IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение
    Междувременно, пътят към.... под 2.5 е отворен...
    Какво да се прави

http://www.advanceterrafund.bg/filea...april-2015.pdf
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Междувременно, пътят към.... под 2.5 е отворен...

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
        Във Варна стъпиха, на всеки вход има техен плакат с телефони и надпис купува и наема.
        Дам, тук ги има на почти всяка спирка рекламите
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
          Между другото е невероятно колко много реклами на агрион има вече в софия. Интересно дали са стъпили толкова стабилно и в други градове
          Във Варна стъпиха, на всеки вход има техен плакат с телефони и надпис купува и наема.

Коментар

• Месечен бюлетин април 2015.

Купени 1134 дка при средна цена 806 лв/дка.

Продадени 0 дка.
            Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Между другото е невероятно колко много реклами на агрион има вече в софия. Интересно дали са стъпили толкова стабилно и в други градове

Коментар

• Първоначално изпратено от multi Разгледай мнение
                Според мен някой натиска акцията надолу...
                Мисля, че е добър момент за допълване
                30 ст. са си 30 ст., аз днес допълних
                Възможно ли е RBS да са тези някой?
                http://www.investor.bg/novini-i-anal...dadeni-194859/

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  За инфо - какво публикуват "24 часа".
                  Долу горе 50/50 е вярното.
                  Кой ли си е платил пак????
                  Те от сектора си реват, но тук има и грешно инфо на няколко места.
                  -Реколтата с пшеница сега никой не я прогнозира на рекордно ниво, което беше през 2014г.
                  -Производството на етанол в САЩ не намалява през текущия сезон, а дори е малко над това от миналия.
                  +1, преглед на печата

Коментар

• За инфо - какво публикуват "24 часа".
                    Долу горе 50/50 е вярното.
                    Кой ли си е платил пак????
                    Те от сектора си реват, но тук има и грешно инфо на няколко места.
                    -Реколтата с пшеница сега никой не я прогнозира на рекордно ниво, което беше през 2014г.
                    -Производството на етанол в САЩ не намалява през текущия сезон, а дори е малко над това от миналия.
                    Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                      Тези зърнени пазари ще объркат работата на земята.
                      Много валежи навсякъде, реколтата пак добра - натам отива.
                      А от къде на къде Египет намалява потреблението на пшеница и то с 23% спрямо предходната МГ ???????
                      Как много се надявам да не вали на повече места по света!!
                      Засега в Русия и Украйна се очаква по-ниска реколта от пшеница общо с над 8 млн. тона, но това дали ще е достатъчно? Световните запаси отново са над 200 млн. тона.
                      Адванса купуват сега по-лоши ниви и се надяват да поскъпнат - дано да стане, ама дано !!!!
                      дано, ама надали

Коментар

• Според мен някой натиска акцията надолу...
                        Мисля, че е добър момент за допълване
                        30 ст. са си 30 ст., аз днес допълних

Коментар

• Първоначално изпратено от Econlav Разгледай мнение
                          Закланите прасета , БФБ е символ на Българския разум, след новина която трябваше да вдигне цената на акциите, хората продадоха...
                          Кухотата е нещо обичайно, акцията вече трябваше да е на 2.68, ама може и да отиде до. Дори и да не отиде, след приемането на законът - аз - доволен - дори може да поувелича още мънинко туканка. Мисля има още какво да се цоца от Атерата.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                            може да е всеки...
                            например:накупилите пакети около 2.40 разкешват тук и се оглеждат за покупки по ТИМ групата заради по ниските цени породени от кризата в Гърция...
                            При Атера по дефолт от минали години се очаква акцията да спре да расте до края на годината след като дивидента вече е изчерпан и е влязъл в цента и някои инвеститори не виждат смисъл да остават тук
                            аз пък виждам нещата малко по различно и нямам намерение да излизам на този етап
                            Не е Препоръка!!!
                            +1

Коментар

А кой тогава напуска кораба според теб?
                              може да е всеки...
                              например:накупилите пакети около 2.40 разкешват тук и се оглеждат за покупки по ТИМ групата заради по ниските цени породени от кризата в Гърция...
                              При Атера по дефолт от минали години се очаква акцията да спре да расте до края на годината след като дивидента вече е изчерпан и е влязъл в цента и някои инвеститори не виждат смисъл да остават тук
                              аз пък виждам нещата малко по различно и нямам намерение да излизам на този етап
                              Не е Препоръка!!!

Коментар

А кой тогава напуска кораба според теб?
                                Закланите прасета , БФБ е символ на Българския разум, след новина която трябваше да вдигне цената на акциите, хората продадоха...

Коментар

Working...
                                X