потресен съм как два почти еднакви фонда като ELARG и ATERA успяха да изкарат толкова различни отчети!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LEOPARDИ вече втора година вие си пеете вашата песен, кучетата си лаят, керванът си върви, а и май ще стигне обещаните 500%. Акция закована на 2.30 по време на срив, мисля, че няма значение по какъв начин постига това. Колкото до преоценките - нали това беше и това е целта от самото начало на създаването на фонда. Колкото до дивидентите - 0.10 след две години и цена 500-600 лв/дка. вие си смятайте цената на акцията тогава, вие я сравнявайте и с каквото си искате, може би със SOFIX. Същият е и коментара за АТЕРА.
Горното не представлява препоръка за търговия с ценни книжа.
Успех!
Akciq zakowana na 2.3 ,po wreme na tazi ogromna korekciq, si e 4isto sukrowi6te vuv vseki portfeil.Slava bogu,ELARG se durji za momenta,za6toto ako ne be6e toi korekciqta 6te6e da se otrazi li4no na men dosta po-tejko.Realno w momenta ELARG izgrajda fundamenta na moq portfeil i towa 6te ostane taka,dokato e wse taka stabilen ADSIC ot fundamentalna i techni4eska gledna to4ka.
Krepqt q posiciqta wqrno - twa e qsno i na slepite,no li4no az sum dovolen ot towa.Neka ne sudim Elana,zadeto prewurnaha tazi posiciq w edno solidno ubeji6te s ogromen potencial za rastej sled kraq na srivaСилата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х
Коментар
-
Re: дивидент
Първоначално изпратено от ГариПървоначално изпратено от bgmapТук май щяха да изплащат дивидент за 2007 - някой има ли инфо по въпросът - кога да го чакаме?
Коментар
-
И вече втора година вие си пеете вашата песен, кучетата си лаят, керванът си върви, а и май ще стигне обещаните 500%. Акция закована на 2.30 по време на срив, мисля, че няма значение по какъв начин постига това. Колкото до преоценките - нали това беше и това е целта от самото начало на създаването на фонда. Колкото до дивидентите - 0.10 след две години и цена 500-600 лв/дка. вие си смятайте цената на акцията тогава, вие я сравнявайте и с каквото си искате, може би със SOFIX. Същият е и коментара за АТЕРА.
Горното не представлява препоръка за търговия с ценни книжа.
Успех!
Коментар
-
Re: дивидент
Първоначално изпратено от bgmapТук май щяха да изплащат дивидент за 2007 - някой има ли инфо по въпросът - кога да го чакаме?
Коментар
-
Тези юнаци са се доказали като спецове във врътките...на чужд гръб...
Колкото е по-висока преоценката - толкова по-висока ще е счетоводната печалба - от там, по-висок ще е процента печалба за управляващото дружество. Тънкостта, е че упр. д-во ще вземе релни пари (% от НСА + % от "печалбата") от касата на дружеството, а "печалбата" е само на хартия.... И акционерите ще продължават да гледат с влажен поглед и да кимат разбиращо...
Изказаните от мен факти, не са съвет за покупко - продажба на ценни книжа!
Коментар
Коментар