Първоначално изпратено от margen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Не знам, как да го тълкувам, защото нямам акции и не следя дружеството в детайли, но ми направи впечатление, докато ровех из фри флоутовете по Наредба 16, че от края на януари до сега ФФ постепенно се вдига от 44,97 на 48,35. Просто споделям - за вас може да е от някакво значение.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Взимам калкулатора и смятам, но резултата няма никакво значение. Взимам друг, който смята бъдещите дивиденти, но той пък се затормозява. Твоят какво показва?
2. ликвидност
3. активите са в земя - не зависят от финансови драми ...цената на земята може да падне но после ще качи и тн
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Взимам калкулатора и смятам, но резултата няма никакво значение. Взимам друг, който смята бъдещите дивиденти, но той пък се затормозява. Твоят какво показва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
вземи един калкулатор и сметни колко пари са дали като дивидент в последните години.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗнаеш какво, защото сме го казвали толкова пъти...."бавно и мъчително"...можеш да продължиш изречението, нали!?!?)))))това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗнаеш какво, защото сме го казвали толкова пъти...."бавно и мъчително"...можеш да продължиш изречението, нали!?!?)))))Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнениеБлизо милион и половина лева оборот днес, а нито един коментарСъбитията не винаги отговарят на очакванията!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеТук от известно време стоим на едно място,дори и след като се разбра за заделените 15 ст за дивидент.Това означава ли че те вече са калкулирани в текущата цена?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар