Първоначално изпратено от k.o.
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеИзлезе отчета, калкулирам около 4 ст. дивидент, някой с различно виждане?
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеИзлезе отчета, калкулирам около 4 ст. дивидент, някой с различно виждане?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениена незагрелите още по тази позиция - на този етап компанията толкова си може
след разходите за управление
няма какво да гледате в управлението на Адванса, погледнете зърнените пазари и какво остава за фермерите и ще се светнете на къде отиват нещата
Ок, да пада, да пада .... е колкото и да пада все пак под 1,50 няма да отиде !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнениеЛиквидацията би била най-доброто за дребните акционери, но не и за обслужващото дружество.
Коментар
-
На колко процента от акциите притежаваш....50,60 или 99%?! Как "подхвърляш" и определяш , че за дребните акционери ще е най-добра ликвидация?! Как в тоя УМРЯЛ пазар в България се продават 220 000 дкал...?! Стига опити за манипулации! Една от най-ликвидните позиции на БФБ и то със стабилна цена и дивидент, а само се появяват "специалисти" с опити да нагнетяват напрежение.Last edited by Slavi.13; 21.01.2019, 13:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнениеЛиквидацията би била най-доброто за дребните акционери, но не и за обслужващото дружество.
Коментар
-
Някой разсъждавал ли е по темата за Адванс Терафонд погледната от този ъгъл: https://www.dnevnik.bg/sviat/2019/01...home_mainStory
- 2 Харесвания
Коментар
-
Цената в момента няма нищо общо нито с предишната, нито с бъдещата. Цената си е сега и веднага. В миналото е била и по-висока и доста по-ниска.
И ако сега започвам да правя портфейл - със сигурност щях да си взема малко. Определено ще ми доста по-изгодно тук, отколкото да са ми в банка или под дюшека парите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеСама за себе си - цената е добра. Но на фона на другите възможности и евентуални още спадове засега не влизам
че ще поскъпва земята е ясно, но дали всичката земя ще поскъпва пропорционално не ми се вярва
земята е като акциите - има поскъпващи акции, а има и акции на които си седят на една цена с години ......... има поскъпващи земи, но има земи които си седят на една цена от години
ако се смята цената на земята ( над 1000 лв/дка) единствено на база на рентата която се получа и като се приспаднат таксите на обслужващото дружество не мисля, че "цената е добра"fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Коментар