IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    Какво стана с търга тук
    1,500 лв. първи път!

Коментар

• Какво стана с търга тук

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
        Не знам за Алън, но аз ще ти кажа, че някой ден е възможно горчиво да съжалявате, че компанията харчи луди пари за обратно изкупуване.

Но, да не разводняваме темата.
        Като имат излишни пари, па да вземат да купят ББЦ-то за офис и шоурум в София

Коментар

Ами защото обикновено акционери задават такива въпроси, та затова
          Няма проблем, можем да замолим бат Алън да каже нещо и за енемона.
          Там след сериозния финансов инженеринг с варанти, привилегировани, при наличие на маркет мейкър и бъдещо листване на друга борса и .... т.н. - Бат алън може да ни осветли как стоят и там нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
            Защо "съжалявате",....
            Ами защото обикновено акционери задават такива въпроси, та затова

Коментар

Не знам за Алън, но аз ще ти кажа, че някой ден е възможно горчиво да съжалявате, че компанията харчи луди пари за обратно изкупуване.

Защо "съжалявате", нима съм с акции на монбат !?? Не го вярвам. До последно нямах, но ще проверя в скромния си портфейл, за по-сигурно...
              Но да сме по темата. - И да, и тук Владо Панев вероятно би казал: или ще се качи или ще падне.. Не е препоръка

Коментар

Бат Алъне, кажи нещо и за Монбат !

Коментар

И за ЦКБ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
                    Все още ли има цена купува по тая позиция?

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
                      Все още ли има цена купува по тая позиция?
                      Уважавам различното ти мнение за пазара, но да пишеш точно в тази тема е като да вадиш нож на умряло куче.

Тук средно положение няма - или някой ще намаже доволно, или цената просто ще се занули. А предвид текущата цена от десетина стотинки, вероятността акционерите да покрият голяма част от нея, дори и чрез ликвидация, е доста по-голяма от редица други дружества.

Не е препоръка, естествено. И, да, имам акции, ей-така за спорта.

Коментар

• Все още ли има цена купува по тая позиция?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                          Линка е информативен и няма връзка с настоящата тема /поне не знам за такава/. Не е препоръка за покупко/продажба на акции.

http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/11...reta_sdelka_v/

След като придоби "Ритейл парк Пловдив" и "Мол София", фондът "Европа кепитъл", който е част от "Рокфелер груп", води преговори за нова сделка в България.

"Ще имаме нова сделка в следващите три месеца. Тя ще бъде в София", каза Крис Бенет – директор "Придобивания" във фонда. Сделката ще бъде за сума между 30 млн. и 40 млн. евро. Бенет обаче не пожела да уточни от кой сегмент на имотния пазар ще бъде купеният проект.
                          ...
                          Сградите, които биха били интересни за фонда, трябва да са с добри локации и с високо качество на строителството.
                          В Капитал са добавили още един щрих към новината:

Консултанти от различни компании твърдят, че в случая става дума за няколко проекта, но този път не са търговски площи. При предишното си участие на BalREc през пролетта Крис Бенет уточни, че интерес за фонда представляват и офисни, и жилищни проекти.
                          http://www.capital.bg/biznes/imoti/2...otna_sdelka_u/

Коментар

• На мен пък ми е интересно, кой и защо купува
                            Имам ЦК тук, не е препоръка за покупко-продажба.
                            Last edited by polax; 08.11.2011, 07:08.

Коментар

• Да...изобщо не са. Алчни и подли

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                                Ако беше така от Бенчмарк досега да са окосили (прибрали на миноритарите) като ливада миноритарите
                                Ти пък, те не са такива хора

Коментар

Working...
                                X