Първоначално изпратено от minerals
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мога ли с AirBnB да избия ипотеката?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнениеМоя в София е пуснат в Букинга и еърбнб... доволно за сега несе оплаквам
Коментар
-
Имам няколко познати, които се хванаха на тази въдица. Половин година по-късно разполагат с перфектно освинен апартаменти, в които иначе имаха намерение да живеят. Мисля, че ако си фирма, която върти няколко такива апартаменти, може и да имаш печалба. Ако даваш стая в жилище, в което живееш — все ще си на някакъв плюс. Но да избиваш ипотека на единственото си жилище ми се струва оптимистично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shefa Разгледай мнениеМ По-чистият вариант е регулярен наем на имота. В момента съм на тази опция.
Коментар
-
Моето лично мнение е, че пазарът на бнб жилища е вече доста пренаситен, цените съответно паднаха. Нужна е добра локация и време за организиране на нещата. Ако не си ги правиш сам, пестиш време, но и имаш по-големи разходи. Преди 3-4 години беше по-изгодно. Не се знае какво ще стане и като регулация на тази дейност от страна на държавата. По-чистият вариант е регулярен наем на имота. В момента съм на тази опция.FUNNY MONEY
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеЗависи от много неща - колко и и на колко е ипотеката, локация, обзавеждане, съседи и съответно представяне на имота. Имам познат, който си взе втори апартамет, заради отличните приходи от първия, но е разочарован от резултата. Естествено важен е и момента. Срещу мен един апртамент с гараж носи повече от 1000евра/месец през лятото, и вероятно около 7-800лв с малка натовареност през останалото време. За сравнение около 600-700лв е месечен наем на подобен апартамент.
Коментар
-
Зависи от много неща - колко и и на колко е ипотеката, локация, обзавеждане, съседи и съответно представяне на имота. Имам познат, който си взе втори апартамет, заради отличните приходи от първия, но е разочарован от резултата. Естествено важен е и момента. Срещу мен един апртамент с гараж носи повече от 1000евра/месец през лятото, и вероятно около 7-800лв с малка натовареност през останалото време. За сравнение около 600-700лв е месечен наем на подобен апартамент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнение
Дали има и 2 месеца сезон... един приятел има доста приличен апартамент в Приморско. За цял сезон, с много късмет, му се събират по не повече от 10- 15 нощувки. И то само през август. Извън август последните 4- 5 години я има 3- 4 нощувки общо, я не. И казва че става все по- зле.
тази работа се оправдава ако имота може да е зает поне 50% от сезона при това сезона да е 3-4 месеца доволно, което в България не е така.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
по морето е най големото дърво.сезана е 2 месеца
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар