Първоначално изпратено от neww
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАко ме турите Дуче ще забраня партиите и ще ги заменя с култ - ама не към Дуче, но към Отечеството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от neww Разгледай мнениеДа но този минувач сега сигурно мисли как да свърже двата края, аз питам за политиците и партиите..Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХа-ха: то напосоки да тръгнеш по Раковска и да фанеш за ушите пръвият минувач, вероятността да управлява по-дръжавнически от бойкоборисов е поне 68%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от neww Разгледай мнениеТака е добре си го казал, и аз не харесвам много неща от това ,което правят сега коалицията.. но ти имаш ли идея кой друг сега може да управлява държавнически ..аз за жалост не ..Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДогодина дивидентът ще е ного кежав - заради: гнусната атака срещу АДСИЦ-овете отстрана на измекярското правителство на престъпникът бойкоборисов; не-по-малко престъпната атака срещу ПФ; довели до пълна пасивност на дружеството през пръвото четиримесечие; решението за продажби на лизинг.
Още чудя дали да понамаля туканка участието си с около 30%. Иначе вярвам в менидмънтът и доброто бъдеще на компанията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениеЕ, нищо де - човека е решил да инвестира високорисково и дългосрочно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеTи пък намери баш у най големия балон в европата да се завиргаш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз ще реинвестирам другаде - част извън България, малко ще пробвам и новото дружество, което ще инвестира в лондонски домове.
Коментар
-
Освен повишението на общите цени, скъпият долар ще увеличи допълнително финансовия резултат на производителите, като им остави още повече КЕШ.
Инфлационния натиск и по-слабите реколти на редица места, могат да доведът до обръщане на тренда при пшеницата, тази или следващата година.
Комбинацията между: (повишени цени---скъп долар---добра реколта) дава добри перспективи при продажбите и при рентирането. Много хора подценяват рентирането, и доходите, които носи то...
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеКолеги според вaс, тукaшния дивидент пaк тук ли ще се нaсочи кaто пaрично отношение, дaли пaк aтерки ли ще си нaпaзярят повечето? Aз не смятaм дa продaвaм зaщото кaто че ли нямa къде другaде дa се вложaт.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеВероятно всеки първо ще се огледа да види какви продажби ще има тази година, тъй като за момента май са все още 0. Така, че дивидента за догодина хич не е "гарантиран"
Още чудя дали да понамаля туканка участието си с около 30%. Иначе вярвам в менидмънтът и доброто бъдеще на компанията.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеКолеги според вaс, тукaшния дивидент пaк тук ли ще се нaсочи кaто пaрично отношение, дaли пaк aтерки ли ще си нaпaзярят повечето? Aз не смятaм дa продaвaм зaщото кaто че ли нямa къде другaде дa се вложaт.Bulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от petergos Разгледай мнениеFortiss,а какво ще кажеш за цената на пшеницата в южна България? Интересува ме цената на изкупуване от полето. Благодаря ти предварително!
днес зърнените борси са ракети, особено Париж, особено пшеницата
да видим доколко устойчива ще е тенденцията
в Западна Европа следващите 10 дена няма да вали, а температурите ще бъдат +28+39 градуса
Коментар
Коментар