IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От: Еларг
    Право на дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни след датата на ОСА или към 14.03.2012 год.
    Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 12.03.2012 год.

Някой да не се обърка.......

Коментар

• Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнение
      Ей тъпанар спри да пишеш глупости. Тук да не ти е някаква крачма след 3 часа през ноща като се напиеш и да дрънкаш простотии. Така ли сваляте цената на даден актив с дрънкане на всевъзможни простотии????
      Актив ? Къде го виде тоя актив
      Като фалират и ти приватизират 10 декара земя, ще отидеш да я копаш ли ?
      Едва ли
      Така че, това за теб си е чист пасив

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
        ИндексЪ да докара до ... до на майка си п*тката най-много да я докара.
        Вие мозък у кратуните имате ли бе
        Я земете слезте на земята, да не четеме за поредния обесил/застрелял/удавил се, щото фалирал
        Ей тъпанар спри да пишеш глупости. Тук да не ти е някаква крачма след 3 часа през ноща като се напиеш и да дрънкаш простотии. Така ли сваляте цената на даден актив с дрънкане на всевъзможни простотии????

Коментар

Абе бобане кви 2 лева бе човек в момента акцията е има няма 1.2-1.25. За какви 2 лева става въпрос като стане 2 лева ако не си купил преди това много ще ти се пресмивам.
          +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Нищо не разбирам, не ме слушайте, говоря глупости

Само това прочетох от визитката ти и няма нужда да се занимаваме с теб.....
            Драги ми смехурко
            Аз може да говоря глупости, но вие ги правите

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
              Я земете слезте на земята, да не четеме за поредния обесил/застрелял/удавил се, щото фалирал
              Нищо не разбирам, не ме слушайте, говоря глупости

Само това прочетох от визитката ти и няма нужда да се занимаваме с теб.....

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                Ами хората очакват това...вчера Монти каза,че като влезела акцията в Софикс и индексният щял да я докара до 2лв...А пък за да стне...някоъ трябва да купи....ми смеъ му се

Коментар

Ами хората очакват това...вчера Монти каза,че като влезела акцията в Софикс и индексният щял да я докара до 2лв...А пък за да стне...някоъ трябва да купи....ми смеъ му се
                  Ами смей му се...... Има ли корекций тази седмица на Запад , има аз погледнах Комерса сега е на равнището на 25 януари и 30 % спад ......
                  Ако влезе Еларга в Софикс става 2 и ще купува индексният фонд ....ако индексният е никой или будала ....ще те върна в началото когато не е имали търсене и предлагане....
                  Случайно да се знае кои ще излизат от Софикса ,знае Корп и Албена а случайно да се знае кой ще влизат БТН и Еларга под въпрос та кой ще влезе ако не е Еларга.....

Коментар

Абе бобане кви 2 лева бе човек в момента акцията е има няма 1.2-1.25. За какви 2 лева става въпрос като стане 2 лева ако не си купил преди това много ще ти се пресмивам. Пък дано стане 2 лева тогава правя едни има няма 100% доходност

Коментар

Жека....искаш ли да ти продам на 2лв .....ще ги минем на извънборсов пазар.....Само ми кажи колко.....Ама съм сигурен,че не на 2лв.....ами и на 1.80 няма да искаш да ги купиш.Просто и ясно е защо няма да искаш.....ще вземеш не повече от 2лв(в идеалния случай) за една акция....и то не по-рано от година.....
                      Абе бобане кви 2 лева бе човек в момента акцията е има няма 1.2-1.25. За какви 2 лева става въпрос като стане 2 лева ако не си купил преди това много ще ти се пресмивам. Пък дано стане 2 лева тогава правя едни има няма 100% доходност

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                        Ей най накрая,се намери един човек да ви отвори очите тук.Просто не исках нито този нито другият сайт да го поствам тук.Няма скмисъл,вие така сте из...перкали,че не си заслужава да ви се обяснява какъв актив е земеделската земя.Ама и като никога не сте купували или продавали откъде да го знаете.От 11 години по един или друг начин я търгувам тая земя,беше 32 лева за декар в моя край сега има места където и 700 лева са малко.Ей "неграмотно племе" е това българина и това си е.
                        Олимпиец.....Абе ти що не вземеш да се обадиш на твоите познати с многото милиони....НАПРАВО ДА ИЗКУПЯТ ВСИчКИ АКЦИИ НА 2ЛВ.....щв вземат целия фонд със всички активи.

Нямаш си на представа каква услуга ще свършиш на всички.Вместо да се продават парцели...нот.актове,нотариуси....прехвърляния.... Ти нали с това си се занимавал....Знаеш как е....А пък така ще спестиш и трудностите на Ликвидатора....А пък съм сигурен,че ще ти дадат и комисионна и от двете страни...

Действай...А пък дребните акционери тук направо ще те боготворят...Като Монти например....Вместо да чака акцията да стане 2лв....направо му преведете парите по сметката....Амаха....Решете го проблема на цяло...стига сте бачкали "на парче"...

Монти съгласен ли си с моята идея
                        Last edited by BOBAN1; 06.03.2012, 19:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                          Бобане, твоя работа си е дали имаш, странното е да нямаш и да кълвеш, алтруист си ти, Бобане.
                          Относно засягането - всеки има своя истина, ти имаш мнение, изказа го, неведнъж, не дваж, ОК, поставяш интересни въпроси, но след като пускам едни линкове се изсипваш - "Ако мислиш, че ще го чета". Както писах - никой не те и кара, както и да ги обсъдиш, поне в тоя аспект.
                          А дали акцията ще е 20 ст., 2 лв. или 20 лв - както дойде, но и незнам защо смяташ че идиот ще купува на 2 лв. В смисъл такъв, че ако иде минимум на 1.5, а сега е на 1.2, ако имаш относителна гаранция за тия 25 % за максимум година, еми само идиот не би взел, еле в тия смутни времена на обезценка на капиталите.
                          Нищо лично, ама поведение от типа "мойто гардже е най-хубавото" не ми се нрави.
                          Жека....искаш ли да ти продам на 2лв .....ще ги минем на извънборсов пазар.....Само ми кажи колко.....Ама съм сигурен,че не на 2лв.....ами и на 1.80 няма да искаш да ги купиш.Просто и ясно е защо няма да искаш.....ще вземеш не повече от 2лв(в идеалния случай) за една акция....и то не по-рано от година.....

Коментар

• Първоначално изпратено от cccccggggg Разгледай мнение
                            Можеш ли да се конкретизираш какво искаш да кажеш, защото всички линкове водят до едно и също място. Опитай да купиш читава земя да речем в плевенско под 500 лв. и се похвали тук.

А докато зад позицията стои земя, акцията ще е актуална за хората в дебелите кожени фотьойли. Някои гледат не само врътка от 20 с'тинки, а едни други неща и виждат-дългосрочни инвестиции с доста прилична доходност.
                            Защо някой постоянно дърпа позицита надолу на края на всяка сесия, хвърляйки н'екви пършиви пакети на цена извън извадката, а? Които естествено веднага се прилапват "с отвращение". Нали помните - капка по капка-вир.
                            Ей най накрая,се намери един човек да ви отвори очите тук.Просто не исках нито този нито другият сайт да го поствам тук.Няма скмисъл,вие така сте из...перкали,че не си заслужава да ви се обяснява какъв актив е земеделската земя.Ама и като никога не сте купували или продавали откъде да го знаете.От 11 години по един или друг начин я търгувам тая земя,беше 32 лева за декар в моя край сега има места където и 700 лева са малко.Ей "неграмотно племе" е това българина и това си е.

Коментар

• Първоначално изпратено от cccccggggg Разгледай мнение
                              Можеш ли да се конкретизираш какво искаш да кажеш, защото всички линкове водят до едно и също място. Опитай да купиш читава земя да речем в плевенско под 500 лв. и се похвали тук.

А докато зад позицията стои земя, акцията ще е актуална за хората в дебелите кожени фотьойли. Някои гледат не само врътка от 20 с'тинки, а едни други неща и виждат-дългосрочни инвестиции с доста прилична доходност.
                              Защо някой постоянно дърпа позицита надолу на края на всяка сесия, хвърляйки н'екви пършиви пакети на цена извън извадката, а? Които естествено веднага се прилапват "с отвращение". Нали помните - капка по капка-вир.
                              Е ти взе за пример най-скъпата област. Я виж какво става във Видин и Враца. 500 ама през крив макарон. Пък и не се знае за какви категории в Плевен става дума.
                              Май и Бобан е прав, като очаква прибиране на печалби.

Коментар

• Само не разбирам - публично се говори за 0.072, а в протокола седи 0.72 лв. дивидент на акция.
                                Следейки буквата на закона какво ще ме посъветвате?
                                ПРЕПОРЪКА НЯМАМ!

Коментар

Working...
                                X