If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
беше то
като ви го писах това преди 4 години - никой не вярваше
и стана
Много си ми интересен !
Ти си казвал на нас , а ти продаде ли си земя 1/3 поне та сега да я купуваш с 30% дисконт!
Форти голяма си лопата , аз ти казвах през 08,14г. да си направиш такава врътка , но
спирам че влязохме в една "чужда " риторика .....-голям смях .
Аз не знам дали сгреших , но си взех 40% по висока цена тази година - спрямо 2014г.
а ти нищо не си предприел , но на нас си казъл !!!
имам си и друг бизнес, не само да дращя за кеф из форума
висоти, не високи - каквото трябва досега съм го направил
който не е - да го прави ако иска.....
Бързо палиш, говориш ни за цени , за купувачи , за твои намерения, сега и друг бизнес, а аз само ти
напомних за времето на добрия земеделски пазар!!!
Много въпроси те събуждат , за пропуснати висоти например ?
Пазар , ни се води - ни се кара
сал участник може да му види кяра
имам си и друг бизнес, не само да дращя за кеф из форума
висоти, не високи - каквото трябва досега съм го направил
който не е - да го прави ако иска.....
не е така
не съм душманин на никого
всички като печелят - така ще живеем по-добре в България
в случая изказах мнение, че земеделците нямат пари да купуват много земя - особено на високи цени
наближава отново времето да купувам, но малко ще почакам ......
- "Днес, 04:30" - да напишеш такъв пост ???
Много въпроси те събуждат , за пропуснати висоти например ?
Пазар , ни се води - ни се кара
сал участник може да му види кяра
Може, на тоя свят всичко може.
Аз се чудя какво искаш да кажеш с такива постове тип булсончето...
Също сериозно питам.
Щото нали се сещаш че това е оценка на декар от под 250лв...и колко мислиш ще седи там преди да се изстреля ? Аз определено се притеснявам че ще имам 1-2 дни та да направя репа.
Oтговаря и на около 600лв/дка пазарна цена на добруджанската земя която притежаваш, предполагам много ще ти е драго от това....
За мен лично вероятността това да стане е пъти по малка отколкото трейдинга да почне да се търгува на 5-6 ебитда и то за дълъг период от време.
точно, това е възможност
като им се наложи да продават и няма кой да купи на 2лв, защо не на 1,2-1,4 лева????
това съвсем сериозно
Може, на тоя свят всичко може.
Аз се чудя какво искаш да кажеш с такива постове тип булсончето...
Също сериозно питам.
Щото нали се сещаш че това е оценка на декар от под 250лв...и колко мислиш ще седи там преди да се изстреля ? Аз определено се притеснявам че ще имам 1-2 дни та да направя репа.
Oтговаря и на около 600лв/дка пазарна цена на добруджанската земя която притежаваш, предполагам много ще ти е драго от това....
За мен лично вероятността това да стане е пъти по малка отколкото трейдинга да почне да се търгува на 5-6 ебитда и то за дълъг период от време.
Ти не разбра ли че има само една компания и това е Софарма Трейдинг Всичко друго на борсата ще пада и не става според Фортис. Няма значение какво прави чичото по другите компании дори майката важно е Трейдинга да е добре за Фортис. Пък ако няма борса дори по добре за него поне да не се дразни ако някой вземе че спечели някой лев
не е така
не съм душманин на никого
всички като печелят - така ще живеем по-добре в България
в случая изказах мнение, че земеделците нямат пари да купуват много земя - особено на високи цени
наближава отново времето да купувам, но малко ще почакам ......
Аз още по сериознооо - , но с коя ли хартия е невъзможно???
Ти не разбра ли че има само една компания и това е Софарма Трейдинг Всичко друго на борсата ще пада и не става според Фортис. Няма значение какво прави чичото по другите компании дори майката важно е Трейдинга да е добре за Фортис. Пък ако няма борса дори по добре за него поне да не се дразни ако някой вземе че спечели някой лев
Коментар