И как ги сметна 5
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Всички говорите наизуст.
Боровец по балансова е 7,175 млн. лв., обаче 4,54 млн. от тях са преоценка, значи реално са влвожени разликата между двете.
Принципно ЗАДСИЦ са го писали с краката си, обаче практиката показва, че когато се изчислява печалбата за разпределение се взема разликата между продажната цена и разходите за изграждане на обекта (тоест без преоценки и обезценки).
Коментар
-
Инвестициите в бизнес имоти по света с 38% ръст за тримесечието
http://www.investor.bg/news/article/115423/122.html
Коментар
-
Пухче
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа те поправя - 7 млн. са вложени в стоителство, замята е отделно. Води се балансово за към 4,5 млн. лв.
бабане, къв успех пожелаваш бе пич. Ти се сцепи от кеф че цената падала, а сега се правиш на добряк
Абе карай да върви, и всеки както си знае...Може да ни направи "мечешка" услуга
))) Виж каква консолидация на мненията има за 5 стинки
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Пухче
5ст
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение...
остават им активи сградата на Цариградско плюс проекта боровец, който е на акт 14 с вложени 7 млн. лв. в него..
мислите че не могат да го шитнат за 3?
бабане, къв успех пожелаваш бе пич. Ти се сцепи от кеф че цената падала, а сега се правиш на добряк
Абе карай да върви, и всеки както си знае...
Коментар
-
Даже и да продадат сградите едва ли ще им стигнат парите за да покрият задълженията
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеАз съм ги чел, вие явно не сте..
в момента са 26 мил евро, със сделката на раковска падат до 19 някъде..
остават им активи сградата на Цариградско плюс проекта боровец, който е на акт 14 с вложени 7 млн. лв. в него..
мислите че не могат да го шитнат за 3?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНе претендирам за цифри.Ама ми е интересно кой ще купи сградата на Цариградско.За боровец няма да коентирам....Ккато и да е....ПОЖЕЛАВАМ УСЕХ НА ВСИчКИ АКЦИОНЕРИ ТУК...
ДАНО ДА СПЕчЕЛИТЕ МНОГО КИНТИ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеАз съм ги чел, вие явно не сте..
ДАНО ДА СПЕчЕЛИТЕ МНОГО КИНТИ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеМай наистина никой не е чел отчети.........Ми те имат към 40 мил общо борчове
.....
А за проекта в Боровец.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениепо-добре за нас
сградата на цариградско дори за 20 да я шитнат, а не 30 както искат, пак ще вземем над днешната цена+ проекта в боровец, дори на половин цена добавя още 15 стинки на акция..
.........Ми те имат към 40 мил общо борчове
.....
А за проекта в Боровец.....
Коментар
Коментар