Първоначално изпратено от Борис
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tedi79Супер си е ЕЛАРГ, както споменах по-долу. Направи 100 % за 2 години (най - трудните, покупката на земята), но от тук нататък следват печалбите, което ще качва цената на акцията с по-бързи темпове от досегашните + дивиденти - абе 1 голям син чип и то доста доходонесен ще стане..:-)! Успехи на всички инвестирали тук - най-доброто предстои!
vse s 10tina stotinki otzad )
Коментар
-
Супер си е ЕЛАРГ, както споменах по-долу. Направи 100 % за 2 години (най - трудните, покупката на земята), но от тук нататък следват печалбите, което ще качва цената на акцията с по-бързи темпове от досегашните + дивиденти - абе 1 голям син чип и то доста доходонесен ще стане..:-)! Успехи на всички инвестирали тук - най-доброто предстои!
Коментар
-
Първоначално изпратено от N.PПървоначално изпратено от mussiПървоначално изпратено от M-yMakerкато гледам к'во става с другите, това за синия чип е може би най-правилното определение за акцията. Искам да попитам само някой знае ли какъв % от земеделския им портфеил е фалшиви земи, спорни сделки, (бомбички със закъснители), земи за които собствениците им още не знаят че са им ги продали и т.н.? Акцията ми харесва и не правя препоръки - просто питам за инфо. Благодаря
Dobro e drujestwoto i e to4no sin 4ip
Daje e kato zlatoto - wuw wremena na krizi i korekcii winagi e na +Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussiПървоначално изпратено от M-yMakerкато гледам к'во става с другите, това за синия чип е може би най-правилното определение за акцията. Искам да попитам само някой знае ли какъв % от земеделския им портфеил е фалшиви земи, спорни сделки, (бомбички със закъснители), земи за които собствениците им още не знаят че са им ги продали и т.н.? Акцията ми харесва и не правя препоръки - просто питам за инфо. Благодаря
Dobro e drujestwoto i e to4no sin 4ip
Daje e kato zlatoto - wuw wremena na krizi i korekcii winagi e na +Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х
Коментар
-
Първоначално изпратено от M-yMakerкато гледам к'во става с другите, това за синия чип е може би най-правилното определение за акцията. Искам да попитам само някой знае ли какъв % от земеделския им портфеил е фалшиви земи, спорни сделки, (бомбички със закъснители), земи за които собствениците им още не знаят че са им ги продали и т.н.? Акцията ми харесва и не правя препоръки - просто питам за инфо. БлагодаряOnly God Can Judge me...
Коментар
-
като гледам к'во става с другите, това за синия чип е може би най-правилното определение за акцията. Искам да попитам само някой знае ли какъв % от земеделския им портфеил е фалшиви земи, спорни сделки, (бомбички със закъснители), земи за които собствениците им още не знаят че са им ги продали и т.н.? Акцията ми харесва и не правя препоръки - просто питам за инфо. Благодаряи тоз коментар е без препоръка
Коментар
-
Който търси доходност от 50-60 % на година с нисък риск, ELARG е идеалната акция, подходяща е и за диверсификация на портфейла.
100 % на година както я рекламираха Елана вероятно няма да направи, но 50-60 % + дивидент от тази година нататък си е съвсем прилично. В допълнение, в период на корекция тя почти не пада - абе един голям и хубав син чип отвсякъде..:-)!
Имам я в потрфейла си - не е препоръка, просто размисли... без страсти..:-)!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cobos4eВ крайна сметка все пак смятам че тази позиция ще продължи възходящата си тенденция. До 500% едва лино и на 400 ще съм доволен........УспехиOnly God Can Judge me...
Коментар
Коментар