А като не знаеш толкова неща, защо коментираш. В този случай по-добре попитай вместо да правиш изводи на базата на липсваща информация. Хубаво се беше заровил из данъчните закони, ама защо не стигна до край.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕЛАРГ Фонд за земделска земя АДСИЦ (ELARG)
Collapse
X
-
”Планираме да приключим процеса на прехвърляне по нотариален ред на над 30 хил. имота на дружеството към март 2013 г.”, уточниха от ЕЛАРГ на 9 май 2012 г."
След това шаса моткат да оформят нещата и някъде към средата на 2013 ще изплатят кото изплатят с приспадане на данък печалба за 2012 ако има такъв и 5% върху ликвидационния дял не знам върху какво ще се начислява и как.
Извода е догодина по същото време за ликвидационния дял парите. И дори и да има 20% може би може би с много ??? ако са им точни изчисленията на тия от Еларгата то това вече не е някаква велика инвестиция.
Но досега си беше да ти се удвои акцията, че и повече за май по-малко от година да им е честито на спечелите досега.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКажи ми кога ще дадат дивидента в Атера във времето и ще ти кажа кога ще скоча тук преди или след .....
Ако го дадат до август ... сега ако ли до Нова година след това....и тоз коментар е без препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от M-yMaker Разгледай мнениеднес е първия ден от години насам, в който Еларг затваря "над" Атера по абсолютна стойност (след даден дивидент за Еларг и преди такъв за Атера), не че е от значение, но до колко мислите ще стигне "разкрачването" и мисли ли си въобще някой съ-акционер да скача в атера?
Ако го дадат до август ... сега ако ли до Нова година след това....
Коментар
-
днес е първия ден от години насам, в който Еларг затваря "над" Атера по абсолютна стойност (след даден дивидент за Еларг и преди такъв за Атера), не че е от значение, но до колко мислите ще стигне "разкрачването" и мисли ли си въобще някой съ-акционер да скача в атера?и тоз коментар е без препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеЗащо реши, че ще направиш 30% от 1,80 нагоре ??? Това реално ли го мислиш
Първоначално изпратено от M-yMaker Разгледай мнение...Причината поради която ще си купя още ЕЛАРГ в понеделник (ако мога) на 1,80 се казва "м.МАРТ" - месеца в който ще имам 30% повече кеш за да купувам с 30% дисконт (примерно) от твоите фаворити... ЕЛАРГ вече не е фонд за земеделска земя и трябва да го разбереш - ЕЛАРГ е облигация с 30+ % премия и падеж март'2013.Другите АДСИЦ са си имотни фондове с добри или лоши УД-та..Първоначално изпратено от M-yMaker Разгледай мнение.....не ме е яд, че не съм си купувал повече ЕЛАРГ на 0,75 - тогавашния риск е несъизмерим със сегашния, бих казал в пъти повече от ценовото повишение на позицията. В месеци, в които очаквам(е) мечките и проблемите с ликвидността на БФБ, 40% на годишна база от тук нататък с кешов финал - мисля не е зле.и тоз коментар е без препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеЗащо реши, че ще направиш 30% от 1,80 нагоре ??? Това реално ли го мислиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеИдеята е да постигнеш 30% доходност за 10 месеца, което е равносилно на 36% годишна доходност. Малко ли ти се вижда?! Викаш няма файда На други хора пък им харесва тази идея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеДобро утро, как спа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеKakва е идеята да се купува тази хартия на тази цена ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеKakва е идеята да се купува тази хартия на тази цена ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от cccccggggg Разгледай мнениеНЕкой голям мечок
Имаше още една сосна оферта продава, ама нещо зачезна и тя.
Препоръки нямам!
Коментар
Коментар