IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тези ги пратихте в трета глуха.Акцийка касичка

Коментар

• Първоначално изпратено от наука Разгледай мнение
      Т. нар. "избушеняци" вече са с 10-15% спад за броени дни, а тук по мои сметки предстоят около 10% печалба за 3 месеца.

Дори вчерашният купувач на 2,25 ст., ще намаже повече проценти.

Предстои да видим и дали ликвидационната няма да е над 2,5 лв.

Тоест правилната стратегия е БИЛА да се продадат избушеняци на върха и да се влезе тук, но постфактум е лесно да се говори. За в бъдеще не знам какво ще стане.

Жал ми е за тези които разкешиха тук, за да се качат на избушеняците на върха преди 3-4 дни. Вече доста вода са изпили.

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции от ЕЛАРГ ФЗЗ АДСИЦ.
      Тук сигурно също може да се оплескат нещата.
      Защо си писал толкова много,като всичко е казано в последното изречение?
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Т. нар. "избушеняци" вече са с 10-15% спад за броени дни, а тук по мои сметки предстоят около 10% печалба за 3 месеца.

Дори вчерашният купувач на 2,25 ст., ще намаже повече проценти.

Предстои да видим и дали ликвидационната няма да е над 2,5 лв.

Тоест правилната стратегия е БИЛА да се продадат избушеняци на върха и да се влезе тук, но постфактум е лесно да се говори. За в бъдеще не знам какво ще стане.

Жал ми е за тези които разкешиха тук, за да се качат на избушеняците на върха преди 3-4 дни. Вече доста вода са изпили.

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции от ЕЛАРГ ФЗЗ АДСИЦ.
        Тук сигурно също може да се оплескат нещата.
        Last edited by наука; 16.01.2013, 16:02.

Коментар

• Кой бута надолу?
          Респективно, кой има внутренная информация?

Коментар

• Супер, тука ги виждам поне 8.5-9% чисто сигура през новата година. За 3 месеца хич не е зле. Свеж кеш преди дивидентите на повечето компании.
            Ако вземат се събудят Април и мечките от зимния си сън та да нагазят малко биците - бомба ще е .
            Аз намалих последната седмица малко дела си тука с около 10-на % че ми трябваше свеж ресурс допълвайки тук таме. Притеснявах се да не отърва питомното някъде аче биците бая рога наизвадиха.
            Ма вероятно ликвидационната ще ми ги компенсира, тъй като си правех по-консервативни сметки за около 2.45-6.

Коментар

• Супер, вече има кеш по банките Още малко и много ще ги хвалим мажовците, ма да свърши първо пък тогава лимонадата

Коментар

• над 2.50 ликвидационен дял
                http://www.investor.bg/files/bulleti...484d1.2012.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                  Аз съм тъп - не те разбрах
                  Ами никога не слагай всичките яйца в една кошница.Ако и сега не си ме разбрал.......
                  За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                    Аз да си кажа за пореден път.По еврейски момчета,по еврейски.Който иска да слуша ,който не иска си е за негова сметка
                    Аз съм тъп - не те разбрах
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Аз да си кажа за пореден път.По еврейски момчета,по еврейски.Който иска да слуша ,който не иска си е за негова сметка

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Струва ми се че започна да излиза спекулативен ресурс и от тази позиция.
                        Тук се чакат някакви си 10-тина % за два-три месеца, докато вече близо седмица по БФБ има позиции които правят двойно само за ден
                        Te няма да си и 10-тина %, ако си придобил под лев тук, на някой може да му е по-изгодно да продаде през борсата вместо да чака и да изчислява и доказва цени на придобиване (а и да влиза в отношения с нашата държавна администрацийка
                        Не е препоръка!
                        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Струва ми се че започна да излиза спекулативен ресурс и от тази позиция.
                          Тук се чакат някакви си 10-тина % за два-три месеца, докато вече близо седмица по БФБ има позиции които правят двойно само за ден
                          Е, разбира се някой ще каже - рискът... но както видяхме и в ипотечната криза и тази на държавен дълг, той е мноооого относителна величина.
                          И опираме до умението да се откриват изгряващите звезди.

Успех желая и на продаващите и пренасочващите се, и на тия които ще държат до ликвидацията.... Няма лошо март-април да имаме нов тласък от свеж ресурс за игри на БФБ
                          По-кротко чадo, (че да не заблудиш народеца.) Разбираме те, силно си бил депресиран дълго време, сега подскачаш, като кукуряк. Мен например ме гложди едно съмнение, че освен 2-3 позиции, които се поизбалончиха (екстремно), всичко друго си остава същото и инерцията на балонерите може да стигне за още 2-3 позиции и ... толкова. После може да е все същото безвремие. Така, че обмисли си добре стратегията, идват и иазбори, а и Няма едно и също повторение на балонирането, всеки път ще има разлики. Сегашната разлика от 2007-ма може да е, това, че всяка позиция си е сама за себе си. Та не бързай да скачаш, като пърле пред майка Без препоръка, разбира се

Коментар

• Струва ми се че започна да излиза спекулативен ресурс и от тази позиция.
                            Е, разбира се някой ще каже - рискът... но както видяхме и в ипотечната криза и тази на държавен дълг, той е мноооого относителна величина.
                            И опираме до умението да се откриват изгряващите звезди.

Успех желая и на продаващите и пренасочващите се, и на тия които ще държат до ликвидацията.... Няма лошо март-април да имаме нов тласък от свеж ресурс за игри на БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                              Ако си реализирал загубата в същата година в която реализираш печалба от ликвидацията, не можеш ли да приспаднеш от печалбата?
                              няма как като реализираш загуба, с нея да увеличиш цената на придобиване! Нали?
                              Така че, ... гледай цената на придобиване и ликвидационния дял. Няма никакво значение какво си реализирал като спекулативен фин. резултат!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
                                Какво значение има загубата. Ликвидационния дял ще е вйрху разликата между крайния ликвидационен дал и цената на придобиване. Няма интересен момент тук.
                                Ако си реализирал загубата в същата година в която реализираш печалба от ликвидацията, не можеш ли да приспаднеш от печалбата?

Коментар

Working...
                                X