Защо спряхте да публикувате месечни бюлетини ...Да не би това да е нова политика на фирмата (:
А не мислите ли че цената се натиска не заради тъпия закон, ами може би поради недобрите резултати които се очакват оттук насетне на пазара на земя и края на хубавите печалби / дивиденти.
Във БГ нищо не се решава, още повече и окончателно. Нещата само се отлагат във времето, или още повече се заплитат...
Като гледат патриотите , атака ,АБВ , БСП и част от ГЕРБ ще играят против...
РБ , ДПС и другата част на герб ще са за , дали ще имат мнозинство за цялостно отпадане ..съмнявам се..
Според мен ще го отложат влизането в сила за за есента ....
Стенограма от обсъждането в комисията по правни въпроси през март
По четвърта точка - Изслушване на представители на Българска фондова борса-София АД, Конфедерация на работодателите и индустриалците в България, Асоциация на дружествата със специална инвестиционна цел и други относно прилагане на текстове от Закона за собствеността и ползването на земеделските земи.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
ivandavidov
Има предложения за няколко поправки:
Да се изключат публичните АДСИЦ като потенциални нарушители.
Глобите да влязат в сила няколко месеца по-късно.
ИП да дава информация към някоя от службите кои са реалните собственици зад офшорките.
Нас най-много ни вълнува първата точка, а обслужващите ИП на АДСИЦ ги интересува да не влезе в сила третата точка. А втората точка е само за отбиване на номера, разтягане на локуми и поддържане на напрежението.
Вече явно личи, че всичко е нагласено и лобистко. Съмненията се потвърждават.
В едни момент помислих, че наистина нещата ще се решат в правилната посога - да, ама не!!
те имат един акционер Агрион Инвест 99.07 %
закона ако не се промени влиза в сила от първи май, събранието е на 4-ти
Има и един процес на обнародване, т.е. от гласуването до публикуването в "Държавен Ввестник". Не съм сигурен това колко време отнема, но който и да е било закон, ако не е публикуван в "Държавен вестник", не се счита за приет. Т.е. ако ще и днес да гласуват поправките в закона, току виж обнародването се случи след 1-ви май.
Така беше по мое време де, сега не знам каква е процедурата, но не вярвам да се е променила.
Коментар