IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ипотечен кредит в лева или евро?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от iivvaa Разгледай мнение

Е колко злоба и завист не е истина. Мерак за евтино, не знам си какво... ако бях се спряла на 1000 евро за панелка, по-добре ли щях да изглеждам в очите ти? Да не би да продаваш такава?
    опитвам се да ви отворя очите щото имам много опит с имотите а вие ме обиждате. нема никва злоба просто е съмнително ефтино, ама вие сте като коне с капаци.а дано да стане ама надали. спирам да коментирам в темата

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

и да я плашим и да не я плашим свирено е вече. от голям мерак за ефтино, е почнала отзад напред. първо се пита банката и после се капарира иначе има шанс да пиеш струдена вода като Лева от другата тема
      Е колко злоба и завист не е истина. Мерак за евтино, не знам си какво... ако бях се спряла на 1000 евро за панелка, по-добре ли щях да изглеждам в очите ти? Да не би да продаваш такава?

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
        Малко да се пошегувам. Ако продължаваме да плашим момичето ще вземе да хване някакво психично разстройство. Но мисля че коментарите са в нейна полза. Все пак до колкото разбрах това е сделката на живота и.
        и да я плашим и да не я плашим свирено е вече. от голям мерак за ефтино, е почнала отзад напред. първо се пита банката и после се капарира иначе има шанс да пиеш струдена вода като Лева от другата тема

Коментар

Малко да се пошегувам. Ако продължаваме да плашим момичето ще вземе да хване някакво психично разстройство. Но мисля че коментарите са в нейна полза. Все пак до колкото разбра това е сделката на живота и.
          Бих се радвала занапред да имам възможност да си купя и друг имот. Но за момента е сделката на живота ми, да. Аз го приемам много сериозно. Иначе благодаря за коментарите

Коментар

• Малко да се пошегувам. Ако продължаваме да плашим момичето ще вземе да хване някакво психично разстройство. Но мисля че коментарите са в нейна полза. Все пак до колкото разбрах това е сделката на живота и.
            Last edited by Todor Sabev; 31.01.2018, 11:17.

Коментар

цената е прекалено добра значи има нещо гнило. то и на дупка са по-високи цените. добре че е с кредит та банката да спре мераците за евтино .дано капарото да не е голямо. един познат така купи ,ама кеш и после изгоря,само след седмица кредиторите поискаха несъстоятелност. за информация да попитам предложиха ли ви да се изповяда по данъчна оценка та да спестите данъци, те така правят тия дет са много задлъжняли
              Не, на реалната стойност ще бъде сделката.

Коментар

не се ли усъмнихте защо е толкоз ефтино
                Ами в началото да, преди време наистина е имало проблеми, после проверих в имотния регистър, имали са възбрани до април миналата година и не са могли да продават. Ходих в тяхната банка, говорих с банкерка, която е наясно с техния случай, каза че нямат данъчни задължения, отделно те ми дадоха удостоверение по чл. 87, което е чисто. От тяхната банка ДСК, като предимство единствено изтъкнаха, че щяло да стане по-бързо всичко, само че лихвите при тях са високи, изобщо не ги броя като вариант. Предполагам че продават на толкова ниска цена, за да си изчистят дълга при ДСК.. нямам представа. Но нали ви казвам, следя имотния регистър и сделки има постоянно с различни банки, тъй като комплекса е голям и има доста апартаменти. Е вече цената им е по-висока, на нас първият ни оглед беше още октомври някъде и тогава продаваха на 650, вече са към 680е/кв.м., може и повече.

Коментар

Цената е добра за пазара , при криза няма да падне много. Имам притеснения за лихвите. Желая ти успех.
                  цената е прекалено добра значи има нещо гнило. то и на дупка са по-високи цените. добре че е с кредит та банката да спре мераците за евтино .дано капарото да не е голямо. един познат така купи ,ама кеш и после изгоря,само след седмица кредиторите поискаха несъстоятелност. за информация да попитам предложиха ли ви да се изповяда по данъчна оценка та да спестите данъци, те така правят тия дет са много задлъжняли

Коментар

Todor Sabev, благодаря. Понеже сме капарирали апартамента, а и цената му е добра 650евро на квадрат.. няма как да изчакам, банката предлага и фиксирана лихва, 4% за 10 години. Ще поискам вариант с фиксирана лихва.. Изчаквам ги и да уточним точно този риск с обезценката на обезпечението, защото уж ми казаха, че няма как да изискват да се представя допълнително, а пък после гледам, че го пише в общите им условия...
                    Цената е добра за пазара , при криза няма да падне много. Имам притеснения за лихвите. Желая ти успех.

Коментар

Ами има, тухла е, ново строителство, затова не искам да чакам, не са прегледали собствеността, купуваме от инвеститор, постоянно правят сделки, така че няма проблем с имота, освен че има ипотеки, но и за тях имаме писмо за ангажимент от банката им. Има и акт 16.
                      не се ли усъмнихте защо е толкоз ефтино

Коментар

Ами има, тухла е, ново строителство, затова не искам да чакам, не са прегледали собствеността, купуваме от инвеститор, постоянно правят сделки, така че няма проблем с имота, освен че има ипотеки, но и за тях имаме писмо за ангажимент от банката им. Има и акт 16.
                        да не стане докато финализирате сделката да го обяваят във фалит. да не говорим че и може да стане със задна дата.според мен ако банката дето ви кредитира е различна от банка която държи ипотеката ще ви откажат кредита. ама само малко ще изгорите с капарото. знам вече такъв случай с един познат.

Коментар

650 за тухла даже и в Люлин нема.от банката прегледаха ли собствеността

Коментар

Не е в Ботунец, в София е, Люлин
                            за 650 и панел не се намира,освен ако не е в общежитията.

Коментар

650 за тухла даже и в Люлин нема.от банката прегледаха ли собствеността

Коментар

650 или е в Ботунец ,или нещо не е наред

Коментар

Working...
                                X