IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лично мнение: Много фундаментални сигнали дава компанията за намаляване на очакванията от инвеститорите. Просто трябва да ги забележите. Цената ще падне под 3 лв. на 100% съм сигурен.

Коментар

• Поредната прогноза за апокалиптичен спад на нещо си.
      Как да не му повЕрва човек на препоръките?!
      хахаха
      Явно предстои тотална обезценка на активите на Атера..Ех че кеф - без пари ще пазаруваме земичка..
      хахаха
      А защо ли някои по-знаещи хора друго мислят?-

Global farmland prices rise as demand for land grows

https://www.fwi.co.uk/business/marke...for-land-grows
      Last edited by X_Y; 05.10.2023, 14:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Инта пак говориш с недомлъвки
        Явно по късно си отворил, от начало нямахме котировки, а беше първата тема - да питам, но беше общо ...

Коментар

• Петърчо си трае за есенната прогноза от 2,8, като изпуснал се в асансьор.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Не аз,ти грам идея нямаш от фундамент.Ако имаше нямаше да говориш глупости всеки пост.
            Напълно неориентирана риба си и го демонстрираш доста очевидно

И като се изказваш от последна инстанция,дай линк с ПОНЕ ЕДНА една твоя излязла прогноза и анализ
            Лаладжии и презнодумци в тоя форум колкото щеш.Особедно пък за теб,кво да говорим

Его интата,за 5 г направи първата си вярна преди месец .Благодарение на моя такава,но пак е постижение.
            А ти? С години блееш и никакво развитие.

Не те ли заболяха гърдите, да се биеш по тях ?
            За разлика от теб и онзи изучен Хакардионист в попрището на ТАнали, моите чартове са последователни и по дългосрочни, а и ги поствам обикновено за да Ви спра и приземя, или поне на присъстващите и четящи,- да им дам малко по друг прочит, а след минута две ги трия моите картини!
            ТК че за сега ти спиране нямаш, но ще пусна едно подтвърждение на следвана от мен посока от лани по туй време чертано и препратено към хакардиониста като мартенска честитка;-може пък и да стоплиш?

https://postimg.cc/LJtnyt44
            Last edited by X_Y; 05.10.2023, 14:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53
              ...!!!
              -Да появиха се!
              Инта пак говориш с недомлъвки

Коментар

Не аз,ти грам идея нямаш от фундамент.Ако имаше нямаше да говориш глупости всеки пост.
                Непълно неориентирана риба си и го демострираш доста очевидно

И като се изказваш от последна инстанция,дай линк с ПОНЕ ЕДНА една твоя излязла прогноза и анализ
                Лаладжии и презнодумци в тоя форум колкото щеш.Особедно пък за теб,кво да говорим
                Нали ти пишеше за 2,8 през есента. Есента е в разгара си, кво става с прогнозата ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение
                  Фантазмите на Петърчо!!Който за пореден път показва, че изобщо не разбира какво е това нещо наречено фундамент!
                  Пак ще повторя - ако цената падне до 3 - направо ще почерпя.
                  Напълно неориентирана риба си и го демонстрираш доста очевидно

Его интата,за 5 г направи първата си вярна преди месец .Верно,благодарение на моя такава,но пак е постижение.
                  А ти? С години блееш и никакво развитие.
                  Last edited by petrg5s; 05.10.2023, 13:02.

Коментар

• Да видим отчета за Q3, за мен това ще определи посоката.

Коментар

• Фантазмите на Петърчо!!! Който за пореден път показва, че изобщо не разбира какво е това нещо наречено фундамент!

Пак ще повторя - ако цената падне до 3 - направо ще почерпя.

Коментар

До 2 лв даже ще иде 2024/5 ,ти за 3 се притесняваш

Спада е само навън засега.На тукащните БФБ "светила" още не им е загрял реотана.
                        И ако дирижабъл Атера падаше както пшеницата (каквато корелация има с години) ,даже в момента трябва да е под 2.50лв !
                        Пшеницата гледал ли си я скоро ? 570$ .
                        58% спад от върха май 2022.А тук? Седим горе в небесата,все едно е 900$
                        Това движение от 900$ до 570$ ВСЕ ОЩЕ не е отиграно тук,и предстои да се отиграе,така,че или взимай успокоителни или не гледай цената няколко години.
                        Всъщност наблюдавам пшеницата, при която съм минус 39 %, и една аржентинска акция в земеделският бизнес / на минус 8 % съм /, която за 3 месеца падна с 20 %...
                        Тук също реагирах почти навреме, и миналият четвъртък се разделих с по-голямата част от притежаваните акции.
                        И въпреки това се надявам да не си прав, защото при такъв сценарии, доста неща около нас ще се променят в много лоша посока и то за много дълго време и то във всички сфери...!

Коментар

• Първоначално изпратено от dimesta Разгледай мнение
                          Няма да се случи цена под 3,00 лева...! Естествено, това не е финансов съвет, но спада не е само у нас...!
                          До 2 лв даже ще иде 2024/5 ,ти за 3 се притесняваш

Спада е само навън засега.На тукащните БФБ "светила" още не им е загрял реотана.
                          И ако дирижабъл Атера падаше както пшеницата (каквато корелация има с години) ,даже в момента трябва да е под 2.50лв !
                          Пшеницата гледал ли си я скоро ? 570$ .
                          58% спад от върха май 2022.А тук? Седим горе в небесата,все едно е 900$
                          Това движение от 900$ до 570$ ВСЕ ОЩЕ не е отиграно тук,и предстои да се отиграе,така,че или взимай успокоителни или не гледай цената няколко години.
                          Last edited by petrg5s; 05.10.2023, 08:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimesta Разгледай мнение
                            Би трябвало да сте сериозни хора-инвеститори...! Защо се заяждате без причина...! Моята визия е дългосрочна и особенно тук у нас си мисля, че случващото се е до известна степен, желание някой да купи на по-евтино...! Няма да се случи цена под 3,00 лева...! Естествено, това не е финансов съвет, но спада не е само у нас...! Корекция, която е необходима на този етап...!
                            Колега, не стават точно така нещата! Само защото ти си казал, или защото ти се иска, че цената няма да отиде под 3 лв, това не означава, че това не може да се случи. Просто няма как да си сигурен… независимо анализи, данни и т.н. Просто в един момент може и да тръгне надолу. Тези, който са инвеститори тук от дълги години са виждали този сценарии, поне няколко пъти. И аз не виждам нещо лошо в това цената да върне. Ако си дългосрочен, сериозен инвеститор, то това би следвало да те радва, че ще можеш да купуваш повече на по-ниска цена.

В твоя ред на мисли, аз също не давам инвестиционен съвет - нали все пас в този форум би трябвало да сме само сериозни хора-инвеститори!

Коментар

• Би трябвало да сте сериозни хора-инвеститори...! Защо се заяждате без причина...! Моята визия е дългосрочна и особенно тук у нас си мисля, че случващото се е до известна степен, желание някой да купи на по-евтино...! Няма да се случи цена под 3,00 лева...! Естествено, това не е финансов съвет, но спада не е само у нас...! Корекция, която е необходима на този етап...!

Коментар

хахаха търговията не прощава на никой

Според мен сме тук
                                А падането под 2.80лв ще отприщи 10 бала вълни
                                Хахахаха
                                Дали дори в къщи някой на глупостите вързва ти се?!

Коментар

Working...
                                X