IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
    27.7.2018 'г.' кредит Default BGN 2114,7 0 2655,82 2655,82 дивидент 21000 броя 6A6 / ATERA
    4.7.2019 'г.' кредит Default BGN 937,65 0 922,73 922,73 дивидент 21000 броя 6A6/ ATERA
    21.9.2020 'г.' кредит Default BGN 3078,68 0 4790,22 4790,22 дивидент 23148 броя 6A6/ ATERA
    2.7.2021 'г.' кредит Default BGN 2396,97 0 2400,1 2400,1 дивидент 23148 броя ATER
    15.6.2022 'г.' кредит Default BGN 7509,75 0 9311,91 9311,91 дивидент 15000 броя ATER
    23.6.2023 'г.' кредит Default BGN 3448,5 0 3452,78 3452,78 дивидент 15000 броя ATER

Рибке специално за теб и Груеца се зарових да си проверя дивидентите само от Атера последните години ! Хайде сега ти си наред да видим кое има акции и получава дивиденти и кое не ?
    Хахаха, добър шамар с мокър парцал. Браво колега
    Last edited by Bailor; 12.07.2023, 23:57.

Коментар

• Мисля, това е форум за поне средно интелигентни хора, които не използват каруцарски изрази .
      Моля, спазвайте добрия тон!
      Last edited by acb; 12.07.2023, 20:20.

Коментар

• 27.7.2018 'г.' кредит Default BGN 2114,7 0 2655,82 2655,82 дивидент 21000 броя 6A6 / ATERA
        4.7.2019 'г.' кредит Default BGN 937,65 0 922,73 922,73 дивидент 21000 броя 6A6/ ATERA
        21.9.2020 'г.' кредит Default BGN 3078,68 0 4790,22 4790,22 дивидент 23148 броя 6A6/ ATERA
        2.7.2021 'г.' кредит Default BGN 2396,97 0 2400,1 2400,1 дивидент 23148 броя ATER
        15.6.2022 'г.' кредит Default BGN 7509,75 0 9311,91 9311,91 дивидент 15000 броя ATER
        23.6.2023 'г.' кредит Default BGN 3448,5 0 3452,78 3452,78 дивидент 15000 броя ATER

Рибке специално за теб и Груеца се зарових да си проверя дивидентите само от Атера последните години ! Хайде сега ти си наред да видим кой има акции и получава дивиденти и кой не ?
        Last edited by Zdravko74; 12.07.2023, 20:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

И кви са тея неадекватни глупости пак ?
          И повече сделки имам вероятно от теб и доста години съм вземал дивидент тук !
          Нещо и теб те е напекло слънцето.
          Ти беше оня с 30-40 акции в порфейла с по 1-2% нали ? Кво да говорим повече
          Ако си имал акции тук и си вземал дивиденти щеше да си наясно с фактите ! А единия процент на твоя виртуален портфейл може и да е малко, но при моя реален не е така !

Коментар

Пеца, за да разбираш пазара трябва и да търгуваш и да се запознаваш с факти свързани с дейността на всяка компания, а не да го караш само на графики ! А относно дивидента, за някои може да е смешен, а за други не ! Виж какво и колко са платили последните години и пак си помисли колко е смешен
            И кви са тея неадекватни глупости пак ?
            И повече сделки имам вероятно от теб и доста години съм вземал дивидент тук !
            Нещо и теб те е напекло слънцето.
            Ти беше оня с 30-40 акции в порфейла с по 1-2% нали ? Кво да говорим повече

Коментар

• Оценителите в банките дремят на бюрата на края на месеца вземат заплатата А иначе се опитват да дават акъл на големите инвеститори

Коментар

Може и да не го интересуват ,макар и не веднъж да сме виждали обратното,но вероятно го интересуват срутващите се от месеци цени на пшеницата,5%+ УС лихви,прокси войната на велики сили на 300км от нас и върха на ЕУ борсите.И не на последно място едногодишната вече инверсия по кривата на доходността на големите икономики,повечето на нива невиждани от 1980г !!!

Но не,вероятно гo интересува някъв смешен дивидент след 1г А дотогава ?

В графиките тези неща ги виждаме преди да станат и ти неведнъж си се опарвал и пак не се научи И в Балонерко и къде ли не
                Пеца, за да разбираш пазара трябва и да търгуваш и да се запознаваш с факти свързани с дейността на всяка компания, а не да го караш само на графики ! А относно дивидента, за някои може да е смешен, а за други не ! Виж какво и колко са платили последните години и пак си помисли колко е смешен ! Пък доводите ти за войната и върха на ЕУ борсите сочат за ръст на цената на земята и на акцията, а не обратното ! Може да погледнеш и статистики, че цените на земеделските земи продължават да растат !

Пък Греуца какви ги е наплещил не ми се коментира дори ! Все яхти му се привиждат, което за сезона до някъде е нормално ! Груец сигурно нещо си слънчасал, че да сравняваш Адванса с Чайкафарма, ама то и за чайките може би е нормално донякъде да ти се привиждат заради летния отпускарски зезон !

Коментар

При сигурен минимален дивидент като таз годишния купувача едва ли се интересува какви са графиките
                  При продължаващо припомпване от яхтсмените, аз също не бих бил притеснен - това е най-манипулираната акция на БФБ, след чайкафарма или както там беше, и на едно ниво с чичковите червенотиквеничета и шменти капели (екс балонерко)
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

При сигурен минимален дивидент като таз годишния купувача едва ли се интересува какви са графиките
                    Може и да не го интересуват ,макар и не веднъж да сме виждали обратното,но вероятно го интересуват срутващите се от месеци цени на пшеницата,5%+ УС лихви,прокси войната на велики сили на 300км от нас и върха на ЕУ борсите.И не на последно място едногодишната вече инверсия по кривата на доходността на големите икономики,повечето на нива невиждани от 1980г !!!

Но не,вероятно гo интересува някъв смешен дивидент след 1г А дотогава ?

В графиките тези неща ги виждаме преди да станат и ти неведнъж си се опарвал и пак не се научи И в Балонерко и къде ли не
                    Last edited by petrg5s; 12.07.2023, 14:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                      Този купувач на 3,33/3,34 ме кефи много ,но докато цената е под 3,42 графиката гледа по скоро надо........

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                        Аз пък не виждам нещо, което да ме притеснява.

Голяма графика

Това е хубаво!

Коментар

• Този купувач на 3,33/3,34 ме кефи много ,но докато цената е под 3,42 графиката гледа по скоро надо........

Коментар

• Аз пък не виждам нещо, което да ме притеснява.

Голяма графика

Last edited by Спекулант79; 12.07.2023, 09:37.

Коментар

Ето какво виждам аз на седмична
                              Примигва жълт сигнал "Внимание"
                              Ако не последва по-висок връх,работата отива към оттичане,а именно ще нарисува нещо като М топ,което е вид елхов връх

https://tvc-invdn-com.investing.com/...cff7c9748c.png
                              Колега, разбираш ги нещата от към технически анализ, признавам ти го, ама какви са тия щуротии дето ги говориш. М топ ... елхов връх? Казва се двоен връх и много добре си го хванал. На втория връх рисува и Глава и рамене, като много правилно си поставил чертата под която, ако слезе ще натисне поне още 25ст. надолу. Съгласен съм с твоята гледна точка, за разлика от тази на колегата Дизайнер. Това Фибоначи е в нищото, за да казва нещо трябва да е коректно поставено! Триъгълника и аз не го виждам.

Коментар

Ясно,сега ще го видя
                                Не.Много малко докосвания има в крайщата, за да е валидна или още повече силна тази фигура
                                Не мисля и че е класически триъгълник.

Ето какво виждам аз на седмична
                                Примигва жълт сигнал "Внимание"
                                Ако не последва по-висок връх,работата отива към оттичане,а именно ще нарисува нещо като М топ,което е вид елхов връх

https://tvc-invdn-com.investing.com/...cff7c9748c.png
                                Цена от 3.34 е пълен балон: 1. първото тримесечие е на минус 2. За следващата стопанска година ще намалеят отдадените под наем земи (около 10%) 3. Ще се увеличат съществено неплатените наемни вноски. Не виждам предпоставки за добра дивидентна доходност за 2024. Считам, че акцията е добра, но в момента е доста надценена.

Коментар

Working...
                                X