IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво беше това чудо бе. Изведнъж 10 млн. печалба. От преоценки ли, от какво. Да бяха написали два реда за обяснение.

Коментар

• Батка, преди да подскочиш от радост, се поинтересувай от какво е печалбата... и дали ще получиш парченце от нея....

Коментар

• http://www.investor.bg/?id=46707

и P/E от 200 стана 8... ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от melon
          Интересно ми е какви са рентите в Полша, Чехия...
          Тук излиза за информацията , която даваш , че е 5% за дребните собственици. Ако приемам цена на декар 200 лв.
          В Кипър стигат до 40 EURO!
          Все пак зависи какви са климатико-почвените условия
          В БГ са си най-добрите

Коментар

• Първоначално изпратено от melon
            А и ми хрумна още нещо - ако на Елана също им дават олио , какво ще го правят) Или акционерите със шишета пред офиса да им наливат...
            На биодизел ще се прави .... от някой който си има завод :-)

Коментар

• pichove a niakoi ima li info za zemiata kupena na kambanite?

Коментар

• Гари - мерси!
                Мислех си , че е по- висока.

Коментар

• Рентата в Полша, Чехия и Унгария е 8-15 евро. В Германия е 15-16 евро.

Коментар

• А и ми хрумна още нещо - ако на Елана също им дават олио , какво ще го правят) Или акционерите със шишета пред офиса да им наливат...

Коментар

• Интересно ми е какви са рентите в Полша, Чехия...
                      Тук излиза за информацията , която даваш , че е 5% за дребните собственици. Ако приемам цена на декар 200 лв.

Коментар

• Вчера бях в едно селце до Дунава Елана са изкупили земята в половината землище и са го дали на арендатор.
                        Напълно е възможно да са договорили с арендатора рента над 12 лева за декар . На останалите дребни собственици се праща 8 лева + литар олио.

Коментар

• Просто според мен това не е спекулативна позиция и е нормално цената да е тази в момента. Като дойде пазарът на мечките ще бъде добра за убежище на капитали. Освен това по линия на европрограмите за земеделие ще има много приятни събития в бъдеще.

Коментар

• Струва ми се доста подценена позиция . Някой може ли да каже в момента на каква цена се купува земеделската земя.

Коментар

• Те Алианц са известни, че мабутват осигуряващите се при тях, само им вижте доходността на пенсионните фондове от сайта на комисията. И тя не е заради консервативност.

Коментар

• Нещо не бързат да се вдигат акциите тук? Каква ли е причината?

Коментар

Working...
                                X