IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте!
    Начинаещ съм на БФБ, но определено имам интерес в инвестициите във земеделска земя.
    Мислите ли, че есента е подходящо време за вход?
    Визията ми е за около 7 години с покупка за около 550 лв / мес.

Коментар

• Още четири от компонентите на SOFIX бележат понижение във финансовия си резултат през 2022 година, като най-голям е спадът при Адванс Терафонд – от 74%. Това е и компанията с най-голям спад и на приходите – в размер на 71%.

Коментар

• И с тази рента глей где е цената
        Люксембург отглеждат много пасищни говеда, на първо място бяха по консумация на месо, имат и голям износ, а са нетен вносител на вино, макар че произвеждат разни пино сортове по поречието на Мозел.
        Пазарът на земя е ограничен, наемите вероятно са за пасища. И в България има цени по 300, и по 4000лв. Качеството е важно - както при акциите, така и при всяка една стока.
        Last edited by 1984-; 21.03.2023, 14:34.

Коментар

• След цени на брашно и захар и по друго бием най-богатата държава в ЕУ

Haeмитe нa зeмeдeлcĸaтa зeмя в Бългapия и в Люĸceмбypг ce изpaвниxa

Гoдишнитe нaeми нa eдин xeĸтap (10 дeĸapa) зeмeдeлcĸa зeмя вapиpaт знaчитeлнo мeждy peгиoнитe нa cтpaнaтa. Toвa пoĸaзвaт пocлeднитe дaнни нa "Eвpocтaт" зa пepиoдa oт 2017 г. дo 2021 гoдинa.

Cтaтиcтиĸaтa пoĸaзвa, чe пpeз paзглeждaния пepиoд cpeдният paзмep нa apeндaтa ce e yвeличил c 15.83% - oт 240 eвpo нa 278 eвpo. Зa cpaвнeниe пpeз 2021 г. зeмeдeлcĸaтa зeмя в Люĸeмбypг ce e oтдaвaлa пoд нaeм нa cъщaтa цeнa.
          от конкурентен сайт

Коментар

• 19 декара продадени на 4000 лв.
            мислех че ще има поне една нула след 19, ама не

Коментар

• Забравяте, че тук е мястото за коментари на Адванс Терафонд, а не предизборно студио. Колкото за тези предизборни страсти - цифрите са повече от говорящи - пълен провал в икономиката на лъжците от ПП. Добре че не се задържаха повече начело на страната, че щяха напълно да разорят държавата и не само еврозона няма да видим, но и ще си спомним Жан Виденовите времена. Е, има едни по-големи идиоти от тях - копейковците, но те поне са една шепа, привличащи де-що отрепки и нереализирали се индивиди от българското общество.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                Ти щото си много наясно със себе си Може би най-неадеквания в този форум

Ти си типичен гласоподавател на Пълен Провал с изтъркан от евтина пропаганда мозък
                Бойче от 2г не е на сцената,но бил виновен и за инфлацията и за кривия космос даже

<Резил голям си с тези си позиции!!!
                Боковата кошница, де ни огради отвсякъде с мини, щом не си съзрял ... бегай за пепел
                Last edited by inta53; 28.02.2023, 19:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Когато мафията си има държава ще ги печелят разбира се ! Ех, ако и ние имахме прокурор като Кьовеши, а не празен каскет къде щеше да е твоя кумир Бойче и цялата крадлива пасмина около него !
                  +1

ГЕРБ-БКП Няма друга партия в България, която да има повече членове на Бкп в ръководството си. Цялото управление на Простия беше като реминисценция на най-класическите комунистически практики от учебниците по комунизъм: - демагогия и пропаганда на всички нива с използване на държавните структури - култ към личността на Простия - унищожаване и задушаване на свободните медии - срастване на партийните и държавни структури - тотална корупция в затворени партийно-олигархични кръгове - милиционерски тактики на сплашване на несъгласните с режима на Тиквата с прокурорско-полицейски бухалки Няма и никога няма да има нещо ПО-КОМУНИСТИЧЕСКО в България в последните 20 години от Гербидж-милиционерите

Коментар

Как все ги извъртате нещата ама пусто няма нищо между ушите и не се усещаме.Ти май забравяш ,че Герб спечели 12-13 избори вече подред.Единствените които загуби са предишните САМО заради нагласените мъдурки с който се гласува само във Венецуела и още 3 подобни държави.Сега без тях,знаеш пак какво ще последва.
                    А кои са твоите съмишленици? десетина заблудени фрола в този форум и тва е
                    Когато мафията си има държава ще ги печелят разбира се ! Ех, ако и ние имахме прокурор като Кьовеши, а не празен каскет къде щеше да е твоя кумир Бойче и цялата крадлива пасмина около него !

Коментар

Интересно ти с кой си съмишленик
                      Как все ги извъртате нещата ама пусто няма нищо между ушите и не се усещаме.Ти май забравяш ,че Герб спечели 12-13 избори вече подред.Единствените които загуби са предишните САМО заради нагласените мъдурки с който се гласува само във Венецуела и още 3 подобни държави.Сега без тях,знаеш пак какво ще последва.
                      А кои са твоите съмишленици? десетина заблудени фрола в този форум и тва е

Коментар

Бойче го нарече тук в този форум един друг привърженик на Пълен Провал и аз го иронизирам.Чудно как всички риби падате в мрежата една по една
                        Не знам колко ниско трябва да падне човек, че да целува ръката на един мафиот !

Коментар

Ах колко мило и умалително е това "Бойче", малко хора съм чувал да го наричат така, освен тези, които са му целували ръцете !
                          Бойче го нарече тук в този форум един друг привърженик на Пълен Провал и аз го иронизирам.Чудно как всички риби падате в мрежата една по една

Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение
                          Какво седем месечно управление? Те даже не успяха да управляват, тъй като бяха системно саботирани от герб и завладените им институции.
                          Кви 7 месеца,те изобщо не са управлявали Тази инфлация няма никаква връзка с тях.Даже по-скоро Бойче е виновен,щото преди 3г не направи еди какво си.Дефакто, до 2050г каквото и да стане, той ще е виновен
                          Last edited by petrg5s; 28.02.2023, 17:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

Пак греда. Никога досега не съм гласувал за ПП.
                            За разлика от теб, аз харесах тяхното 7 месечно управление.
                            Бойче чака Магнитски, както Ной - Потопа
                            Какво седем месечно управление? Те даже не успяха да управляват, тъй като бяха системно саботирани от герб и завладените им институции.

Коментар

Искаш да кажеш съмишлениците от Пълен Провал
                              И напротив,точно обратното е.Аз показах факти, а получвам лични нападки.

Къде го прочете това, в БулевардБългария.бг ли?
                              Не пише ли нещо за Карлуково и Кирчо лъжата?
                              Интересно ти с кой си съмишленик ! Ах колко мило и умалително е това "Бойче", малко хора съм чувал да го наричат така, освен тези, които са му целували ръцете !

Коментар

Който няма аргументи излиза с лични нападки ! Коментирай по същество фактите, които ти дават колегите
                                Искаш да кажеш съмишлениците от Пълен Провал
                                И напротив,точно обратното е.Аз показах факти, а получвам лични нападки.

Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                                Бойче чака Магнитски, както Ной - Потопа
                                Къде го прочете това, в БулевардБългария.бг ли?
                                Не пише ли нещо за Карлуково и Кирчо клоуна?
                                Как може големи хора да се вързвате на тоя палячо,е тва не мога да разбера
                                Last edited by petrg5s; 28.02.2023, 17:35.

Коментар

Working...
                                X