Първоначално изпратено от dimesta
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Пак прочети целия доклад по отчета, трябва да се научиш да четеш явно!
Там си го пише, на готово няма как да го получиш...
и някой неща още ги уча. Благодаря на колегата Bat Ilia за конкретната препратка.
Желая успех и добро настроение на всички колеги по инвестиции.
Жадувам за момента Българската борса да се развие да има много на брой малки играчи и да има по 10 - 20 сделки в минута на дадена акция ;-))
Коментар
-
Атерата е с най-много нови акционери за последните 12 месеца - 196. След нея са Дрона и БГ Агро...
Емитент Нови акционери АДВАНС ТЕРАФОНД АДСИЦ 196 ДРОНАМИКС КЕПИТЪЛ АД 162 БГ АГРО АД 144 ТЕЛЕМАТИК ИНТЕРАКТИВ БЪЛГАРИЯ ЕАД 143 СИН КАРС ИНДЪСТРИ АД 120 БЪЛГАРСКА ФОНДОВА БОРСА АД 112 БИОДИТ АД 110 НЕОХИМ АД 71 ИЛЕВЪН КЕПИТЪЛ АД 55 ЕВРОХОЛД БЪЛГАРИЯ АД 42 … … ГРАДУС АД -73 ТРЕЙС ГРУП ХОЛД АД -75 ХИМИМПОРТ АД -91 ИНДУСТРИАЛЕН ХОЛДИНГ БЪЛГАРИЯ АД -96 ТК-ХОЛД АД -102 ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА АД -110 ДОВЕРИЕ - ОБЕДИНЕН ХОЛДИНГ АД -117 СОФАРМА ТРЕЙДИНГ АД -125 ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА - АД -180 СОФАРМА АД -184
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bateilia Разгледай мнение
Здравейте,
описано в публикувания годишен отчет - точка 17 (стр. 44) Събития след отчетната дата.
Поздрави!
Точната цена на продажбите предполагам ще излезнат на отчета от 15.04 ?
За сега доколкото разбирам имаме като ориентир това :
8413 декара за 23 580 000 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от angelgarba Разгледай мнение
Извинявам се за невежеството но аз информация за реализираната продажба на тези декари не намерих.
Ако е възможно дайте конкретно инфо за продажбата.
Благодаря
Пак прочети целия доклад по отчета, трябва да се научиш да четеш явно!
Там си го пише, на готово няма как да го получиш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от angelgarba Разгледай мнение
Извинявам се за невежеството но аз информация за реализираната продажба на тези декари не намерих.
Благодаря
описано в публикувания годишен отчет - точка 17 (стр. 44) Събития след отчетната дата.
Поздрави!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Анджел бре чети,- преди да пишеш!!!
От два дни е обявено
Благодаря
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от angelgarba Разгледай мнениеАз мисля че ще се вдигне до около 3.60 преди дивидента и съответно падане до около 3.36 веднага след дивидента и може би до 3.25 през лятото.
Коетото ще е добро индексиране на цената на акцията спрямо миналогодишното дъно от около 2.82лв. през лятото.
Зависи също и кога ще се обяви сделката с държаните за продажба 8К декара .
Анджел бре чети,- преди да пишеш!!!
От два дни е обявено
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениеТук голям смях при по - малък дивидент.Цената на акцията хвръкна.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 4 Харесвания
Коментар
-
Аз мисля че ще се вдигне до около 3.60 преди дивидента и съответно падане до около 3.36 веднага след дивидента и може би до 3.25 през лятото.
Коетото ще е добро индексиране на цената на акцията спрямо миналогодишното дъно от около 2.82лв. през лятото.
Зависи също и кога ще се обяви сделката с държаните за продажба 8К декара .
- 1 like
Коментар
Коментар