мдаааа, тук вече наблюдаваме очаквания от някои от нас мъчително бавен даунтренд, (виж чарта на папира)!, а в неговото начало е съвсем логично да е съпроводен с бодряшко пробутани коментари с лек патос в името на светлото бъдеще, но както е казано - "истината лекува" (признавам, че взаимствам силния цитат от обичния ми падре, а както се досещате той най-вероятно го е извадил от контекста на светите книги) )))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Konsultant
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеТи си голяма работа много ги разбирашdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИ аз разпродадох около над половината си: в диапазонът от около 2.18-2.08, та навън секси акции да си пазарувам - и излязох прав - Атерката: надолу, Allianz, Daimler, BMW, BASF, Aplle: нагоре.
Дано се върти Атерка 1.70-1.80 - та 18-а година пак да поувелича.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИ аз разпродадох около над половината си: в диапазонът от около 2.18-2.08, та навън секси акции да си пазарувам - и излязох прав - Атерката: надолу, Allianz, Daimler, BMW, BASF, Aplle: нагоре.
Дано се върти Атерка 1.70-1.80 - та 18-а година пак да поувелича.Last edited by fortiss; 23.10.2015, 11:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДано се върти Атерка 1.70-1.80 - та 18-а година пак да поувелича.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеИзлязох на около 2,10. Акцията ме радва учудващо дълго, но оттук нататък е време за корекция, а точно тук с кеф ще я пропусна.
Ван Бастен мъжки защитава хартията, за много неща е прав, но липсата на светла перспектива за растеж тежи. Много.
Толкоз.
Не е препоръка.
Дано се върти Атерка 1.70-1.80 - та 18-а година пак да поувелича.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Айде да вдигна малко настроението след тези даунове....
Адванс Терафонд – най-добрата българска компания за IR практики в проучване на IR Magazine
Може нищо да не продаваме, но пък имаме отговорно отношение към акционерите докато им съобщаваме това....Last edited by Van Basten; 23.10.2015, 09:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеНека стигне 1,80, там ще я подпра пак за малко.
От сега да се разберем ; - на 1,81 за това равновесие е заето !
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеХа, дубрутро свате
Откога разправяме че отиваме на еврО ...там си бе и големия резистънс преддивидентно преди 3.5 годинки.
И на евро вече имаме ливадки в джобчето.
Ако обаче не устои като подкрепа - пък като потекат едни $ към бфб....
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеИзлязох на около 2,10. Акцията ме радва учудващо дълго, но оттук нататък е време за корекция, а точно тук с кеф ще я пропусна.
Ван Бастен мъжки защитава хартията, за много неща е прав, но липсата на светла перспектива за растеж тежи. Много.
Толкоз.
Не е препоръка.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар