IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И как ги сметна 5

Коментар

• Всички говорите наизуст.

Боровец по балансова е 7,175 млн. лв., обаче 4,54 млн. от тях са преоценка, значи реално са влвожени разликата между двете.

Принципно ЗАДСИЦ са го писали с краката си, обаче практиката показва, че когато се изчислява печалбата за разпределение се взема разликата между продажната цена и разходите за изграждане на обекта (тоест без преоценки и обезценки).

Коментар

• Инвестициите в бизнес имоти по света с 38% ръст за тримесечието

http://www.investor.bg/news/article/115423/122.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
          ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, не ми се вярва
          а ако Да ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Да те поправя - 7 млн. са вложени в стоителство, замята е отделно. Води се балансово за към 4,5 млн. лв.

бабане, къв успех пожелаваш бе пич. Ти се сцепи от кеф че цената падала, а сега се правиш на добряк
            Абе карай да върви, и всеки както си знае...
            Батя нека си пише, нека "рути" Може да ни направи "мечешка" услуга ))) Виж каква консолидация на мненията има за 5 стинки
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, не ми се вярва

Коментар

• 5ст

Коментар

• До колко ли има вероятност да падне цената

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    ...
                    остават им активи сградата на Цариградско плюс проекта боровец, който е на акт 14 с вложени 7 млн. лв. в него..
                    мислите че не могат да го шитнат за 3?
                    Да те поправя - 7 млн. са вложени в стоителство, замята е отделно. Води се балансово за към 4,5 млн. лв.

бабане, къв успех пожелаваш бе пич. Ти се сцепи от кеф че цената падала, а сега се правиш на добряк
                    Абе карай да върви, и всеки както си знае...

Коментар

• Не е добе, че банките продават, но имат активи

Коментар

• Даже и да продадат сградите едва ли ще им стигнат парите за да покрият задълженията

Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                        Аз съм ги чел, вие явно не сте..

в момента са 26 мил евро, със сделката на раковска падат до 19 някъде..

остават им активи сградата на Цариградско плюс проекта боровец, който е на акт 14 с вложени 7 млн. лв. в него..
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                          Не претендирам за цифри.Ама ми е интересно кой ще купи сградата на Цариградско.За боровец няма да коентирам....Ккато и да е....ПОЖЕЛАВАМ УСЕХ НА ВСИчКИ АКЦИОНЕРИ ТУК...

ДАНО ДА СПЕчЕЛИТЕ МНОГО КИНТИ....
                          Като не претендирате за числа (цифрите са друго) що се изказвате неподготвени

Коментар

Не претендирам за цифри.Ама ми е интересно кой ще купи сградата на Цариградско.За боровец няма да коентирам....Ккато и да е....ПОЖЕЛАВАМ УСЕХ НА ВСИчКИ АКЦИОНЕРИ ТУК...

ДАНО ДА СПЕчЕЛИТЕ МНОГО КИНТИ....

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                              Май наистина никой не е чел отчети.........Ми те имат към 40 мил общо борчове.....

А за проекта в Боровец.....

Коментар

по-добре за нас

сградата на цариградско дори за 20 да я шитнат, а не 30 както искат, пак ще вземем над днешната цена + проекта в боровец, дори на половин цена добавя още 15 стинки на акция..
                                Май наистина никой не е чел отчети.........Ми те имат към 40 мил общо борчове.....

А за проекта в Боровец.....

Коментар

Working...
                                X