Тези ги пратихте в трета глуха.Акцийка касичка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от наука Разгледай мнениеТ. нар. "избушеняци" вече са с 10-15% спад за броени дни, а тук по мои сметки предстоят около 10% печалба за 3 месеца.
Дори вчерашният купувач на 2,25 ст., ще намаже повече проценти.
Предстои да видим и дали ликвидационната няма да е над 2,5 лв.
Тоест правилната стратегия е БИЛА да се продадат избушеняци на върха и да се влезе тук, но постфактум е лесно да се говори. За в бъдеще не знам какво ще стане.
Жал ми е за тези които разкешиха тук, за да се качат на избушеняците на върха преди 3-4 дни. Вече доста вода са изпили.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции от ЕЛАРГ ФЗЗ АДСИЦ.
Тук сигурно също може да се оплескат нещата.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Т. нар. "избушеняци" вече са с 10-15% спад за броени дни, а тук по мои сметки предстоят около 10% печалба за 3 месеца.
Дори вчерашният купувач на 2,25 ст., ще намаже повече проценти.
Предстои да видим и дали ликвидационната няма да е над 2,5 лв.
Тоест правилната стратегия е БИЛА да се продадат избушеняци на върха и да се влезе тук, но постфактум е лесно да се говори. За в бъдеще не знам какво ще стане.
Жал ми е за тези които разкешиха тук, за да се качат на избушеняците на върха преди 3-4 дни. Вече доста вода са изпили.
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Имам акции от ЕЛАРГ ФЗЗ АДСИЦ.
Тук сигурно също може да се оплескат нещата.Last edited by наука; 16.01.2013, 16:02.
Коментар
-
Супер, тука ги виждам поне 8.5-9% чисто сигура през новата година. За 3 месеца хич не е зле. Свеж кеш преди дивидентите на повечето компании.
Ако вземат се събудят Април и мечките от зимния си сън та да нагазят малко биците - бомба ще е .
Аз намалих последната седмица малко дела си тука с около 10-на % че ми трябваше свеж ресурс допълвайки тук таме. Притеснявах се да не отърва питомното някъде аче биците бая рога наизвадиха.
Ма вероятно ликвидационната ще ми ги компенсира, тъй като си правех по-консервативни сметки за около 2.45-6.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеАз съм тъп - не те разбрахЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеАз да си кажа за пореден път.По еврейски момчета,по еврейски.Който иска да слуша ,който не иска си е за негова сметкаMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСтрува ми се че започна да излиза спекулативен ресурс и от тази позиция.
Тук се чакат някакви си 10-тина % за два-три месеца, докато вече близо седмица по БФБ има позиции които правят двойно само за ден
Не е препоръка!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСтрува ми се че започна да излиза спекулативен ресурс и от тази позиция.
Тук се чакат някакви си 10-тина % за два-три месеца, докато вече близо седмица по БФБ има позиции които правят двойно само за ден
Е, разбира се някой ще каже - рискът... но както видяхме и в ипотечната криза и тази на държавен дълг, той е мноооого относителна величина.
И опираме до умението да се откриват изгряващите звезди.
Успех желая и на продаващите и пренасочващите се, и на тия които ще държат до ликвидацията.... Няма лошо март-април да имаме нов тласък от свеж ресурс за игри на БФБ
Коментар
-
Струва ми се че започна да излиза спекулативен ресурс и от тази позиция.
Е, разбира се някой ще каже - рискът... но както видяхме и в ипотечната криза и тази на държавен дълг, той е мноооого относителна величина.
И опираме до умението да се откриват изгряващите звезди.
Успех желая и на продаващите и пренасочващите се, и на тия които ще държат до ликвидацията.... Няма лошо март-април да имаме нов тласък от свеж ресурс за игри на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеАко си реализирал загубата в същата година в която реализираш печалба от ликвидацията, не можеш ли да приспаднеш от печалбата?
Така че, ... гледай цената на придобиване и ликвидационния дял. Няма никакво значение какво си реализирал като спекулативен фин. резултат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеКакво значение има загубата. Ликвидационния дял ще е вйрху разликата между крайния ликвидационен дал и цената на придобиване. Няма интересен момент тук.
Коментар
Коментар