IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Каква ликвидност само - към 4% от капитала, само от сутринта С този темп, до 11 май ще се завърти няколко пъти
    http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
      http://www.elarg.bg/assets/files/doc...11Mar.2013.pdf

Честито на всички акционери!!!

2,55 лв на акция
      Да, чудесно. Това прави към 7% от текущите нива, гарантирано само за два месеца, може да приемем за към 40% годишна лихва...гарантирано, със или без правителсвто . Е добре, че не си набутах всички пари в хима, фармата и др. избушеняци
      Не е препоръка
      http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• http://www.elarg.bg/assets/files/doc...11Mar.2013.pdf

Честито на всички акционери!!!

2,55 лв на акция

Коментар

• Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
          Извинете за невежеството, но ликвидационните дялове няма ли да се изплатят чрез ИП. Тогава инфо до дружеството за средната цена на придобиване няма ли да се предостави от самият ИП. Или е необходимо всеки да си получи бележката и индивидуално да е изпрати в дружеството??? Благодаря предварително за информацията и мненията!
          Според ДВИ те ще си ги изискат от ИП.
          (това решение още не е взето, да не заблудя някой)
          Last edited by onakilev; 11.03.2013, 07:01.
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Извинете за невежеството, но ликвидационните дялове няма ли да се изплатят чрез ИП. Тогава инфо до дружеството за средната цена на придобиване няма ли да се предостави от самият ИП. Или е необходимо всеки да си получи бележката и индивидуално да е изпрати в дружеството??? Благодаря предварително за информацията и мненията!

Коментар

• Данъка се дължи при източника т. е преди да се изплатят лик. дялове Еларг трябва да удържат 5% и да ги внесат в бюджета. Акционерите получават нетни ( след данък) ликвидационни дялове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Леонид Разгледай мнение
                Моля който разбира да обясни накратко какво да се прави след ликвидацията.Взема се бележка от посредника за средната цена на придобиване,но къде да се носи тя и къде да се плаща 5 % данък???
                Мисля си че бележката ще се носи на еларга и те внасят данъка преди да ни платят ликвидационен дял ма не съм сигурен

Иначе определено се минахме последните месец-два в еларга, другите позиции къде къде повече се набалончиха нищо гледаме напред

Коментар

• Моля който разбира да обясни накратко какво да се прави след ликвидацията.Взема се бележка от посредника за средната цена на придобиване,но къде да се носи тя и къде да се плаща 5 % данък???

Коментар

• http://www.elarg.bg/assets/files/doc..._1Mar.2013.pdf

И "Камбаните" заминаха. Още малко остана.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dundo1 Разгледай мнение
                      Доста си далеч с калкулациите Дай ми 1 млн и ще ти върна 1.6 млн не след 12 години, а след 8 години щом е едно и също и вероятно ще живея от печалбата само от твоите пари
                      Ей веселяк
                      не съм смятал сложна лихва, а едно към гьотере

Мерси за обструкцията

Коментар

• Първоначално изпратено от наука Разгледай мнение
                        Явно има вярващи в 10% печалба за 2 месеца
                        на годишна база това са над 60%
                        колкото 12 години на депозит

Дали някой не разваля депозитите си?

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа! Имам акции от тази компания!
                        Доста си далеч с калкулациите Дай ми 1 млн и ще ти върна 1.6 млн не след 12 години, а след 8 години щом е едно и също и вероятно ще живея от печалбата само от твоите пари

Коментар

• Явно има вярващи в 10% печалба за 2 месеца
                          на годишна база това са над 60%
                          колкото 12 години на депозит

Дали някой не разваля депозитите си?

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа! Имам акции от тази компания!

Коментар

• Първоначално изпратено от наука Разгледай мнение
                            back to basis
                            Още сутринта ви го казах
                            Сделката на 2,29 потвърждава

Позицията вече не е донор на кеш за позиции, които си пролича, че не струват

Не е препоръка за покупко-продажба на акции! Имам акции от дружеството!
                            Last edited by наука; 05.02.2013, 17:15.

Коментар

• back to basis

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                                Тези ги пратихте в трета глуха.Акцийка касичка
                                Е нормално. При Софикс с поведение на мечка в зимен сън тука имаше надежда да се направи някоя стотинка. Сега от един месец Софикса като се избичи и хората изоставиха defensive stock-овете. Виж че и АТЕРА-та се закотви в интервала 2,30 - 2,40 и не мърда.

Коментар

Working...
                                X