Че какво да си е на акцийката ,
Всеки месец допълват портфолиото с по 400 - 500 декара и вече са попълнили половината от Мартенската продажба,
Гледам и събираемоста на рентата се е вдигнала ,
Каквото зависят от тях явно го правят.
Понеже явно договорите за рента са дългосрочни и движението в цената е с забавен ефект очаквам да обявят
и по висока рента за догодина само това е видната слабост 56 лв. а на места е вече по 120 лв.Очаквам поне 70 лв. средна ...
И аз не можех да си обясня цена от 3.40 лв. след дивидента сега ми изглежда по нормално .
а пак като падат цените на земята , нека ше купим повечко вместо парите да стоят в смешни депозити .
Нали това е идеята на компанията в крайна сметка .
Комасиране - 4 землища от 3 до 5000 декара , 5 землища от 2 до 3000 дк . си стоят в портфолиото.
Нека да ги окрупняват като дойде другата вълна пак ще ги продадат добре ;-))
А пък април може пак 3,46 лв. -))
Не е препоръка
Успех и на купилите и на продалите.
Всеки месец допълват портфолиото с по 400 - 500 декара и вече са попълнили половината от Мартенската продажба,
Гледам и събираемоста на рентата се е вдигнала ,
Каквото зависят от тях явно го правят.
Понеже явно договорите за рента са дългосрочни и движението в цената е с забавен ефект очаквам да обявят
и по висока рента за догодина само това е видната слабост 56 лв. а на места е вече по 120 лв.Очаквам поне 70 лв. средна ...
И аз не можех да си обясня цена от 3.40 лв. след дивидента сега ми изглежда по нормално .
а пак като падат цените на земята , нека ше купим повечко вместо парите да стоят в смешни депозити .
Нали това е идеята на компанията в крайна сметка .
Комасиране - 4 землища от 3 до 5000 декара , 5 землища от 2 до 3000 дк . си стоят в портфолиото.
Нека да ги окрупняват като дойде другата вълна пак ще ги продадат добре ;-))
А пък април може пак 3,46 лв. -))
Не е препоръка
Успех и на купилите и на продалите.
Коментар