IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
    Надлъгвате ли се още, а алъш вериша нещо май издиша ... Засега и една сбъркана сделчица нямате днес ... Май баламите не искат да купуват или вече са се понакупили. Въпрос на време е според мен, държачите на артиите да осъзнаят и преосмислят ситуацията Не е препоръка естествено
    Акцията е златна и в момента е с дивидент /знам че няма да ми продадат на 1,2 големи количества но държа за някой като теб да оплаши някой дребосък/.
    А акулата ми взе 3 К онзи ден и трябва да си ги възстановя преди пак да се е появила.......

Коментар

• Надлъгвате ли се още, а алъш вериша нещо май издиша ... Засега и една сбъркана сделчица нямате днес ... Май баламите не искат да купуват или вече са се понакупили. Въпрос на време е според мен, държачите на артиите да осъзнаят и преосмислят ситуацията Не е препоръка естествено

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
        изгосни нива - Дедовия! А за картофа, ама не на мен тия номера от селски вечеринки Балонерите обикновено не оценяват трезво, люшкат се в крайности, хиперболизират - като навсякъде. Като стадо са. Един друг се лъжат и си вярват, то Костолани затова е казал, че като му било скапано настроението, отивал да гледа борсата, това го развеселявало, защото там виждал най-много баламурници на кв. м. И 1,50 да го направите няма да ме учуди - ваш си проблем.
        Ми като си е наш проблема оставини да си го решаваме, на теб къв ти е проблема нямаш в момента кеш и правиш вербален натиск на цената докато го набавиш, яд те е че си бляла някъде докато другите са купували на по-ниски цени или...............

Коментар

изгосни нива - Дедовия! А за картофа, ама не на мен тия номера от селски вечеринки Балонерите обикновено не оценяват трезво, люшкат се в крайности, хиперболизират - като навсякъде. Като стадо са. Един друг се лъжат и си вярват, то Костолани затова е казал, че като му било скапано настроението, отивал да гледа борсата, това го развеселявало, защото там виждал най-много баламурници на кв. м. И 1,50 да го направите няма да ме учуди - ваш си проблем.
          Ами то кво да се каже повече за теб освен,че не си с всичкия си.Хората по това време спят бе "Лялке"!!!!Или правят секс,(сутрин е много по-готино)ама ти как да спиш,като само змии и гущери бълваш,а за другото как и да го правиш,надали някой ще ти се навие,колко си злобна и завистлива........

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
            Няма, няма не се притеснявай како Лалке, на мен тези нива не ми се виждат изгодни за да ти прехвърля моите горещи картофи аз ще ти се обадя като му дойде времето. Пък ти не се притеснявай ако не утре в сряда със сигурност ще видим някой аск на 1.23-1.235, (едни иляду максимум двие иляди броики) пък ти вместо да дърдориш простотии искарай от някъде 2-3 бончета и нали се сещаш какво да направиш ама няма да ти го кажа че ще кажеш че е препоръка за покупко-продажба на артииииии.
            Last edited by lalka 75; 06.03.2012, 06:39.

Коментар

пфу, балонери Аре нема нужда, на тези цени не ми е интересна артията. Нема как да стане да ми прехвърлите картофа
              Не е препоръка
              Няма, няма не се притеснявай како Лалке, на мен тези нива не ми се виждат изгодни за да ти прехвърля моите горещи картофи аз ще ти се обадя като му дойде времето. Пък ти не се притеснявай ако не утре в сряда със сигурност ще видим някой аск на 1.23-1.235, (едни иляду максимум двие иляди броики) пък ти вместо да дърдориш простотии искарай от някъде 2-3 бончета и нали се сещаш какво да направиш ама няма да ти го кажа че ще кажеш че е препоръка за покупко-продажба на артииииии.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение

хахаха! ОК!

С какво се гъргарят журналягите... и шараните - си е тяхна работа!
                не шараните, а мисирките които влезнаха тук на 1.20 и чакат сега да влезне дружеството в софикс, а акцията да се качи на 2.40

мисирките, мисирките, атилов
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                  Викаш....познаваш хора дет ще извадят над 100милки......Евала....Дай боже всекиму такива познати....

Сигурно и за земите около Средец и Карнобат ще им намериш Купувач...и на каква цена....и знаеш ли колко още земи СЕГА се продават там...и на каква цена...Айде стига сте опъвали тирантите....

Иначе пак казвам,че се Радвам това да се случи....и всичко да е нормално за акционерите.Това ще даде пример на всички други.Ама по- леко с изказванията.

Успех

Не е препоръка за покупко -продажба на акции.НямамЗАСЕГА от тези
                  Ами той колегата по-горе ти го е казал,че като се сетиш да имаш и тя цената хоп......почти два лева станала.А ,че познавам хората които имат пари познавам ги,кво да се прави,те на мен ли аз на тях ли слабост сме си.И пак не купувайте или не продавайте АКЦИИ пък били те и ЕЛАРГ дори.

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
                    Колега няма смисъл да си хабиш усилията. И на мен преди 2-3 месеца ми беше чудно как имаше хора който им беше скъпо 80-90 стотинки, после 0.9-1 лв после 1-1.1 лв., после 1.1-1.2 лв и се изписаха какви ли не глупости, то не бяха балони то не бяха от къде си сигурен че ще дават 1.5 в„виртуаални лева“, (при положение че аз го смятам песимистичен минимум 1.65) то не бяха на колко взимаш земята ( ми на 150 лева декарасредно ), тъй че на изпусналите влака кво може да им каже човек идете изкарайте някой лев ако трябва и с неквалифицирана работа (срамна работа няма както има една поговорка) или сезонна или има много варианти, стига човек да иска. Като искарате някой лев заповядайте на борсата има още време влака е още на гарата. Тъй че няма смисъл човек да опревергава всичко и всички.
                    Не е преоръка естествено за покупко-продажба на ЦК
                    пфу, балонери Аре нема нужда, на тези цени не ми е интересна артията. Нема как да стане да ми прехвърлите картофа
                    Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                      Много си мъчите мозъчетата бе мочета и момичета.Не ги мислете ЕЛАРГ-а,аз ще им помогна,ако не могата да си продадат земите на високи цени.Поне десет арендатора познавам лично и още толкова едри клиенти ще намерим.Купете си сега после ще викате,що не сте го направили по-рано.И както казваме винаги не е препоръка за покупка на акции на БФБ-то,че и на останалите борси.
                      Колега няма смисъл да си хабиш усилията. И на мен преди 2-3 месеца ми беше чудно как имаше хора който им беше скъпо 80-90 стотинки, после 0.9-1 лв после 1-1.1 лв., после 1.1-1.2 лв и се изписаха какви ли не глупости, то не бяха балони то не бяха от къде си сигурен че ще дават 1.5 в„виртуаални лева“, (при положение че аз го смятам песимистичен минимум 1.65) то не бяха на колко взимаш земята ( ми на 150 лева декарасредно ), тъй че на изпусналите влака кво може да им каже човек идете изкарайте някой лев ако трябва и с неквалифицирана работа (срамна работа няма както има една поговорка) или сезонна или има много варианти, стига човек да иска. Като искарате някой лев заповядайте на борсата има още време влака е още на гарата. Тъй че няма смисъл човек да опревергава всичко и всички.
                      Не е преоръка естествено за покупко-продажба на ЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                        Много си мъчите мозъчетата бе мочета и момичета.Не ги мислете ЕЛАРГ-а,аз ще им помогна,ако не могата да си продадат земите на високи цени.Поне десет арендатора познавам лично и още толкова едри клиенти ще намерим.Купете си сега после ще викате,що не сте го направили по-рано.И както казваме винаги не е препоръка за покупка на акции на БФБ-то,че и на останалите борси.
                        Викаш....познаваш хора дет ще извадят над 100милки......Евала....Дай боже всекиму такива познати....

Сигурно и за земите около Средец и Карнобат ще им намериш Купувач...и на каква цена....и знаеш ли колко още земи СЕГА се продават там...и на каква цена...Айде стига сте опъвали тирантите....

Иначе пак казвам,че се Радвам това да се случи....и всичко да е нормално за акционерите.Това ще даде пример на всички други.Ама по- леко с изказванията.

Успех

Не е препоръка за покупко -продажба на акции.НямамЗАСЕГА от тези

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                          Много точно Монти.....А възможно ли е след няколко месеца да поискват свикване на извънредно ОСА .....и примерно да кажат (акулите),че според тях няма възможност за реализиране на активите на добри цени...и да се отложи ликвидацията.....

Не е препоръка...просто разсъждения

Питам...не съм запознат....просто досега не помня такъв случай с ликвидация

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ако решават за Софикс и към датата за определяне не са вписали в търговският регистър ликвидацията, по другите показатели, трябва да го вкарат в Софикси след това да го изкарат ........става много неприятно за комисията .....
                            Така законно изглеждат нещата.....
                            Иначе на западният фронт започва ли корекцията ....
                            Много точно Монти.....А възможно ли е след няколко месеца да поискват свикване на извънредно ОСА .....и примерно да кажат (акулите),че според тях няма възможност за реализиране на активите на добри цени...и да се отложи ликвидацията.....

Не е препоръка...просто разсъждения

Питам...не съм запознат....просто досега не помня такъв случай с ликвидация

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение

хахаха! ОК! Аз вярвам единствено на собствените си преценки! С какво се гъргарят журналягите... и шараните - си е тяхна работа!

Ако решават за Софикс и към датата за определяне не са вписали в търговският регистър ликвидацията, по другите показатели, трябва да го вкарат в Софикси след това да го изкарат ........става много неприятно за комисията .....
                              Така законно изглеждат нещата.....
                              Иначе на западният фронт започва ли корекцията ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Абе Атила това че съм ти казал че си идиот не значи че си освидетелстван за идиот от Карлуково.....
                                Вземи чети и не изридвай неподготвен.... Има цяла статия в инвестора за това
                                хахаха! ОК! Аз вярвам единствено на собствените си преценки! С какво се гъргарят журналягите... и шараните - си е тяхна работа!

Коментар

Working...
                                X