IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от krik Разгледай мнение
    Ето ви акцийки,има за всички)
    Е, не баш за всички, само за по-щедрите
    Аз си чаках на 18 ст.

ПФБК са сипали този път.

Коментар

• Ето ви акцийки,има за всички)

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        явно им свършиха на поливачите
        или пък най-сетне им е светнало под шапките

Коментар

• Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнение
          хайде поливайте какво чакате
          явно им свършиха на поливачите

Коментар

• хайде поливайте какво чакате

Коментар

• equal, нищо не казваш по долния въпрос?!
              Или да изчакаме първо да понапълниш

Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
              http://www.youtube.com/watch?v=wokOMyY9mbY

Следващото заседание на бюджетната комисия (на която впрочем Калфин е заместник-председател) е следващата седмица, във вторник следобед и сряда сутринта, под номер 17 в дневния ред - "Политика по отношение на сградите" с докладчик Monika Hohlmeier, същата от видеото.
              Дано тогава гласуват окончателното решение

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Усещам че скоро на продавалите на 18 ст. ще им стане доста тъпо
                И как това твое усещане през изминалите 3 години нито веднъж не те излъга?
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Усещам че скоро на продавалите на 18 ст. ще им стане доста тъпо
                  Ще имаме поредна демонстрация как не бива да се пикае срещу вятъра. След новината за одобрение на сделката на Раковска, цената съвсем закономерно тръгна да се изстрелва над 24 ст., но с какъв акъл продавачите я набиха пак толкова надолу....
                  Но няма лошо, как иначе бихме се напазарили на евтиния

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
                    Forex-e ти си ми ясен, още преди нова година разправяше, че банката едва ли не ще им извади изпълнителен лист съвсем скоро, а нещата не са толкова лесни, колкото на думи изглеждат...
                    Докторе, тук съм с теб безрезервно...!
                    Прогнозата ми - ще си спазят обещанието да продадат сградата на Раковска до Август. Просто Комисията не мисля, че ще тръгне да спира процедурата и да пуска нова. След като това се случи цената на акция ще отиде поне на 10 годишен депозит с капитализирани лихви....

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Аз си чакам лихвата от депозита в банката всеки месец и не ме интересува, че някой си лаком гъз не можел да си плаща кредита!
                      Forex-e ти си ми ясен, още преди нова година разправяше, че банката едва ли не ще им извади изпълнителен лист съвсем скоро, а нещата не са толкова лесни, колкото на думи изглеждат...

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
                        Ако успеят още някой друг месец да издържат без да ги тормозят Банката и СМР-то
                        Аз си чакам лихвата от депозита в банката всеки месец и не ме интересува, че някой си лаком гъз не можел да си плаща кредита!
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче Разгледай мнение
                          Тука ще летиме,ама в коя посока не се знае.Пък и инвеститорите последни научават какво са им замислили мажоритарите,обикновено са пред свършен факт
                          Малко се коментира факта, че намаляват задълженията към обслужващото дружество и то значително. Тоест В.Генчев си спази обещанието от извънредното ОСА, когато каза, че ще видите положителни неща в отчета. Към 30.9.2010 година задълженията към обслужващото дружество са 2.7 млн.лева, като от отчета към 31.12.2010 година е видно, че те са вече 606 хил.лева само, респ. общите пасиви намаляват от 52.3 до 50.8 млн.лева. Така че не е да кажете, че бенчмаркци са си прежалили милионите плащани за увеличения на капитала, като се надяват че ще бъдат компенсирани през вземанията от обслужващото дружество. Също като нас се надяват на собствения капитал, това ми дава надежди да мислим че сме в един отбор с тях...Ако успеят още някой друг месец да издържат без да ги тормозят Банката и СМР-то, то може да успеят да реализират проектите си (Цариградско и Раковска)...блажени сме вярващите

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                            http://www.youtube.com/watch?v=wokOMyY9mbY

Следващото заседание на бюджетната комисия (на която впрочем Калфин е заместник-председател) е следващата седмица, във вторник следобед и сряда сутринта, под номер 17 в дневния ред - "Политика по отношение на сградите" с докладчик Monika Hohlmeier, същата от видеото.
                            Дано тогава гласуват окончателното решение
                            Като си се заел да ни усведомяваш по въпроса, казвай .... какво стана?

Коментар

• Тука ще летиме,ама в коя посока не се знае.Пък и инвеститорите последни научават какво са им замислили мажоритарите,обикновено са пред свършен факт

Коментар

• Коментар

Working...
                                X