IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение

Според мен акционерите на Агрия няма да видят никога печалба за разлика от тези на Атера. Никога не са раздавали дивидент, цената в момента мисля е под тази на IPOто (и то като не отчитаме инфлацията). Остава на една ликвидация да се надяват, но според мен няма да се случи скоро а ако се случи ще е на загуба.
    Мда, доскоро настроенията бяха точно такива и затова успяхме да накупим обилно в диапазона 4,20-6,50 . Сега обаче има ново развитие - предстоящо гласуване на първи дивиденти и обратно изкупуване с горна граница 14 лв. на ОСА.. Така че има развитие..
    Когато интересите ти съвпаднат с тези на мажо, се получават много хубави неща на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение

объркал си месеца!
      13.06.2021
      Това е ексдивидент дата, а не с право наглас за ОСА 14,06, е тя

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
        Кой писа вчера за ексраполиране на факторите повлияли на ръста на Атера към Агрия?- сега вижте какво се получава и там, не съм виновен че съм го споминал за един приятел!
        Само предположих, че е възможност...
        Според мен акционерите на Агрия няма да видят никога печалба за разлика от тези на Атера. Никога не са раздавали дивидент, цената в момента мисля е под тази на IPOто (и то като не отчитаме инфлацията). Остава на една ликвидация да се надяват, но според мен няма да се случи скоро а ако се случи ще е на загуба.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
          Кой писа вчера за ексраполиране на факторите повлияли на ръста на Атера към Агрия?- сега вижте какво се получава и там, не съм виновен че съм го споминал за един приятел!
          Инфлуенсър си ти :-)

Коментар

• Кой писа вчера за ексраполиране на факторите повлияли на ръста на Атера към Агрия?- сега вижте какво се получава и там, не съм виновен че съм го споминал за един приятел!

Коментар

объркал си месеца!
              13.06.2021
              Адванс Терафонд АДСИЦ-София представи копие от публикация на покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите.
              ОСА ще се проведе на 31-05-2021 г. от12:00 часа в София - 1164 на адрес ул. Златовръх 1 при следния дневен ред:

Коментар

объркал си месеца!
                13.06.2021
                Аха

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
                  Късно е вече

Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни право на глас в ОСА, е 13.05.2021 г.
                  объркал си месеца!
                  13.06.2021

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Хаха! Или е това или е като гладната кокошка...
                    Не бе, човек. Просто си губиш времето с цялата тая земеделска баталия
                    Това е като да набуташ пари на лихва в депозит. Ще извадиш някой грош ама кеша ще го яде кор кароли яхтата. На теб трохи ще даде. Па дай си парите на управление ако търсиш сигурност. От каролито ще им се зарадват
                    Last edited by mecka_stryvnica; 20.05.2021, 12:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от Absolute_Amateur Разгледай мнение

Май си спал на течение!
                      Хаха! Или е това или е като гладната кокошка...

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                        Мандалото лопна
                        След дивидента очаквам плавно суркане до 2 кинт за парче
                        И Манолов ще се набута със 75 бона?

Коментар

Мандалото лопна
                          Май си спал на течение!

Коментар

Мандалото лопна
                            И какъв ще е твоят келепир тогава?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Глей ся, заради моя препоръка бидоха купени 25000 акции тук вторник и сряда, и пак недоволни бре - начи къртим ефективно мечи зъби, и пак едно балгодаря няма ! Това, че имам забележки, лошо ли е? Недоумявам как е възможно рентата да е толкова ниска и искам да знам защо е такава ситуацията. Също и защо отдават само 84% от земите си под аренда, при положение че 95% от тях са 1-6 категория. Също искам да знам и защо продължават да купуват 10-та категория земя (вярно, някакви мижави декари, но ги купуват - за парите, които получават като комисиона реално, определено трябва да са по-добри) и т.н.

Това ме вълнува, а че акцията може да стигне 3 лева - че що да не може, разбира се, че може, даже го пожелавам (и аз ще захлебя сериозна почерпка). Та така - оф, нали бях рекъл да не пиша, че критичното мислене отдавна е чуждо на бг инвеститора, той иска само да го клатят по-малко и е рахат. Манталитет - напомня ми на спомените на Христо Силянов, който разказва, че като освободили един чифлик по Вардар май беше и утрепали местния бей, селяците вдигнали бунт, щото той беят си бил много харен - само от дъжд на вятър на някоя мома ще посегне и малко ангария да му бачкат, ма иначе си било супер, а не като при бея на съседното село

Та така - успехи на акцията, потенциалът ѝ е огромен, мениджмънтът обаче го оползотворява наполовина (дано е от некадърност, а не от друго), но в царството на слепите (БФБ) и едноокият е цар
                              Има села и паланки, където има само един арендатор, там обикновенно рентата е ниска, ако искаш я вземаш, ако искаш не

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
                                Късно е вече

Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни право на глас в ОСА, е 13.05.2021 г.
                                Мандалото лопна

Коментар

Working...
                                X