IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 1984- Разгледай мнение

Може и да не стигне до теб - ПФБК изглежда хвърли на закриващия, каквото ѝ е останало. Ще видим каролеца, който продаваше на стотинка повече, дали има още.
    Чакаме две новини - два импулса

Аз що си чакам една "новина/2", което ме качва в трибуните...

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

На 3,20 съм и аз!Ако имаш продавай ми!P.S.Не е препоръка разбира се!
      Може и да не стигне до теб - ПФБК изглежда хвърли на закриващия, каквото ѝ е останало. Ще видим каролеца, който продаваше на стотинка повече, дали има още.
      Чакаме две новини - два импулса

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
        Тук позицията май се готви за свободно падане?!
        На 3,20 съм и аз!Ако имаш продавай ми!P.S.Не е препоръка разбира се!

Коментар

• Тук позицията май се готви за свободно падане?!

Коментар

• Някой знаели кой продава?

Коментар

• Първоначално изпратено от acb Разгледай мнение
              NORTHEASTERN INDIANA FARMLAND SELLS FOR $19,984 PER ACRE

Farmland prices rose by 30% on average quality farmland from June 2021 to June 2022.

https://www.agriculture.com/farm-man...19984-per-acre

Мдаа-
              Земята се качва 30% , офисите падат с толкова.
              А някои още се чудят що Атера е на север, а Бреф на юг..
              На север е, по-скоро северозапад, щото си продаде североизтока, а зърнари на юг няма особено много. Ся, ти си от бранша - кажи как е със студа, ще стигне ли 5-те санта сняг да опаза посевите? Или цената на земята не зависи от такива дреболиЙ - тя ще си расте безкрайно, щото Марк Туайн тъй бил рекъл някога у фейса си

П.С. Брефчето се води на изток и е само въпрос да мине на североизток, а тук ще си седите на нивата, които определи яхтата, щото повече пауър няма и телефончетата вече не вършат работа - нали прочете цялото интервю и разбра нещата от първоизточника
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение

Тя, вашата елка е от висшият клир. Над яхтите и земните тегоби, а джипиесът е от Марс
                Какво нещо е концпирацията. Вселаната - място за всички
                Затова пък идете в Еланата - фондът на щастието
                Its always sunny in Elana Agrocredit

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Вдявам, ама виждам какво се търси - хубавата земя, т.е. явно продават качественото и остава шлаката, ама цената на акцията отразява портОфейла все едно % земи от хубавите категории е същият, е той вече не е. Същата работа и като продеадоха земите в Добруджа. Представяш ли си я колко щеше да е тази акция с 350 000 декара земя, от които 150 000 в Добруджа - елката ми не може да го сметне само от ренти колко ще влизат Ама не е, което показва, че яхтсмените са доста слаби мажовци, които просто са имали късмета/далновидността (всеки сам да си определи) да купят земята в точни момент. Всеки селтак, дето си е купил земя заедно с тях през периода, се е справил по-добре от тях
                  Тя, вашата елка е от висшият клир. Над яхтите и земните тегоби, а джипиесът е от Марс
                  Какво нещо е концпирацията. Вселаната - място за всички
                  Затова пък идете в Еланата - фондът на щастието

Коментар

• NORTHEASTERN INDIANA FARMLAND SELLS FOR $19,984 PER ACRE

Farmland prices rose by 30% on average quality farmland from June 2021 to June 2022.

https://www.agriculture.com/farm-man...19984-per-acre

Мдаа-
                    Земята се качва 30% , офисите падат с толкова.
                    А някои още се чудят що Атера е на север, а Бреф на юг..

Коментар

• За колегата "пророк" с adjust-ването ,за гапа и още нещо .......прекалено точно е, за да е случайно събитие.Затварят го с 2 стотинки над него и после ~8% спад

https://tvc-invdn-com.investing.com/...d122628a5d.png

Last edited by petrg5s; 20.01.2023, 08:51.

Коментар

Бях си играл преди месец да пиша, ще го постна отново (това за Петьо) - всеки сам си преценЯ

Инфото от Евростат и статията към него, от която вадя 2-те основни картинки (в първия линк са и екселските данни да си ги видите точно) - Ми то цените у нас са над тези в Унгария (една от страните с най-голям процент земеделска земя в света) или Франция, дори и при сегашната статистика, която отчита 1600 лева на декар за 2020 като най-висока регионална цена, какво остава, ако сложим 3000 лева на декар - тогава сме отвяли и Гърция, и Испания, дето има целогодишно зеленчукопроизводство, а не само прости зърнари. Ще кажете, че у нас лъжат и пестят от данъци, а дали и във Франция лъжат? Или в Унгария?

- Боже, колко мъка има по тоя свят, боже! И пак се загледа подир каруцата.” Из разказа „По жицата”

Коментар

Вдявам, ама виждам какво се търси - хубавата земя, т.е. явно продават качественото и остава шлаката, ама цената на акцията отразява портОфейла все едно % земи от хубавите категории е същият, е той вече не е. Същата работа и като продеадоха земите в Добруджа. Представяш ли си я колко щеше да е тази акция с 350 000 декара земя, от които 150 000 в Добруджа - елката ми не може да го сметне само от ренти колко ще влизат Ама не е, което показва, че яхтсмените са доста слаби мажовци, които просто са имали късмета/далновидността (всеки сам да си определи) да купят земята в точни момент. Всеки селтак, дето си е купил земя заедно с тях през периода, се е справил по-добре от тях

Не ни взимай за по по,..- а сам си направи хесапа!!! -не съм ти на книгите, ама артък алсън от твоите ще я докараш!!!
                          2021 0.527 0.50065 17.05.2022
                          2020 0.109 0.10355 31.05.2021
                          2019 0.14 0.133 17.08.2020
                          2018 0.047 0.04465 05.06.2019
                          2017 0.106 0.1007 29.06.2018
                          2016 0.17 0.1615 30.05.2017
                          2015 0.1 0.095 31.05.2016
                          2014 0.3 0.285 09.06.2015
                          2013 0.3979 0.378 14.05.2014
                          2012 0.493 0.46835 16.05.2013
                          2011 0.25 0.2375 17.05.2012
                          2010 0.048 0.0456 16.06.2011
                          2009 0.03738 0.035511 02.07.2010
                          +-2,72/акц., а и парите ти работят, -за тия които го могат!!!
                          Last edited by inta53; 19.01.2023, 15:56.

Коментар

-"Същата работа и като продеадоха земите в Добруджа. Представяш ли си я колко щеше да е тази акция с 350 000 декара земя, от които 150 000 в Добруджа -"
                            -Като биткойните 2012-13г. , но с голямата разлика че в момента птичето е в кафезаааа!!! -и снася и още и ощеее

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Не ти разбирам "радостта", но явно не вдяваш, че са извадени чрез продажба по малко от изтъргуваните!!!
                              Но ти си си Ти, и никога няма да напуснеш - заплатена и отвоювана твоя,- за сметка на напусната (сбъркана и оплюта от теб) територия
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
                                мерси Груйка. Това са ренти? При нас под рента се разбира това, което арендаторите плащат на собствениците. Рентите зависят от много неща. Но определено в България не са ниски, което и аз твърдях, защото доходността не е ниска. А цените на земите какви са?
                                извинявам се, постанл съм два пъти една и съша картинка - ето ти цените на земята. За Бг е много под реалната такава - говорим за 2020 все пак, аи явно доста народ лъже за цената, на която продава. данните са на евростат, които ги вземат от нашето НСИ. Ако сложиш реалните цени, според колегите в бранша, става доста весело

Коментар

Working...
                                X