Първоначално изпратено от nabludatel63
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Смениха тримата директори на Банката за развитие /Подробности/
http://www.cross-bg.net/balgariya/88...e-podrobnosti-
Отстранени са изпълнителните директори Димитър Димитров, Ангел Геков и Сашо Чакалски.
Новото ръководство ще бъде от петима директори, като сред тях ще бъдат двама души от Пощенска банка. Единият от тях е Асен Ягодин. Другите двама ще бъдат от кредитна банка. В ръководството вероятно ще има представител и на финансова къща Bench Mark.
Според запознати смяната на ръководството на Банката за развитие е именно заради прокарване на интереси на Бенч Марк.
Българска банка за развитие е създадена след приемането на специален закон от Парламента на Република България през април 2008 година.
Мисията на Българската банка за развитие е да подпомага развитието на българската икономика като насърчава износа и подкрепя реализацията на икономическата политика на държавата по отношение на микро-, малките и средни предприятия.
Коментар
-
Абе колеги, споко......... Правя сравнение с Моста, има поръчка купува от 10000 на 0,236..........Нали там кредитора е същия ОББ, част от НБГ.......Какво направи класика ВасилБож, вместо ОББ да му вади изпълнителен лист от СРС, поиска несъстоятелност от СГС, като загуби делото на І-ва инстанция и го спечели пред САС......Ако действително ножа е опрял до кокала, трябва да се смята и здрави нерви...
Коментар
-
Това дружество дори и да се ликвидира, дори и да плати 7 милки обезщетение на директора си, пак остават към 15 милиона за акционерите. Ако включим 5 милиона разходи за ликвидация остават 10. При пазарна капитализация от малко над 3 милиона това ми се струва пак добра инвестицияМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениетова тази сутрин ми се струва като умишлено сваляне на цената, за да вземат по-евтино акциите на австрийците...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеАидее... и аз се качих на влакчетоСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Пухче
Вчера се пошегувах,но май наистина ще спре на 5ст
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеИмам въпрос - след като от месеци част или всички мажоритари правят сделки с акциите си къде са обявени сделките им ? Не беше ли 5 - дневен срока за обявяването им?
Имам акции. Не е препоръка.
Но не е за "всички мажоритари" (як термин между дургото), а е за управляващите компанията.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BGN Разгледай мнениеВсички говорите наизуст.
Боровец по балансова е 7,175 млн. лв., обаче 4,54 млн. от тях са преоценка, значи реално са влвожени разликата между двете.
Няма да обяснявам повече. Ако искаш звъни на ДВИ за разяснения. Може да поискаш и свързване със счетоводния отдел.
Коментар
Коментар