Зависи къде се намира . Дъщеря ми купи два апартамента в Лисабон с ипотека и ги отдава предимно чрез аирбнб . За сега процъфтява .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мога ли с AirBnB да избия ипотеката?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MargaritaGenova Разгледай мнениеЗдравейте,
последно време ме занимава въпросът дали мога да си осигуря вноската по ипотечен кредит като давам закупеното жилище като AirBnb?
Няколко приятели дават наследствени имоти, казаха, че много паднали цените, ама то ако питаш някого, цените никога не са достатъчно високи, ако става дума за тях си. Иначе не виждам да са се отказали.
Някой да има опит и да иска да го сподели?
Коментар
-
последно време ме занимава въпросът дали мога да си осигуря вноската по ипотечен кредит като давам закупеното жилище като AirBnb?
Няколко приятели дават наследствени имоти, казаха, че много паднали цените, ама то ако питаш някого, цените никога не са достатъчно високи, ако става дума за тях си. Иначе не виждам да са се отказали.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Освен това достатъчно ти е само едни пияни чужденци да ги направат леш целия апартамент и отиваш на кино после с ремонти и всичко
Коментар
-
И мен ме интересуваше темата и проучвах
през седмицата цените в София падат до 43 лв. на нощ, в Пловдив до 33 лв....
написах и анализ
https://www.investor.bg/bylgariia/45...irbnb--261699/
ако сам чистиш, сам го управляваш и си давш една никаква заплата от 0 лв., ще го избиеш
съответно вечер като луд трябва да поддаваш (обратното на наддаваш), защото всички свалят цените
дано имотът ти е близо докъдето живееш, дано свариш на свестна чистачка
дано не попадаш често на гости гамени, въпреки че airBnB ще им удържи от кредитната карта за причинените повреди
обобщение
Помниш ли гаражната търговия? - веригите я убиха
Помниш ли бабите с квартири по морето?- хотелите ги убиха
Помниш ли къщите за гости? Ходих веднъж в първата в Бургаска област, около 1990-та в едно сунгурласко село. Оплака се, че сега е супер - зле, много конкуренция
Да, трудно се строи хотел в центъра на София, за разлика от ливадите около Несебър, това е единственото плюсче, но е пълно с "дискаунтъри", хора с ниски доходи, които са съгласни за 43 лв. БРУТО да си отдават апартамент от 70 кв. (за 4 лица) или по 10 лв. на човек !?!?!
Много маймуни на клона и се давЯт в конкуренцията
В краен случай го даваш на обикновен наем ....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Мога ли с AirBnB да избия ипотеката?
Здравейте,
Някой да има опит и да иска да го сподели?Тагове: Отмаркиране на всички
- 2 Харесвания
Коментар