Лично мнение: Много фундаментални сигнали дава компанията за намаляване на очакванията от инвеститорите. Просто трябва да ги забележите. Цената ще падне под 3 лв. на 100% съм сигурен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Поредната прогноза за апокалиптичен спад на нещо си.
Как да не му повЕрва човек на препоръките?!
хахаха
Явно предстои тотална обезценка на активите на Атера..Ех че кеф - без пари ще пазаруваме земичка..
хахаха
А защо ли някои по-знаещи хора друго мислят?-
Global farmland prices rise as demand for land grows
https://www.fwi.co.uk/business/marke...for-land-growsLast edited by X_Y; 05.10.2023, 14:36.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Инта пак говориш с недомлъвки
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Не аз,ти грам идея нямаш от фундамент.Ако имаше нямаше да говориш глупости всеки пост.
Напълно неориентирана риба си и го демонстрираш доста очевидно
И като се изказваш от последна инстанция,дай линк с ПОНЕ ЕДНА една твоя излязла прогноза и анализ
Лаладжии и презнодумци в тоя форум колкото щеш.Особедно пък за теб,кво да говорим
Его интата,за 5 г направи първата си вярна преди месец .Благодарение на моя такава,но пак е постижение.
А ти? С години блееш и никакво развитие.
Не те ли заболяха гърдите, да се биеш по тях ?
За разлика от теб и онзи изучен Хакардионист в попрището на ТАнали, моите чартове са последователни и по дългосрочни, а и ги поствам обикновено за да Ви спра и приземя, или поне на присъстващите и четящи,- да им дам малко по друг прочит, а след минута две ги трия моите картини!
ТК че за сега ти спиране нямаш, но ще пусна едно подтвърждение на следвана от мен посока от лани по туй време чертано и препратено към хакардиониста като мартенска честитка;-може пък и да стоплиш?
https://postimg.cc/LJtnyt44Last edited by X_Y; 05.10.2023, 14:35.
- 1 like
Коментар
-
Не аз,ти грам идея нямаш от фундамент.Ако имаше нямаше да говориш глупости всеки пост.
Непълно неориентирана риба си и го демострираш доста очевидно
И като се изказваш от последна инстанция,дай линк с ПОНЕ ЕДНА една твоя излязла прогноза и анализ
Лаладжии и презнодумци в тоя форум колкото щеш.Особедно пък за теб,кво да говорим
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнениеФантазмите на Петърчо!!Който за пореден път показва, че изобщо не разбира какво е това нещо наречено фундамент!
Пак ще повторя - ако цената падне до 3 - направо ще почерпя.
Напълно неориентирана риба си и го демонстрираш доста очевидно
Его интата,за 5 г направи първата си вярна преди месец .Верно,благодарение на моя такава,но пак е постижение.
А ти? С години блееш и никакво развитие.Last edited by petrg5s; 05.10.2023, 13:02.
Коментар
-
До 2 лв даже ще иде 2024/5 ,ти за 3 се притесняваш
Спада е само навън засега.На тукащните БФБ "светила" още не им е загрял реотана.
И ако дирижабъл Атера падаше както пшеницата (каквато корелация има с години) ,даже в момента трябва да е под 2.50лв !
Пшеницата гледал ли си я скоро ? 570$ .
58% спад от върха май 2022.А тук? Седим горе в небесата,все едно е 900$
Това движение от 900$ до 570$ ВСЕ ОЩЕ не е отиграно тук,и предстои да се отиграе,така,че или взимай успокоителни или не гледай цената няколко години.
Тук също реагирах почти навреме, и миналият четвъртък се разделих с по-голямата част от притежаваните акции.
И въпреки това се надявам да не си прав, защото при такъв сценарии, доста неща около нас ще се променят в много лоша посока и то за много дълго време и то във всички сфери...!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimesta Разгледай мнениеНяма да се случи цена под 3,00 лева...! Естествено, това не е финансов съвет, но спада не е само у нас...!
Спада е само навън засега.На тукащните БФБ "светила" още не им е загрял реотана.
И ако дирижабъл Атера падаше както пшеницата (каквато корелация има с години) ,даже в момента трябва да е под 2.50лв !
Пшеницата гледал ли си я скоро ? 570$ .
58% спад от върха май 2022.А тук? Седим горе в небесата,все едно е 900$
Това движение от 900$ до 570$ ВСЕ ОЩЕ не е отиграно тук,и предстои да се отиграе,така,че или взимай успокоителни или не гледай цената няколко години.Last edited by petrg5s; 05.10.2023, 08:37.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimesta Разгледай мнениеБи трябвало да сте сериозни хора-инвеститори...! Защо се заяждате без причина...! Моята визия е дългосрочна и особенно тук у нас си мисля, че случващото се е до известна степен, желание някой да купи на по-евтино...! Няма да се случи цена под 3,00 лева...! Естествено, това не е финансов съвет, но спада не е само у нас...! Корекция, която е необходима на този етап...!
В твоя ред на мисли, аз също не давам инвестиционен съвет - нали все пас в този форум би трябвало да сме само сериозни хора-инвеститори!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Би трябвало да сте сериозни хора-инвеститори...! Защо се заяждате без причина...! Моята визия е дългосрочна и особенно тук у нас си мисля, че случващото се е до известна степен, желание някой да купи на по-евтино...! Няма да се случи цена под 3,00 лева...! Естествено, това не е финансов съвет, но спада не е само у нас...! Корекция, която е необходима на този етап...!
- 2 Харесвания
Коментар
-
хахаха търговията не прощава на никой
Според мен сме тук
А падането под 2.80лв ще отприщи 10 бала вълни
Дали дори в къщи някой на глупостите вързва ти се?!
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар