If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не се кефя........яд ме е ато гледам.....как хората заблудени по лесни печалби губят парите си.Не ,че и аз не съм го правил.
Добре де....ако продадат тази сграда...не мислите ли ,че по-важно ще е да покрият борчовете си.
......и последно...няма да пиша повече тук......всеки си действа сам..
.....само не разбрах...тия от Банк Аустрия.........толкова ли са тъпи.....че продават на 14ст................ако тази сграда ще с е продава
Не е препоръка за покупко продажба на акции
Ами ония които продаваха Алкомет на 1,50 толкова ли бяха тъпи ? Или пък други дето шиткаха софком на 3.50 ? Или каолин под 3 ? или ... редицата е голяма
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
сградата на цариградско дори за 20 да я шитнат, а не 30 както искат, пак ще вземем над днешната цена + проекта в боровец, дори на половин цена добавя още 15 стинки на акция..
Аз ще ти обясня. По първи въпрос - "Защо слезе цената"? Ами прочетоха в инвесторчето, какво предложих на майтап на Батя - да си премести офертите, уплашиха се да не го направи и се няматяха като рибета По втори въпрос - "докъде ще падне цената": до дъното Шега е, а не препоръка
А ти какъв го търсиш тук? Кефиш ли се като пада ? ))
Не се кефя........яд ме е ато гледам.....как хората заблудени по лесни печалби губят парите си.Не ,че и аз не съм го правил.
Добре де....ако продадат тази сграда...не мислите ли ,че по-важно ще е да покрият борчовете си.
......и последно...няма да пиша повече тук......всеки си действа сам..
.....само не разбрах...тия от Банк Аустрия.........толкова ли са тъпи.....че продават на 14ст................ако тази сграда ще с е продава
п.с. всеки да си примери риска и да прецени дали да купува и колко.
аз ако АДСИЦ-а фалира, клиент на БенчМарк никога няма да стана . Нито за акции на БФБ да купувам през тях, нито за международните пазариа, абсолютно за нищо .
И аз това се чудя: До къде ще продължи това и какво ни чака нас дребните акционери ако фалира АДСИЦ-а , а не сме разтоварили ?
Абе ти като реши даа ставаш акционер тук.прочете ли поне един отчет.Ми те към 31дек2010 имат 1К кеш.........миналата година са продали прраво за строеж ...ама тези пари са отишли по лихви и заплатиТази година мат да плащат на ОББ май към 3милки.Стопили са премирниа си резервот последното увеличение на капитала за 2-3г с около 5мил лева.
Е ак се става акционер в такава фирма.За мен на 5ст.Не на 20
Аз не лъжа никого.Това са неща от последни отчет.Не претедирам за точни цифри..
Тук е въпрос на месец -два .....ако не продадат сградата в този период..............може след това да не е тяхна.
Не е препоръка за покупко продажба на акции.Не притежавам от тези......
И аз това се чудя: До къде ще продължи това и какво ни чака нас дребните акционери ако фалира АДСИЦ-а , а не сме разтоварили ?
по-добре за нас
сградата на цариградско дори за 20 да я шитнат, а не 30 както искат, пак ще вземем над днешната цена + проекта в боровец, дори на половин цена добавя още 15 стинки на акция..
Абе къде е Батко(Батя).....да обясни на всички ,които успя да подведе с писанията си как цената ще стане 50ст....защо тук се случва това.
За днес тези хора са с 10проц назад..
що не пуснете една анкета .....докъде ще падне цената
Не е прпоръка за покупко продажба на акции.
Аз ще ти обясня. По първи въпрос - "Защо слезе цената"? Ами прочетоха в инвесторчето, какво предложих на майтап на Батя - да си премести офертите, уплашиха се да не го направи и се няматяха като рибета По втори въпрос - "докъде ще падне цената": до дъното Шега е, а не препоръка
А ти какъв го търсиш тук? Кефиш ли се като пада ? ))
Не е препоръка... !!!
Сега пък някъв изплашен от офертите каролец се изплеска
Какво значи изплеска. Постоянно се питаме кой продава. А кой идиот купува !? Батя, ти ли си сложил тези заявки за по 30-40 000 акции? Ако ще фалираме, що не ги насложим тия оферти на 5 стинки, поне да направим едно евалата и на химко.
Имам акциЙ. Не е препоръка ))
Не е препоръка... !!!
Коментар