Първоначално изпратено от melon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестицията "ГАРАЖ"
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nikola_P Разгледай мнениеКакво мислите за инвестиция в гаражи и паркоместа в дългосрочен план!
Нека обясня въпроса по- подробно! В момента живеем в малоумен и лунатичен свят, в който само се говори за чистота, намаляване на емисии, зелени енергии, намаляване на колите, градове/квартали без коли...
Да кажем в един дългосрочен план 20-40 години мислите ли, че ще има необходимост от гаражи, които да се търсят и отдават под наем! Аз имам такива, но се питам заслужава ли си да се закупуват още?
Коментар
-
Локацията не е в зелена зона 8x260x2x360/8900000=
https://www.superimoti.bg/imot-40201...hast-na-solun/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola_P Разгледай мнениеКакво мислите за инвестиция в гаражи и паркоместа в дългосрочен план!
Нека обясня въпроса по- подробно! В момента живеем в малоумен и лунатичен свят, в който само се говори за чистота, намаляване на емисии, зелени енергии, намаляване на колите, градове/квартали без коли...
Да кажем в един дългосрочен план 20-40 години мислите ли, че ще има необходимост от гаражи, които да се търсят и отдават под наем! Аз имам такива, но се питам заслужава ли си да се закупуват още?
- 1 like
Коментар
-
Какво мислите за инвестиция в гаражи и паркоместа в дългосрочен план!
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеНе знам с каква идея е питал и за жилището, той си има собствено срещу гаража
Коментар
-
В края на януари приятел, който ми наемаше един гараж си продаде едното возило и го освободи. Не ми беше проблем и не започнах да търся веднага нов наемател, но вчера случайно се видях с друг комшия и той днес взе ключ, за да ми настани вечерта нов наемател...Новият питал и дали апартамента в блока се продава...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеTрябва да се наложи мораториум върху строителството в определени квартали. Те вече се превърнаха в ГЕТА, където се блъскаш с други маймуни. Мисля че вече не е поправимо сградите ще стоят като паметници в следващите 120 години.
Факт е презастрояването и се усеща ежедневно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеTрябва да се наложи мораториум върху строителството в определени квартали. Те вече се превърнаха в ГЕТА, където се блъскаш с други маймуни. Мисля че вече не е поправимо сградите ще стоят като паметници в следващите 120 години.
Коментар
-
Със сигурност освен в строителството на нови жилищни сгради и кооперации, трябва да се инвестира и в строежа на подземни и/ или надземни гаражи към тях. Пък ако искат хората да го ползват или отдават под наем, но положението със свободни паркоместа в кварталите направо е казус пердута вече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от coolio Разгледай мнениеПланирам да купя няколко гаража в кварталите под Манастирски ливади в новостроящи се блокове и току що построени такива с цел отдаване под наем, та да попитам разбирачите. Имам възможност да взема подземни (изцяло под блоковете), с рампа, не асансьор, както и външни при които цената е с 3-4 хил евро отгоре. Размерите са еднакви - около 23-24 квадрата. Та въпросът ми е - по-високи ли са наемите на надземните, че нямам поглед над пазара? Има ли смисъл да плащам повече за надземни?
Коментар
Коментар