Първоначално изпратено от ceneto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениетази ликвидация мислиш ли че се случва заради закона ?
на мен ми е малко странно, как са представили нещатамненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Не че нещо, но като се види кой го предлага - Агрион Инвест и почват да ми хрумват разни идеи. Значи, това са същите тези хора, които чрез платеното си дупетатче забързаха глобите от Септември на Май. Те имат пряк интерес от ликвидация на замеделските АДСИЦ-ове и явно бидейки акционер в Агро Финанс ще успеят частично.
Коментар
-
ivandavidov
Интересно ми е как Адванс Терафонд ще реагира в случая!
Агро Финанс АДСИЦ планира ликвидация поради глобата от 100 лв. за декар земя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКолеги - защо туканка оня ден акцията малко - вуп: назад - как мислите?
Мина окончателно поправката на скудоумният закон ли?
Коментар
-
Че аз какво съм им виновен ,ако искат и лично могат да ми пратятПървоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениевероятно докато не се промени закона ще е така
Коментар
-
ivandavidov
Окончателната развръзка може и да не е чак толкова скоро. Нищо не пречи законът да си остане, защото на никой в НС не му се занимава да работи, а глобите просто да не се налагат, защото иначе ЕС ще измисли някакъв механизъм да накаже България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениезасега няма как да го търсим това нещо
Не е Препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеhttp://profit.bg/news/Zemedelskata-z...id-137205.html
дано през 2015 имаме и по-добри резултати
Коментар
Коментар