Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Искам да купя малък хотел, за да се занимавам след пенсия
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениетаралеж в гащите ... дръжавата ше те оглозга още преди да отвориш ханчето ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sahib31 Разгледай мнение
Мога да ти помогна много, не ги слушай другите калпаци. Ще ти помогна в много изчисления за покупката и какво се смята. Ще те изстрелям директно в средния бизнес срещу едва скромни 10 000$ за всичко, което ще ти предам като знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sahib31 Разгледай мнение
Мога да ти помогна много, не ги слушай другите калпаци. Ще ти помогна в много изчисления за покупката и какво се смята. Ще те изстрелям директно в средния бизнес срещу едва скромни 10 000$ за всичко, което ще ти предам като знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danbg Разгледай мнениеЗдравейте,
чичо ми и майка ми наскоро започнаха да се чудят как да оставят нещо след себе си. Те искат да управляват хотел, или 10-20 стаи в китно градче, където готини хора да си прекарват добре почивните дни.
Въпросът е: как да финансираме начинанието? Напълно съм зелен в сферта и не знам от къде да започна търсенето: бизнес заем, ипотека, намиране на партньор като АДСИЦ (или друг вид инвестиционен фонд), евро-програми или друго? Или някаква комбинация?
Приемам всякакви мнения, но предпочитам да са от хора, които са минали през този процес.
Благодаря предварително!
Даниел
Коментар
-
Eдно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто...
Не, сериозно, ако си в сферата на услугите, имаш ноухау и място с постоянен поток на туристи - що не.
Там е работата, че в хотела се събират няколко вида бизнес - готвене, чистене, различни услуги. Може би имаш предвид по-скоро къща за гости?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danbg Разгледай мнениеЗдравейте,
чичо ми и майка ми наскоро започнаха да се чудят как да оставят нещо след себе си. Те искат да управляват хотел, или 10-20 стаи в китно градче, където готини хора да си прекарват добре почивните дни.
Въпросът е: как да финансираме начинанието? Напълно съм зелен в сферта и не знам от къде да започна търсенето: бизнес заем, ипотека, намиране на партньор като АДСИЦ (или друг вид инвестиционен фонд), евро-програми или друго? Или някаква комбинация?
Приемам всякакви мнения, но предпочитам да са от хора, които са минали през този процес.
Благодаря предварително!
Даниел
Коментар
-
Мисля, че без да кажеш повече подробности, хората тук няма да са ти полезни, въпросът изглежда много общ.
Хотелиерският бизнес изглежда, че всичко се случва само, ти само прибираш парите, но не е така. Ако хората ти не са в добра форма — имай предвид, че трудът е тежък. Както и да е, приемам, че си помислил над нещата. Като начало - направи си бизнес план. Към какви хора ще е таргетирано? Какво можеш да им предложиш?
За финансирането - ще излезе след като имаш стабилна и конкурентна идея. Може кредит, може и европроект, а не виждам защо не комбинация от двете. Първо виж за какви пари става дума. И със сигурност няма да стане без ти самия да имаш някакви да вложиш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Във връзка с това че темата отново се появи на първа страница искам да променя предложението си.
Най- добре е да направите така наречания бротел. По този начин персонала ще се грижи и за почистването, и за клиентите.
Last edited by Имхотеп; 01.09.2018, 06:22.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар